Aslında düşüncenin vardığı yer, mesaj doğru. Senin için borca girdik, benim içinde gircez..
hayat müşterek .. Hanımlar birşey istediğinde onun istekleri dikkate alınıp, beyler birşey istediğinde dikkate alınmıyor oluşu kadar durumun tam tersi de hoş değil..Adaletsiz..
Bence rüşvetle de olacak iş değil bunlar.. Ömrünüz boyu birşey istediğinizde hanımdan izin çıkmayınca,sürekli aynı olaya başvurmak gerekecek.Bence olayı kökünden çözün.. İleriki yaşantınız için, uyku sersemi olsun da, sorayım belki ikna ederim diye düşünmeyin
SUN'un fikir çok iyiydi.. Hanıma sevdirmeye çalışın..
Belki ufak ufak , almak istediğiniz motora uygun fiyatlı motor ekipmanlarından alıp,eve gelip bir köşeye yerleştirebilir.Zaman zaman, konusunu açıp, "..günün birinde alacağız motoru,seni arkama alacağım,bana sıkıca sarılacaksın ve seninle çok güzel keyifli dakikalar geçireceğiz, alacağınız içeceğimizi, sahillere gideceğiz, sana mumlardan kalp yapıp sahilde, akşam olmak üzereyken mumları yakıp, kalbin içinde,beraber denizi seyredeceğiz .." gibi söylemlerle büyüleyebilirsin
Eşine eldiven alabilir,işten geldiğinde ellerine takıp,çok yakıştılar, bu ellerle bana arkamdan sarılacaksın diyebilirsin. Ufak ufak özendirebilirsin.
İşin sırrı belki de, cidden almak istediğini eşine belli etmekte, eşin sonucta seni seviyordur ve bu isteğini,heyecanını yok saymayacaktır, yumuşayacaktır diye düşünüyorum..
Geceleri beraber yatağınıza girdiğinizde, alın hanımı gögsünüze,saçlarını okşarken o uyumak üzere,uykulu haldeyken .. hayaller anlatın, içinde motor olan ve romantik sözler,anlar içeren
Bekar bir bayandan tavsiyeler