kavacık riva gezim videolu (maymunlaştığım) göttingen ve aragazı ile vites k. +18
-
Reklamlar
-
emeğine sağlık yalnız gezilerin amacı böyle yarışa yarışa gitmek olmamalı sanki böyle biyere yetişme amaçlı küfür ede ede gitmenin ne anlamı var onu çözemedim.
-
natila adlı üyeden alıntı
emeğine sağlık yalnız gezilerin amacı böyle yarışa yarışa gitmek olmamalı sanki böyle biyere yetişme amaçlı küfür ede ede gitmenin ne anlamı var onu çözemedim.
Cruiser kullandigin icin oyle bir algin olabilir. Bencede zaten hergun normal trafikte yavas yavas geze geze gidiyoruz %80 surusumuz boyle. Simdi adam bos yolu bulmus , basmasinmi aga.
-
-
-
Hangi motosikleti kullanıyorsunuz bu videoda ?
-
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
-
barodi adlı üyeden alıntı
Basmadimki zaten hizim 90 i gecmedi geçtiğinde anlik en fazla 110 dur
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
O zaman sanirim 3.ve 4. vitesler civarinda kullaniyorsunuz.
-
hahahha masaya kadar motorla
-
syreaom adlı üyeden alıntı
Hangi motosikleti kullanıyorsunuz bu videoda ?
Xj6 diversion f
-
Rivaya giderken bir yol bozukluğu var sağa doğru virajda. Yerini hatırlayamadığım için sürekli sonraki virajda karşıma çıkacak gibi hissettiğimden adam gibi yatamıyorum.. Riva yolu geçen sene daha güzeldi sanki bu sene sürekli toz toprak.. Şile daha iyi durumda..
Bu arada masaların düzenini ne zaman değiştirmişler? Motorları koyuyorduk masanın yanına motoru değiştiren arkadaşların motorlarını inceliyorduk ne güzel..
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Rivaya giderken bir yol bozukluğu var sağa doğru virajda. Yerini hatırlayamadığım için sürekli sonraki virajda karşıma çıkacak gibi hissettiğimden adam gibi yatamıyorum.. Riva yolu geçen sene daha güzeldi sanki bu sene sürekli toz toprak.. Şile daha iyi durumda..
Bu arada masaların düzenini ne zaman değiştirmişler? Motorları koyuyorduk masanın yanına motoru değiştiren arkadaşların motorlarını inceliyorduk ne güzel..
Bilmiyorum 3 .cü gidişim . diğer motorlar içerde benim motoru disari cikartti .sonuçta orasi motoclub cafe .herkes içeri birakiyor bi benimki göze batması ilginç.
-
Değerli kardeşim,
Asla hem de arka arkaya giden iki kamyonu, solunda araba varken sollama, araya girme, seni görmezler, soldaki araba bir ibişlik yapar kaçacağın yer kalmaz,
Hiçbir şekilde kavşakta kamyon sollama hele ki açıktan gelip dar tarafa konumlanma, 05:00 sonrasında eğer araba kamyonun önüne atlasa görmen imkansız olur,
Keyifli sürüşler
-
-
çok keyifli bir yol olmuş benim de enduro tarzı video çekimlerim eğer merak ederseniz
-
Hayatımda daha karizmatik bir lokanta girişi görmedim.
Azıcık yavaş girersin bari, masanın yanında stoppie yapacaksın sandım.
Çıkarkende öteki masaların yanında aragaz vermeler.
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Hayatımda daha karizmatik bir lokanta girişi görmedim.
Azıcık yavaş girersin bari, masanın yanında stoppie yapacaksın sandım.
Çıkarkende öteki masaların yanında aragaz vermeler.
içeri yavaş girdim zaten sınıra kadar hızlıydım tam içeri gireceğim sırada hızım çok düşüktü videoda sanki cumburlop gibi bodozlama girmiş gibi hissediyor insan motorun hızından dolayı ama dikkat edersen tam kapının orda durdum aslında
motordayken ben ben değilim . (snıckers)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
dislilastik adlı üyeden alıntı
dostum videoların süper ancak ben izleyemiyorum geçenki 3 kişi gittiğiniz arazi videosunu izlemeye kalktım video ekran görüntü motor vs sürekli sallanıyor midem bulanıyor o zamanda. arazide nasıl gidiyorsunuz in çık in çık mide dayanmaz ona yav . örneğin ben gözucuyla oynanan pc ve ps3 oyunlarınıda oynayamıyorum karakterin tam görüntüsü şart yoksa midem bulanıyor hemen.
-
Ben videoyu okudum izlemesemde olur heralde.. Hocam dakika dakika analiz etmişsiniz..
-
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Ben videoyu okudum izlemesemde olur heralde..
Hocam dakika dakika analiz etmişsiniz..
izle izle manzara doğa yol miss gibi gitmiş gibi olursun kardeşim sizleri gezdirmiş gibi oluyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)