Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sa kask ve motor rengi ile ilgili

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Pcx 125
    Eski motorumu sattım kaskı satmad
    ım kask Orıgıne çene açılır çenesi yukarı kalkmıyo direk çıkıyo 250 tl ye almıştım onu satcam sizce ne alayım pcx e yakışır şekli de iyi dayanıklılığı da iyi bişey önerirmisiz ?
    benim seçtikleirm bunlar

http://www.n11.com/mt-kask-sharp-5-r...yeli-P49231429

http://www.n11.com/scorpion-exo-910-...kask-P37034222

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...09685756/detay

ya da ikinci el arai mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...10549466/detay

Motoru sizce siyah mı alıyım beyaz mı ? avantaj dezavantajı nedir ?

Şimdiden çok sağolun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    santo78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    motoru siyah veya beyaz alman fark etmez. Suruculer genelde motorunu degil montunu ve kaskini gorurler.

Ertugyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    Pcx 125
    Alıntı santo78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru siyah veya beyaz alman fark etmez. Suruculer genelde motorunu degil montunu ve kaskini gorurler.
    Saol usta birisi bana siyah alma gece gözükmesin dmeişti , montu fosforlu bişey almıcam korumalı olsun yeter ama motora takamıyomuyuz fosforlu bişey ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------

Alıntı santo78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://i.hizliresim.com/JYXaEW.jpg
    60 ve 80 metrede az değil :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

Alıntı MotorcuMetos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eski motorumu sattım kaskı satmad
    ım kask Orıgıne çene açılır çenesi yukarı kalkmıyo direk çıkıyo 250 tl ye almıştım onu satcam sizce ne alayım pcx e yakışır şekli de iyi dayanıklılığı da iyi bişey önerirmisiz ?
    benim seçtikleirm bunlar

http://www.n11.com/mt-kask-sharp-5-r...yeli-P49231429

http://www.n11.com/scorpion-exo-910-...kask-P37034222

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...09685756/detay

ya da ikinci el arai mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...10549466/detay

Motoru sizce siyah mı alıyım beyaz mı ? avantaj dezavantajı nedir ?

Şimdiden çok sağolun
    Kask ile ilgili bilgisi olan yokmu yav ?

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    Gece görükmezsin demek saçma olmuş biraz,önde arkada ışığı var bu meretin sonuçta. Fosforlu renkte mont iyi fikir hatta yeşil-turuncu yelekler var onlar da çok iş yapıyo montun üstüne giyebilirsin.
    Motorda fosforlu malzemeler var maşada,stop altında ama sen de ekleyebilirsin zevkine göre jant şeridi ,arka kutuya yapıştırırsın vsvs

Motosikleti
    Pcx 125
    Alıntı EnesBeyter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gece görükmezsin demek saçma olmuş biraz,önde arkada ışığı var bu meretin sonuçta. Fosforlu renkte mont iyi fikir hatta yeşil-turuncu yelekler var onlar da çok iş yapıyo montun üstüne giyebilirsin.
    Motorda fosforlu malzemeler var maşada,stop altında ama sen de ekleyebilirsin zevkine göre jant şeridi ,arka kutuya yapıştırırsın vsvs
    Kutu yok onun yerine sırt dayamalığı koydurtcam onada koyarım saol usta bilgin için kask sence hangisi ?

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Pcx'e beyaz yakıştığını düşündüğüm için ben beyaz diyorum. Scooter olduğu için görünürlüğü bir nebze artabilir ama özellikle ince yapılı motosikletlerde tek göze batan nokta far ve stop lambası, gerisini toplasan avuç içi kadar yer kaplar neredeyse. Kendi gövdeniz, görünürlükte daha çok etkilidir.

Motosikleti
    Pcx 125
    Alıntı hakikiteker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pcx'e beyaz yakıştığını düşündüğüm için ben beyaz diyorum. Scooter olduğu için görünürlüğü bir nebze artabilir ama özellikle ince yapılı motosikletlerde tek göze batan nokta far ve stop lambası, gerisini toplasan avuç içi kadar yer kaplar neredeyse. Kendi gövdeniz, görünürlükte daha çok etkilidir.
    O zaman geceleri yelek giycem heralde :D , kask hakkında bi bilginiz var mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_prod/50092 bu nasıl kask ?

