Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yuki spitzer 250 ile ilgili görüşleriniz ?

REKLAM ALANI

Yaz ortalarında motor almayı kafaya koydum diyebilirim.Arkadaşımın spitzer 250si var ve 1 yıldır kullanıyor memnun olduğunu,parça değişiminin ucuz olduğunu söylüyor.Yanına gittim motoru sürdüm sevdim seside çok cekici geldi görüntüsüde. Bir sorun çıkartmadı bana daha dedi ve gayet memnunmuş bende sizin bilgilerinize danışmak istedim sizin görüşleriniz nelerdir yardım eder misiniz ? Yamaha yzf R125 ile aynı görüntüye sahip diyebilirim aralarındaki farklarıda bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Kalitesiz dostum. Parça kalitesi çok vasat.

Parça kalitesini geçtimde kronik arızası çıkabilir korkum var.Acaba elinde patlayan var mıdır bu motor hemen çin motoru elde patlar düşüncesini öne sürmek istemiyorum

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Elinde patlamaz zaten hava soğutmalı basit bir motoru var Cg250.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    dostum sen kafaya koymuşsun almak istiyorsun, onay bekliyorsun. gerek yok böyle şeylere, canın istiyorsa al. "parça kalitesini geçtim de" demek çok saçma çünkü parça kalitesi nasıl geçilebilir? gerçekten plastiğe dokunuyorsun sesi bile plastiği farklı, boyası çok vasat. üstünde gelen lastikte 2014 modelini kullanmştım, oda kötüydü. 1 km kadar falan bi denemek için sürdüm, öyle uzun deneme fırsatım olmadı sürüşte hissizlik yaşamadım ama 1 km ile anlaşılacak bir mevzu değil bu. o kullandığım motor 400-500 kmdeydi devir saatinde bir problem olmuştu. her neyse sana söyleyeceğim 40.000 kmde yukiler falan görürsen evet kalitelidir diyip al ama genelde piyasadakiler 4 bin kmlerde falan hep

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Valla ben bi yazı gördüm bu forumda , arkadaşın yuki spitzer 1500 kmde benzin şamandırası (ya da her neyse o parça artık) alttan akıttığını söylüyordu. Ben o parayı o motora vermem ki sıfırı bile 9 bin tl mi ne.

Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Yuki ile Yamaha . Aralarındaki tek benzerlik isimlerindeki "Y" harfi. Gerçi Yamaha'nın "Y"si bile daha kaliteli
    Dash_1905 bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Herhangi bir motor benzin şamandırasından sızdırabilir. Bu iyi motor kötü motor kıstası olamaz. Piyasada onlarca, yüzlerce yuki var, bunlardan bir tanesi şamandıradan sızdırdı diye hepsi sızdırmaz ancak, yuki = yuki.

Bütçe ne? Bajaj Pulsar 200 ss düşünün bencei bloktan memnun bajajcılar, malzeme kalitesi yuki ile kıyaslanmaz eminim, e hemde bajaj yani.

http://bajaj.com.tr/pulsar/134/pulsar-rs-200 Yuki bunla aynı paraya motor satmaya mı çalışıyor yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbr 650f
    Kafana koyduysan buraya sormanın bi manası yok. Şahsi fikrim çinlinin çinlisi bi motor. 9 bine sıfır cbr almanı tavsiye ederim.
    Ertugyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herhangi bir motor benzin şamandırasından sızdırabilir. Bu iyi motor kötü motor kıstası olamaz. Piyasada onlarca, yüzlerce yuki var, bunlardan bir tanesi şamandıradan sızdırdı diye hepsi sızdırmaz ancak, yuki = yuki.

Bütçe ne? Bajaj Pulsar 200 ss düşünün bencei bloktan memnun bajajcılar, malzeme kalitesi yuki ile kıyaslanmaz eminim, e hemde bajaj yani.

http://bajaj.com.tr/pulsar/134/pulsar-rs-200 Yuki bunla aynı paraya motor satmaya mı çalışıyor yani
    Hiçbir japonun ya da almanın o kadar düşük kmde öyle bir arıza verdiğini asla görmedim. Gerçekten de çinlinin çinlisi , sırf şekli için alanlara acımam motorları ölürse , ciğeri bikaç senede biterse.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Arkadaşın bir yıldır kullanıyor ve memnunsa normalde kronik sorununun çıkacağını sanmıyorum, olsa olsa Çin klasiği olarak tekil sorunlar çıkabilir. Acayip bir titreşimi yoksa alınabilir tabi aynı paraya başka neler var bakmak lazım. Hor kullanımadıktan ve rodajı doğru yapıladıktan sonra, aşırı da bir titreşimi yoksa bu saatten sonra hiçbir motorun büyük arızalar çıkaracağını düşünmüyorum. Her şey kullanıcıya bakar.

Herkese öncelikle çok teşekkür ederim. Tercihimi R125den yana kullanıcam sanırım.Yuki'de dert yaşıyacağıma bişi olcak korkusuyla sürceğime güvenilir markayı tercih etmek istiyorum.yzf 125in sıfırının fiyatını denkleştiremezsem 2. El temiz bulmaya çalışcam bence daha çok memnun kalırım.Bir sorum daha olcaktı Yzf 125'de egzoz değişimiyle güzel tok ses çıkması mümkün müdür acaba ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)