01.05.2015 Cuma günü Tuzla-Edirne gezisi (Selimiyede cum'a namazı)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hacı motor rodajini yapmak isteyen varsa versin itina ile yapayım. Fizy Peder de. Motorsuz luk tan katılmıyorum.
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Sezon açılışı yapmak için güzel fırsat tatil gününü değerlendiriyorum
Ne zamandır Selimiye camiine gitmek istemişimdir kısmet bu güneymiş,hem yol olsun hem ziyaret gelmek isteyen olursa 537 926 26 52 Telefonum
Özel mesajda atabilirsiniz..Motorunu kış uykusundan uyandırmak isteyen ne zamandır gidecek yer arıyordum diyen rodajın kalan yarısını uzun yol
da yapayım diyen herkesi bekleriz
Seyir hızım 100-110 arası olur..
Sabah saat 09:30 da teker döner..
Düldülüm bu Brezilyanın bağrından kopup geldi
http://<a href="http://hizliresim.co...YP.jpg</a></a>
allah kabul etsin hayırlı yolculuklar bu motor yamaha ybr ??? 125 mi biraz değişik geldi gözüme
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
allah kabul etsin hayırlı yolculuklar bu motor yamaha ybr ??? 125 mi biraz değişik geldi gözüme
aynen ben de onu soracam inazuma ybr cbf karışımı bişey mi bu
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
-
-
Motor YBR250 R 250 cc de en donanımlı en ucuz motor
-
Kanka ben gelemez isem cigerimi ordan paket yaptır eve bırak. ☺😊😀😆
-
Tuzladan gidiş dönüş 600 km yapmıyormu? günü birlik biraz eziyetli olur sanki
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
günü birlik 600 km cerez .... benim için onun için bişey değil.. ama bu aralar biraz paslandı.... bu pası 600 km ile atacak...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Motor YBR250 R
250 cc de en donanımlı en ucuz motor
ybr türkiye ye geldi mi hiç bilmiyordum öğrenmiş olduk
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
ybr türkiye ye geldi mi hiç bilmiyordum öğrenmiş olduk
ybr 250 geldi ama kıymet bilmedi... ybr 250 sahipleri ikiye ayrılıyor...
ybr 250 nin ilk sahipleri ve son sahipleri olarak....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Uzunca bi süredir uzak mesafeli geziler yapamıyordum sinüzitten dolayı şimdi kurtuldum Allahın izniyle gözüm kesiyor 600 km yi eziyetli olsada
selimiyede cuma kılmış olmak o açığı kapar
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Uzunca bi süredir uzak mesafeli geziler yapamıyordum sinüzitten dolayı şimdi kurtuldum Allahın izniyle gözüm kesiyor 600 km yi eziyetli olsada
selimiyede cuma kılmış olmak o açığı kapar
banada dua et
-
Eldivenler de yetişti geziye
-
eldiveni hep kendine alıyorsun kanka.
-
günahı nedir bunun
-
günahı nedir bunun
45 dolaercık daha uygun fiyatada bulunabilir araştırmak lazım..35 gün sonra gelebildi..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
45 dolaercık
daha uygun fiyatada bulunabilir araştırmak lazım..35 gün sonra gelebildi..
e buy ,aliexpress hesabı ha türkiyede 500 kağıttır allah bilir
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı yolculuklar mübarek.
Buralara da gel
-
aliden aldım TR deki orjinal 700 küsür gayme ama buda idare eder ben seviyorum çakma olsa bile fiyakası var 2 sezonda bir yenilesem yeter
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Hayırlı yolculuklar mübarek.
Buralara da gel
İnşaallah abi bakarsın o tarafada taşınabilirim evlenip Tersaneler oraya göç ediyor artık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)