Honda CBR 125R Canon 550D çekimleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Fotoğrafların güzel 😊
Eğitim aldın mı bilmiyorum ama motorun bir R dikkatli olmalısın. Bir de ilk fırsatta bütçe denkleştirip uzun motosiklet çizmesi ve pantolon alısan fotoğrafların daha güzel olacak.
-
Süpersin Çekmece iyi biryer dolaşırız beraber bende çekmecedeyim suan işten yazıyorum kuba caminin altındaki otoparkda güvenliğim
-
Eski bir 125r kullanıcısı olarak gücüne göre keyifli bir motor olduğunu söyleyebilirim. Ekipmanda en önemli eksik olarak sanırım bot kalmış. Onu da çabuk edinmeni tavsiye ederim. Hayırlı olsun, dikkatli sür.
-
Dizlikler kaymış mı bana mı öyle geldi.
-
Bilinçli ve aklı başında olman çok hoş. Tekerin düz bassın, motorunda maşallahı var
-
shadowmaster adlı üyeden alıntı
Fotoğrafların güzel ��
Eğitim aldın mı bilmiyorum ama motorun bir R dikkatli olmalısın. Bir de ilk fırsatta bütçe denkleştirip uzun motosiklet çizmesi ve pantolon alısan fotoğrafların daha güzel olacak.
beğenmenize sevindim eğitim almayı çok düşündüm ama bütçem dolayısıyla biraz daha beklemem gerekecek galiba,İlk fırsatta eğitim almayı düşünüyorum.
ekipman eksiğim olarak sadece çizme kaldı sanırım en kısa zamanda onuda da tamamlamaya çalışacağım.
SAYGILAR..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
Naked150 adlı üyeden alıntı
Süpersin Çekmece iyi biryer dolaşırız beraber bende çekmecedeyim suan işten yazıyorum kuba caminin altındaki otoparkda güvenliğim
teşekkür ederim,Evet çekmece motosiklet için süper bir yer ,Bence İstanbulun en iyi semtlerinden :D en kısa zamanda tanışmak isterim
SAYGILAR.
-
Maşallah ne diyelim.Bir bot kalmış uzunundan.
-
BlackBaron adlı üyeden alıntı
Eski bir 125r kullanıcısı olarak gücüne göre keyifli bir motor olduğunu söyleyebilirim. Ekipmanda en önemli eksik olarak sanırım bot kalmış. Onu da çabuk edinmeni tavsiye ederim. Hayırlı olsun, dikkatli sür.
evet motor gerçekten sürüşü çok keyifli bir makine.botlarıda en kısa zamanda temin edeceğim.Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
Dizlikler kaymış mı bana mı öyle geldi.
Çok dikkatlisiniz :D evet kaymış gibi görünüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
Mexico adlı üyeden alıntı
Bilinçli ve aklı başında olman çok hoş. Tekerin düz bassın, motorunda maşallahı var
Çok teşekkür ederim forum ve sizler sayesinde,ilk zamanlardan mıdır nedir bilmiyorum makinaya binmeden önce sürekli yıkayasım, temizleyesim geliyor
temizlik için; cilalı şampuanlar, süngerler, mikrofiber bezler vd40 zincir içinde castrol yağ aldım neredeyse 3-4 gündebir zincirleri yağlıyorum :D
kafayı yedim galiba
-
Cok guzel kareler ekipmanlari tamamladiktan sonra kaskinin vizorunu degistirsen(altin,aynali,siyah,iridium) cok guzel duracagini dusunuyorum.
-
scooboy adlı üyeden alıntı
Maşallah ne diyelim.Bir bot kalmış uzunundan.
Teşekkür ederim bot işini halledicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
cftc adlı üyeden alıntı
Cok guzel kareler ekipmanlari tamamladiktan sonra kaskinin vizorunu degistirsen(altin,aynali,siyah,iridium) cok guzel duracagini dusunuyorum.
Beğenmenize sevidim evet kaskın vizörünü bende değiştirmeyi düşündüm fakat görüşümü bozacağı konusunda endişelerim de yokdeğil,denk gelirsem siyah vizör almayı düşünüyorum.Saygılar
-
Bütün fotoğraflarda aynalar kapalı, günlük kullanımda da kapalı değil değil mi kardeşim
-
Güzel çekim olmuş, şahane Maşallah Alpinestars mankeni gibi poz vermişin Tekerin düz bassın.
-
Moderatör
-
Ne güzel 2 yakışıklı kardeşimiz
-
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Bütün fotoğraflarda aynalar kapalı, günlük kullanımda da kapalı değil değil mi kardeşim
Hocam sadece çekimler için aynları kapadım daha hoş bir görünüm oluyor,onun dışında sadece park ettiğimde aynaları kapatıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
nofearyns adlı üyeden alıntı
Güzel çekim olmuş, şahane Maşallah Alpinestars mankeni gibi poz vermişin
Tekerin düz bassın.
Çok teşekkür ederim.Sizlerin beğenisini kazandıysam ne mutlu bana
-
Mardin İl Temsilcisi
çok gizell :D resimler filan filan. Gerçi sen görüntüyü bozmuşsun ama olsun...dermişim çok güzel m otor kardeş tekerin düz bassın
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Motorla öpüşme, belki de melül melül bakışma enstantanesi hariç güzel fotoğraflar
Çünki o çok klasik bi hal aldı artık, prim yapmıyor bu aralar
Ayrıca büyük başlık açmışsın, hadi başlığı editleyelim de onca yazıyı nasıl editleyeceğiz
Fotoğraflarının heba olmaması için başlığa hiç girmemiş, okumamış gibi davranarak, kazasız belasız keyifli kilometreler diliyorum
motorla sevişme pozunuda biryerden görmüştüm deneyim dedim :D
Merhabalar öncelikle ilkdefa konu açan bir insan sıfatındayım , eleştirileriniz için çok teşekkür ederim saygılar.
-
Hayırlı olsun fotolar güzel dostum seni çekmecede hiç görmedim bende büyükçekmecede oturuyorum belki bi ara gorusuruz
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Ne güzel 2 yakışıklı kardeşimiz
Teşekkür ederim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
CompanERROR adlı üyeden alıntı
çok gizell :D resimler filan filan. Gerçi sen görüntüyü bozmuşsun ama olsun...dermişim
çok güzel m otor kardeş tekerin düz bassın
haahh saolun :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun fotolar güzel dostum seni çekmecede hiç görmedim bende büyükçekmecede oturuyorum belki bi ara gorusuruz
dün aksam albatrosun oralardaydım siyah bir r25 gidip geliyordu belkide sizdiniz :D görmemeniz normal 2 hafta oldu motoru alalı bundan sonra görürsünüz :D en yakın zamanda tanışma dileğiyle :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)