Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Serkanadh13 den aldığım zincir değişti motor kendine geldi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cgl
    Motorumun zincirini değiştirdim motorun torku da hızı da arttı daha da seri oldu bilen bilir bilmeyen faydalanmış olur selam ve saygılar zincirin güzel serkan hocam tskler
    hsk ve mhmtesk bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    MT ve Facebook üzerinden olsun her türlü konuda yardımı oluyor sağolsun.İş yerini bilmiyorum mesafe olarak bana uzak mı nerede kalıyor.Musait olduğumda gitmek istiyorum.
    Ben Esenyurt dayım.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    http://www.motosiklet.net/forum/memb...h13-25774.html arkadaşımızı forumda herkes bilir zaten herkese yardım eder elinden geldiğince sorununu çözmeye çalışır sanki reklamını yapıyorsun gibi olmuş gerek yok onunda ihtiyacı yok , başka tamirciler ne dedi motor markası modeli ,zincir cinsi modeli ,dişliler değişti mi daha ayrıntılı onları da yazsaydın faydalı olur du forumda ki arkadaşlara

Motosikleti
    honda cgl
    Alıntı hsk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT ve Facebook üzerinden olsun her türlü konuda yardımı oluyor sağolsun.İş yerini bilmiyorum mesafe olarak bana uzak mı nerede kalıyor.Musait olduğumda gitmek istiyorum.
    Ben Esenyurt dayım.
    gaziosmanpaşa sarıgölde

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------

Alıntı biyeybaraküs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/memb...h13-25774.html arkadaşımızı forumda herkes bilir zaten herkese yardım eder elinden geldiğince sorununu çözmeye çalışır sanki reklamını yapıyorsun gibi olmuş gerek yok onunda ihtiyacı yok , başka tamirciler ne dedi motor markası modeli ,zincir cinsi modeli ,dişliler değişti mi daha ayrıntılı onları da yazsaydın faydalı olur du forumda ki arkadaşlara
    ne zırvalıyorsun yeğenim sen reklamsa reklam seni ilgilendiren nedir ihtiyacı varsa yoksa sana ne rahatsızmisin sen tanışma bölümündeki gönderime de ehliyetin varmı diye soru sormuştun birşey demedim kalbini kırmayım dedim art niyet aramadım ama çok olmaya başladın amirmisin memurmusun 2 seferdir ters yorumlar yapıyorsun tek sefer daha yapma uzak dur benden başkası ile uğraş uğraşmak istiyorsan tımarhaneden mi çıktın benimle bir problemin mi var anlamadım gitti

Bilgi esirgemez , şifahen tanımıyorum , forum sayesinde kendisine danışıldığında vakti var ise, görür ise yanıtlamıştır sağolsun.

Motor bende kalırsa bende ii bir did düşünüyorum , hele vakit geçsin bakarızlar.

Motosikleti
    honda cgl
    Adam gibi adam verdiği zincir de güzel fiyatı da uygun küçük bir kar ile verdi herkese de yardımcı oluyor böyle adamın reklamı yapılmaz da ne yapılır reklamını yaparım tabi ki yaparım ki ihtiyaç sahipleri art niyetliler tarafından kazıklanmasin reklamını yaparım ki o da ticaretini büyütsün ihtiyacı var veya yok ben yaparım ha kendisi bir daha yapma istemiyorum der saygı duyar yapmam olur biter beyfendiye bak sanki avukat sanki akıl hocası diğer saydıklarınla işim olmadı olsaydı yazardım ukalalıgi bırak insanların asabını bozma

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Yapılır bu adamın reklamı da yapılır var mı üstüne adam , bi basın gidin yaa
    hsk bunu beğendi.

Motosikleti
    honda cgl
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapılır bu adamın reklamı da yapılır var mı üstüne adam , bi basın gidin yaa
    neyin nasıl döndüğünü bilmez herşeye zıplarlar milleti kazıklayan parçacilarla tamircilerde dolu ortalık asıl böyle insanların reklamı yapılacağını bile bilmiyorlar

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  kendi aranızda uslüp bozukluğundan dolayı tartışma çıkacağı için konunuz kapatılmıştır
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)