Kredi alıcam yardım lütfen.
Reklamlar
-
Arkadaşlar 1 hafta içinde kredi için başvuru yapıcam fakat sormak istediğim bir kaç şey var. Taşıt kredisi için başvuru yapıcam işbankasına % 1,20 faiz var kaskoyu yaptırmıycam "Kasko sigortası Bankamızdan yapılmayan 0 km. ve 2.el araçlar için bu oranlara % 0.05 puan eklenecektir." şimdi zannedersem %80 nini veriyor benim alacağım motor 2300 ytl buna plaka ruhsat filan eklendikten sonramı toplam miktarın kredisini çekicem(2300ytl+150plaka ruhsat) yoksa sadece 2300 mü çekicem plaka+ruhsat krediye dahil değilmi.
Reklamlar
-
-
orayı biliyorum okudum çok saol benim merak ettiğim motorun fiyatı 2300ytl ise 2300ytl kredimi çekicez yoksa 2300+150ytl plaka ruhsat için 2450ytl kredimi çekicez malum taşıt kredisi için aracın%80 ninin ücretini çekebiliyorsun bunun içinde plaka ruhsat ekleniyormu
-
Kredi ödemesinde banka proforma faturayı baz alır.Yani sana düzenlenen proforma fatura bedeli neyse sana onun üzerinden %80 hesaplayıp ödeyecekler.Tabi koçbankta olduğu gibi kampanyalarda düzenlenerek faturalar birleştirilip ödeme yapılabiliyor.
-
Öncelİkle Mrb Ben Garantİ Bankasin Da ÇalİŞİyorum Bİzde Oran 1.25 48 Ay Vadelİ Ama Gİnede Senİn Tercİhİn. DÜŞÜNÜYORSAN BANA MAİL ATABİLİRSİN.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler