Ağır karaktersizlik içerir....! cbr650f kusursuzmuş!!!!
-
ikinci el cbr650f ilanlarına bakarken denk geldim,34kv3639 satışta!!!
bu motorun kazadan sonraki videosunun linki:
http://www.dailymotion.com/video/x22...650f-kaza_news
https://www.youtube.com/watch?v=TnZrQRwqQr0
bu da satış ilanı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09432131/detay
benim videoda gördüğüm kadarıyla şasesi de kırıktı motorun ama ilanda kusursuz 900 kilometrede diyo.....!
videonun 5.dakika 34.saniyede plaka görünüyor,8.dakikada da sanki şase kırıkmış gibi geldi bana emin değilim gerçi ama sonuçta motor kusursuz deil,,,,
Reklamlar
-
ftkrblt adlı üyeden alıntı
adamsın bunları teşhir etmek güzel 3 motorum ve hepsi sıfır oldu herhalde bu yüzden cbr 250 mi satarken bütün kusurlarını (olduğu yere düşmüştü sinyalin değiştiğini ,kuyruğundaki çiziği ,egsoz korumasındaki çizikleri ,debriyaj maneti yamuktu sattıktan sonra yenisini verdim servis elemanın yanında değiştirdi ) ilana yazdım ve satarken gösterdim ama herkes böyle değil
videoda yabancı gelmedi sanki forumda daha önce görmüştüm
-
Zaten daha 1000-2000 km de satılan motorlara hep şüpheyle bakıyorum,
-
5 dakikadır düşünüyorum ne yazsam diye insaf o kadar çabala emek ver 26 bin liranı çöpe at
-
Açıklamaya bak. Zaten ilan bağırıyor resmen "beni geç" diye.
"Yosimiro egsozu vardır 900 km dedir 0 gibi"
Kendi adıma teşekkür ederim.
-
Hocam o motor zaten sıkıntı baksana 2014 model 900 km de ve üzerinde Yosimiro ekzost var o adam Allah bilir ne yaptı diyecektim video zaten kanıtı olmuş.Dikkatiniz takdire şayan.
-
bu devirde bilmediğin görmediğin,yanında yörende olmayan kimseden ikinci el vasıta alınamayak mı? biz insanlar ne kadar kötüyüz yaw,bu aracın tramerde kaydı yoksa,cepten tamir ettirildiyse imkanı yok herkes anlayamaz kazalı olduğunu,birçok usta bile anlamaz bence,,
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
bu arada satan arkadaşta durumdan habersiz olabilir mi diye de düşünmüyor da değilim,ancak buralardaysa öğrenmiştir sanırım.kusura kalmasın.
-
Ciğeri sağlam makina, Hastasından, nokta hatasız. sadece olduğu yerde yatması var. motora hertürlü kefilim
-
bi de rodajı itinayla yapılmış
-
Vay be ne üçkağıtçılar var arkadas tesekurler
-
bunun gibiler yüzünden 0 motor almaya mahkum kalıyoruz
-
valla raphae1 nickli arkadaşımızın motorunun üzerinden 2 araba geçtikten sonra ( buzlanma nedeni ile yolun kenerına sağ sağlim çekebildikten sonra )
şasede yamuk ve grenaj olarak ön camdan sağlam bir parça kalmamış olmasına rağmen sadece olduğu yerde düşmesi var denerek toplanıp ilana konulmuştu
motorda er6f'ti 1 önceki kasadan vardı eskiden
-
sol tarafın resimleri yok zaten demekki eskiye ait izler varki koyulmamış
-
Sıfır ölü gibi rodajı yerde sürttürerek yapmışlar
-
Nasıl buldun nasıl yaptın dostum bunu
-
Egzoz sanki başka bi motorunmuş uydurulmuş gibi Eski tip bir egzoz.
Ayrıca çıkmacıdan motormu alınır :D Diğer ilanlarına baksa millet direkt anlaşılıyor.
-
O kazadan ders almayıp hala insanları dolandırmaya çalışıyorsun ya kardeşim. Ne desem bilemedim ki... (sesli düşünüş.)
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
adamsın bunları teşhir etmek güzel 3 motorum ve hepsi sıfır oldu herhalde bu yüzden cbr 250 mi satarken bütün kusurlarını (olduğu yere düşmüştü sinyalin değiştiğini ,kuyruğundaki çiziği ,egsoz korumasındaki çizikleri ,debriyaj maneti yamuktu sattıktan sonra yenisini verdim servis elemanın yanında değiştirdi ) ilana yazdım ve satarken gösterdim ama herkes böyle değil
videoda yabancı gelmedi sanki forumda daha önce görmüştüm
http://www.motosiklet.net/forum/moto...f-yeni-20.html
Daha önce paylaşıldı hocam link burada.. Bende hatırlıyordum.. Buldum şimdi bakabilirsiniz..
-
K4NuNi adlı üyeden alıntı
O kazadan ders almayıp hala insanları dolandırmaya çalışıyorsun ya kardeşim. Ne desem bilemedim ki... (sesli düşünüş.)
Hasarlı halde satmış olabilir sahibi. İlanı veren galerici sanırım. Onlarda da çok oluyor böyle üçkağıtçılık. Belki eski sahibinin haberi bile yoktur bilemeyiz.
-
K4NuNi adlı üyeden alıntı
Hocam büyük ihtimalle motor perte ayrıldı sanayici biride yaptı zaten motorun bulunduğu yer sanayi gibi bir yer.. Adamda temiz diye satıyor..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)