Motosikleti
    3.linkin görsellikten başka bir faydası olacağını sanmıyorum, 2. ise termoplastikmiş. Ben o kadar para versem gider nolan modellerinden seçim yaparım. MT revenge sanırım makul ama şöyle söyleyeyim; fiat'ın mantığıyla yola çıkmayın. Nasıl ki Fiat'ın arabalarında teknoloji, fonksiyonellik gırladır fakat 3-5 sene sonra orasından burasından ses yapmaya başlar(malzeme kalitesi malum bir yere kadar). Ben de bu mantıkla bir LS2 kask aldım ve; 1)güneş vizörünü bulanık görüntüsü sebebiyle sadece siperlik olarak kullanabiliyorum 2)güneş vizörünün ayar çubuğu muazzam ses alıyor, içeride gürültüyle yoruluyorum o derece(bir de kameram var onun gürültüsü de ekleniyor) 3)havalandırma kanalları sadece açıldığında gelen havayı biraz daha artırıyor, kesinlikle engellemiyor(soğuk havada berbat oluyorsunuz) 4)kullandığım süre toplamda 2 ay oldu ama alt tarafındaki kaplamalar dökülmeye başladı... vs. vs.

Demem odur ki az ama öz olan, çok aksesuarı bulunmayan bir kaska biraz iyi bir meblağ öderseniz güvenlik ve konfor geliyor. Diğer türlü, elinizdeki lükslerle rezillik yaşıyorsunuz, tercihinizi buna göre yapın.
    Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz

Motosikleti
    Pcx 125
    3.linkin görsellikten başka bir faydası olacağını sanmıyorum, 2. ise termoplastikmiş. Ben o kadar para versem gider nolan modellerinden seçim yaparım. MT revenge sanırım makul ama şöyle söyleyeyim; fiat'ın mantığıyla yola çıkmayın. Nasıl ki Fiat'ın arabalarında teknoloji, fonksiyonellik gırladır fakat 3-5 sene sonra orasından burasından ses yapmaya başlar(malzeme kalitesi malum bir yere kadar). Ben de bu mantıkla bir LS2 kask aldım ve; 1)güneş vizörünü bulanık görüntüsü sebebiyle sadece siperlik olarak kullanabiliyorum 2)güneş vizörünün ayar çubuğu muazzam ses alıyor, içeride gürültüyle yoruluyorum o derece(bir de kameram var onun gürültüsü de ekleniyor) 3)havalandırma kanalları sadece açıldığında gelen havayı biraz daha artırıyor, kesinlikle engellemiyor(soğuk havada berbat oluyorsunuz) 4)kullandığım süre toplamda 2 ay oldu ama alt tarafındaki kaplamalar dökülmeye başladı... vs. vs.

Demem odur ki az ama öz olan, çok aksesuarı bulunmayan bir kaska biraz iyi bir meblağ öderseniz güvenlik ve konfor geliyor. Diğer türlü, elinizdeki lükslerle rezillik yaşıyorsunuz, tercihinizi buna göre yapın.
    agv k5 nasıl ? siz önerir misiniz iyi bi kask 500 tl le 700 arası

Motosikleti
    Kullanmadan veya yakından görmeden bir şey önermem doğru olmaz. Ben de para birikince kask alacağım nolan ya da shark modellerini düşünüyorum, ancak böyle yardımcı olabilirim.

Motosikleti
    Pcx 125
    Kullanmadan veya yakından görmeden bir şey önermem doğru olmaz. Ben de para birikince kask alacağım nolan ya da shark modellerini düşünüyorum, ancak böyle yardımcı olabilirim.
    eyvallah usta

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Biz burdan neyi önersekte çok bi yardımı olmaz gibi tabiki kaliteli markalardan şaşmayın DOT onaylı falan olması çok önemli birde gidin deneyin her kafa yapısına her kask uygun olmuyor ilk kaskımda acemilik yapıp sadece dış görüntüsü güzel olsun diye 750 lira vermiştim nolan bi kaska ama sonradan fark ettim ki o kask hiç de bana uygun değilmiş, çeneden bariz rüzgar alıyo ve ses yapıyor. Demem o ki bütçeni ayarla git deneyerek al
    MotorcuMetos bunu beğendi.

Motosikleti
    Pcx 125
    Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz burdan neyi önersekte çok bi yardımı olmaz gibi tabiki kaliteli markalardan şaşmayın DOT onaylı falan olması çok önemli birde gidin deneyin her kafa yapısına her kask uygun olmuyor ilk kaskımda acemilik yapıp sadece dış görüntüsü güzel olsun diye 750 lira vermiştim nolan bi kaska ama sonradan fark ettim ki o kask hiç de bana uygun değilmiş, çeneden bariz rüzgar alıyo ve ses yapıyor. Demem o ki bütçeni ayarla git deneyerek al
    nolan kask sesi kaç da yapıyo ?

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    N84 kullanıyorum 100 - 110 üstüne çıktığında yapmaya başlıyo. Bu kesin sende de yapacak anlamına gelmez belki benim çene yapım uzundur o yüzden yapıyodur ama almadan önce kafa yapına uygun olup olmadığını kesin dene derim.
    MotorcuMetos bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)