Motor alacağınız zaman eşinizi nasıl ikna edebiliyorsunuz ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
18-21 yas arasi motorum vardi
sonra is guc evlilik cocuk derken
yas 40 oldu.
arada sirada sizlandim.
hanim "yok kaza olur, sana bi sey olur" diyerekten izin vermedi.
10-15 yil...masaya yumrugumuzu vurup da alamadik...
bu arada oglum geldi 12 yasina.
bi gun kafama dank etti.
gittim aldim.
sonra da
"oglan geldi 11-12 yasina ..bana bi sey olursa sana o bakar" dedim...
-
Allah'tan evlenmeden önce aldım. Benim kız arkadaşım da hoşlanmazdı. Motordan bahsederken kotu bir şeyden bahseder gibi konuşurdu. Bir gün ben mi o mu dedi. Motor dedim. Ayrılamadı Mecbur kabul etti. 2-3 haftada bir kere motoru yıkardım etmediği laf kalmazdı. Dayanamadım kursa yolladım. Honda gs1 eğitimine. Sonra ben de motor alacağım demeye başladı. Eline para geçse ktm rc 390 alacak.
gs1 eğitimine kaydettirin ki sıkıntı çıkarmasın.
-
sen sunu istedin bende motor istiyorum deyip kadinin dusuncelerini dikkate almadan onun gonlunu almadan motoru alirsaniz olmaz.yarin sizin istemediginiz biseyi esiniz istediginde size ayni sekilde karsi cikar sen motor aldin o halde bana karisma der. Bunun sonu gelmez esler birbiri rizasini almadan kafasina gore is yapmaya baslar.iliski zarar gorur. O yuzden her zaman gonlunu alip motoru almak en iyi olandir. Mutlaka kalbini kirmadan bi sekilde izin alinabilir.sonucta kadin seni dusundugu icin izin vermiyor sana bisey olur diye korkuyor seni sevdiginden. Hicbirsey eslerden daha degerli degildir.
-
-
Hocam borcunuz varsa bence bu dönemde kredi çekmeseniz daha iyi zaten faiz oranları yüksek.
Bi borç bitmeden başka borç açılmaz bu hayatta öğrendiğim en önemli şeylerden birisi.
-
Kulakları çınlasın, yakın bir abim evledikten sonra 3 aylığına tek başına Avustralyaya gitmiş ve orada takılmış...
Hanımı Türkiyede bırakarak...
Diyaloğumuz
Ben : "Abi nasıl ikna ettin, ben arkadaşlarla bişeyler içmeye gitmeye zor ikna ediyorum"
Abi : "Nasıl olacak, ya Ukraynaya gidip 2 kadın ile 1 ay boyunca evden çıkmam, ya da 3 aylığına Avustralyaya giderim, kafamı dağıtım geri gelirim..."
Yani kaba bir tabirle "ölümü gösterip, sıtmaya razı etmek" derler ..
He benim eşimde biraz zor söker ama ... bende Scooter bana olmuyor, büyük motor almam lazım, hocalar öyle söylüyor, diyerek ikna etmeye çalışıyorum
-
Allah gönlünüze göre olanı kavuşmayı nasip eylesin. Öncelikle daha düşük fiyatlarda olanlarla başlayın. Sonrası gelir yavaş yavaş.. Ben evlenirken 2 motorum vardı sıkıntım yoktu o yüzden çok şükür. Şimdi diyorum satalım ikisini de bi tane orta halli bişey alalım tek motor olsun vs.. Yok olmaz hem satarsan üzülürsün diyor
-
-
oenaj adlı üyeden alıntı
@oluroyle
Hocam çok romantiksin yahu
Sen böyle yazdıkça benim bile senin artçın olarak motor gezisine çıkasım geldi
O bayan yalnız işi biliyor püf noktalarını öğren
-
oenaj adlı üyeden alıntı
- "Düğün borcumuz var, o kadar para motora verilir mi, araba almadan motor mu alnırmış, hep kendi zevkini düşünüyosun vs vs...,
eşiniz zaten hangi şartlarda alabileceğinizin cavabını vermiş
"Düğün borcumuz var" (bittikten sonra alabilirsin diyor)
"o kadar para motora verilir mi" ( daha az para verilir diyor)
"araba almadan motor mu alnırmış" (arabayı al sonra motorunu alabilirsin diyor)
"hep kendi zevkini düşünüyosun" (benim zevklerimi de düşünürsen alabilirsin diyor)
Daha ne desin, iyi bir eşiniz var, kıymetini bilin, bak bu şartlar sağlandıktan sonra (2-3 sene sürebilir) kendisi de motora ılımlı bakacak, ona da kask vs ekipman aldın mı ve yapacağınız gezileri anlattın mı tamamdır bu iş,yavaş ısınacak ve beraber gezilere çıkmaya başlayacaksınız Not: ben de sabrederek bu sıraya riayet ettim ve eşimle bir sürü gezi yaptım, benim gezilerime bakabilirsiniz
-
Aynen dediğiniz gibi hocam, cevaplar söylediklerinde gizliymiş
Siz her fırsatta gezmişsiniz anlaşılan
-
Son derece rahat ve keyifli bir motor olan cbf 150 almanızı tavsiye ederim istendiğinde ,ihtiyaç olduğunda her zaman da rahatça satılır.
Bir yönüyle birikim yapmanıza vesile bile olur kredinizi öder mal sahibi olmuş olursunuz.
-
Yaş 28 bekarım , sorun çözülmüştür .
-
Kardeş sana tek kelime söyleyeceğim sen bundan sonra evin yönetim idare işlerine sakın karışma çünkü senin aklın 10 karış havada eşin yani yengemiz senden 10 gömlek daha akıllı düğün borcun varken sen hangi akılla 15000 tl borçla motor almayı düşünürsün hiç utanmıyor musun çevren ne der ayıp ayıp sana kız bile verilmesi hata aslında önce borcunu kapat sonra ev al sonra araba al sonra da motor mu alıyorsun at mi alıyorsun eşek mi alıyorsun al kimse sana birşey diyemez beyfendiye bak borçlu üzerine gereksiz birşey için bir daha borçlanacak hadi desek o motor ile çalışıp evimi geçindirip borcunu ödeyeceksin motorun masraflarını karşılayacaksın al derim ama öyle birşey yok o motorla çalışacak olsan bile ancak karnını doyurur motorun masraflarını karşılamakta bile zorlanırsın sürekli eksiklerin olur hayatın cefasinı çekmeden sefasını süremezsin boş düşüncelerinle eşini ve çevreni kendinden soğutma 4 elle işine sarıl dediklerimi unutma
-
Bu resim bu konuya çokta güzel gider. :D
-
Alinmis motorla cikiyorum karsisina. Sonra kendisinden biraz "hedededodododobebedededededadadadada" dinliyorum sonra geciyo.
-
vallahi ben annemle yaşayan bir insanım (yaş 22. kendi başıma motoru almaya başardım. çünkü annem de bir motosiklet sevdalısı. ama sana tavsiyem onun öncelikleri olduğu kadar senin önceliklerini de anlatmak. nasıl ki sen onun isteklerine saygı duyuyorsan o da senin isteklerine saygı duymalı. bence o bencilce davranmış
Twitter: @Umut_Oyun
Facebook: /erkan.mezarci
-
ben dedim. düğünden önce varaderoyu msx in yanına koydum koydum. yoksa evlenince hayatta alamam dedim. ona göre dedim önce varadero dedim. tamam dedi net :D
-
01 Mayıs 2015, 02:00
Pek bir şey anlamadım ama katılıyorum sana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)