Polis birden önüme firladi durmadım
Reklamlar
-
Bugün hava güzeldi 600rr ile amcamlara darica gebzeye gideyim dedim TEM den gazladim. Neyse gazı çok açınca dilovasında buldum kendimi neyse dönüşe gectim daricaya doğru gidiyordum osmangazi mahallesine geldim gayet sakin birinci vites 40kmh kadar TiN TiN gidiyordum cadde biraz sakin olduğundan abart sesi biraz fazla yankı yapıyordu muhtemelen, yolun sağında bi şahin polis gördü beni es geçti. hemen karşısında resmi üniforması kendisine 3 beden büyük verilmiş telsizli, zayıf polis abimiz ellerini açarak yolumu kesmeye çalıştı geçtim durmadim devam ettim malum SS gördüler mi hemen kıl olurlar bahaneden bağlamaya ceza kesmeye çalışırlar. Ayni sakin hizda devam ettim acaba arkama takilirlarmi takılırsa duracaktim aynadan baktım gelmediler bu durumda arkadan plakaya ceza gelme olasigi varmıdır?
Reklamlar
-
Gazı açınca Dilovasında buldum kendimi
-
:gazi fazla çevirdim dostum biraz daha kafami kaldırıp nerdeyim diye bakmassam bolu tüneli beni uyandiracakmis
-
Makul şüpheden silahını çekip vursaydı ne yapacaktın ?
-
Bilmiyorum bohta çıkabilir..
Şaka bir yana ceza göndermiş olabilirler hocam.. Adres sormak için durdurmayı düşünmediyse eğer..
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Hocam vurmadigina gore yaşıyorum buradayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Bilmiyorum bohta çıkabilir..
Şaka bir yana ceza göndermiş olabilirler hocam.. Adres sormak için durdurmayı düşünmediyse eğer..
dostum yazdılarsa Nasıl öğrenen bilirim ceza olup olmadığı
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
O dediklerin America'da hocam.. Buradakiler genelde arkana takılıp telsizden anons yapıyor durdurana kadar herşeyi yapıyorlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
BerKToprak adlı üyeden alıntı
Hocam vurmadigina gore yaşıyorum buradayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
dostum yazdılarsa Nasıl öğrenen bilirim ceza olup olmadığı
Hocam e-devletten sorgulayabiliyorsun sanırım..
-
Çevirme noktası değilse hiç bir halt edemez. Gerçi burası Türkiye hatta Yeni Türkiye
-
gazı fazla açmamak lazım Allah korusun
2 gün içinde ceza gelir merak etme geçmiş olsun şimdiden
-
hayko5 adlı üyeden alıntı
Çevirme noktası değilse hiç bir halt edemez. Gerçi burası Türkiye hatta Yeni Türkiye
Dostum çevirme gibi değildi bi polis aracı Ford connect yolun solunda park halinde resmi polisti şapkası lacivertti elinde telsiz bana doğru hamle yapıp el kolla hareket ediyirdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
fatih. adlı üyeden alıntı
gazı fazla açmamak lazım Allah korusun
2 gün içinde ceza gelir merak etme geçmiş olsun şimdiden
Hocam gazi otobanda açtık polisin bize hareket ettiği yerde sakin geçiyordum tek bahanesi olurdu da abart eksoz olacaktı sanırım. Oda durmadim acaba cezA yazarlarmi yazarda nekadar ceza gelir onu merak ediyorum
-
BerKToprak adlı üyeden alıntı
Dostum çevirme gibi değildi bi polis aracı Ford connect yolun solunda park halinde resmi polisti şapkası lacivertti elinde telsiz bana doğru hamle yapıp el kolla hareket ediyirdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
Hocam gazi otobanda açtık polisin bize hareket ettiği yerde sakin geçiyordum tek bahanesi olurdu da abart eksoz olacaktı sanırım. Oda durmadim acaba cezA yazarlarmi yazarda nekadar ceza gelir onu merak ediyorum
Koniler ve trafik kontrol noktası diye uyarı tabelası var miydi eğer yoksa çevirme noktası değildir.
-
Hocam trafik değilse yazmamıştır.. Yalnız plakanı aldıysa trafikde ki devresine anons geçip yazdırmıştır.. Belki de uğraşmakta istememiştir.. Sonucu yazarsın.. Takipteyim..
-
Gazı çok açmıyaydın iyiydi...
Bak , çok açınca dilovasında buluyon kendini...
-
valla abi motorun plaka ruhsat herşey tam olsun takmıcam plakayı :D kurallarada uycan düştü dicen plakam cantadada gostercen baglıyacak bıseyım de yok dıcen cezadanda kurtulucan tabı plaka yok dıye 200le de gıdılmez yada kırmızı ısıktada gecıp kendını fıslettırmıcen :D
-
Gecen yine konaktan bornovaya giderken gazi biraz fazla acmisim muşta buldum kendimi.. sonra uyandim baktim saat 5 falan geri yattim..
-
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Hocam trafik değilse yazmamıştır.. Yalnız plakanı aldıysa trafikde ki devresine anons geçip yazdırmıştır.. Belki de uğraşmakta istememiştir.. Sonucu yazarsın.. Takipteyim..
İnşallah yazmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Gazı çok açmıyaydın iyiydi...
Bak , çok açınca dilovasında buluyon kendini...
abi gaz bu yedikce açıyon vanayi
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:32 ----------
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
valla abi motorun plaka ruhsat herşey tam olsun takmıcam plakayı :D kurallarada uycan düştü dicen plakam cantadada gostercen baglıyacak bıseyım de yok dıcen cezadanda kurtulucan tabı plaka yok dıye 200le de gıdılmez
yada kırmızı ısıktada gecıp kendını fıslettırmıcen :D
Keşke bende plakayı sökseymisim isi garantiye almadik şimdi bekleki ceza gelsin kampına
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
MD.Murat adlı üyeden alıntı
Gecen yine konaktan bornovaya giderken gazi biraz fazla acmisim muşta buldum kendimi.. sonra uyandim baktim saat 5 falan geri yattim..
Sen gazi fazla kaçırmışsin yaramamış dostum
Yolver gitsin .
-
Dur ihtarına uymadığın için bağlama bile çıkartmahya hakları var. Ceza da cabası zaten. Ben de polislere ayar oluyorum ama dur derse dururum. tüm evraklarım herşeyim tam. Niye durmayayım. İstersr bişeyden yazmaya çalışsın.
-
geçenlerde araba ile komşum yaptı. önümden gidiyodu, polisin sağa yanaş işaretini ,geç diye anlamış
adam bana sordu -tanıyomusun bunu dedi.
-komşum anlamaıştır felan dedim.
1 hafta sonra 240 tl diye hatırlıyorum ceza gelmişti.
-
polis işi şakaya gelmez. İç güvenlik yasası da geçti artık herşeye hakları var . Durdurup arama yetkisi var
-
Hocam bana arabada oldu aynısı dur dur yaptı geçmiş bulundum sonrada devam ettim baktım arkadan gelen giden yok. Tabi 10 gün demeden ceza geldi eve yazacak birşey bulamayınca yaya geçidinde yavaşlamadı diye yazmış 173 TL cezanın maddesini unuttum şimdi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)