Polis birden önüme firladi durmadım
Reklamlar
-
aslında ben herhangı bır eksıgın yoksa uygulamadan kacmama taraftarıyım .sonrasında hepsınde olmasada sonucda üzücü şeyler olabiliyor.yada kaçarken sadece sizin değil o kovalamacada belkı 3, şahıslarında zarar görmesi ihtimalivar.ve yıne yanılmıyorsam uygulamada durmamanın ve kaçmanın cezasını 2 bın tl civarı bir şey yaptılar.plakanız görünüyorsa ki hızım 40 km dıyorsunuz varsa kesin okumuştur kendisini hiç yormadan arkadanızdan bir kaç cezada ekleyerek gönderebilir.plakanız yoksa sorun degıl
Reklamlar
-
Mardin İl Temsilcisi
Asıl buranın Türkiye olmasından çekinmen gerek amerikada olmaz. Amerikada hangi polis motorla geçene tokat atmış tekme atmıs elindekini fırlatmış he ?
-
Durman lazım..
bir cok calinti motor var ve belki sen bilmiyorsun ama yilda 200 300 motor bu uygulamalar herhanhi cevirmeler sayesinde yakalanmakta..
evraklarin tamsa neden kacma geregi duyacaksin ki.
Motosikletlere pek bi cevirme uygulama yok oysa ki.
otomobiller istanbulda surekli uygulamaya aliniyor dikkat edersen
bazi dangalak memurlar haric uygulama vatandaslar icin iyidir kacmaya gerek yok suclu kacar
-
Bence hikayede eksik birşeyler var.
-
Artık Amerikan polis yetkileri bizimkilerin yanında polisçilik oyunu gibi kalıyor kafasına eserse çeker vurur affetmez Allah denk getirmesin
-
O anki psikolojisine bağlı. 47/1A 188 tl. En ufağı bu olur.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Beni de bir kere balıkesirden dönerken polis durdurmaya çalışmıştı ama durmamıştım. Benim durumum şöyleydi. Duble yolda sağ şeritten 90-100 ile gidiyordum, ileride polis arabasını gördüm polis de yolun kenarındaydı zaten, biraz yavaşladım ama polis el kol hareketi yapmadı dur diye sonra 10-20 metre kala el kol hareketi yaptı dur diye bende durmadan geçtim gittim.
Her yerde araba var şehirlerarası yol zaten, panik fren yapsam duramam polisin yanında, hiç düşünmüyorlar ulan bu adam durur mu durmaz mı diye önceden el kol yapsana adam gibi, sonra mı aklına geliyor dur şunu durdurayım diye
Sonuç olarak ceza meza gelmedi
-
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
O dediklerin America'da hocam.. Buradakiler genelde arkana takılıp telsizden anons yapıyor durdurana kadar herşeyi yapıyorlar..
https://eksisozluk.com/cagdas-gemik--1970659
Aslında Türkiye'de de olan şeyler bunlar.ya olanı unutuyoruz ya da haberinden bihaber oluyoruz.
kaçan arkadaşta hala yaşıyorum demiş.bir şüphelinin eşkaline de uyuyor olup vurularak durdurulabilirdin.Özellikle polisin yetkisi genişletilmiş ve herşeyi yapacak kadar cesur olmuşken bu tarz hareketler gereksizdir.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)