Vatana millete hayirli olsun diyelimhttps://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-250r-2015/fiyat
Vatana millete hayirli olsun diyelimhttps://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-250r-2015/fiyat
Mümkündür honda bu. O parayı en haketmeyen makina Cbr 250dir benim gözümde.
Bu ulke adami motordan sogutuyor yemin ediyorum bisikletmi alsam ne ;)
Günaydın . Cbr'in bu fiyatı daha 22 gün önce olmuştu . Dolar ve euro yükseldiği için bahaneyle tekrar bi zam yapıp 14.500 yapabilirler diğer aylarda . R25 ile kafa kafaya olur . Tabi r25 de 15.000 olmazsa
Honda Türkiye, Honda'dan nefret ediyor galiba. Zorla batıracaklar adamları, kim neden alsın R25,RC200 o fiyata varken...
kendi düşüncem cbr 250 bu saatten sonra o fiyata sadece internet sitesinde kendi fiyatına bakar durur eskiden klasmanında rakıbı yoktu şimdi aynı paralara r25 varki ne yalan söyleyeyim motor 250cc sınıfında zımba gibi geçen haftalarda 450 km dörtyol gezisi yaptık yol performansına gidişine hayran kaldım.
Bildigim kadariyla R25 piyasada yok ve yeni parti bekleniyor. Gelen yeni partilerin 14.500 e satilacagini dusunuyorsaniz yanilirsiniz. En az 500 zam yer yoldayken. Daha once de bu konuda fikrimi soylemistim. Ilk lansman fiyatinin uzerine hemen zam yer diye. Daha durun Yamaha ne zamlar koyacak. Insallah ben yanilirim.
Bu gidişle cc yükseltmek bana haram
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben hondaya şuna buna kızmıyorum. Burada farkına varılması gereken bir şey var ise o da €uronun 3.0 TL $'in 2.8 olmasıdır. Lütfen bu konuyu göz ardı etmeyin, kullandiğimiz makinelerin hiç birisi yerli malı yurdun malı değli.. Hoş olsa da ötv yanında bir de YMTV (Yerli Malı Tüketim Vergisi) alırlar... O yüzden lütfen biraz ülkenin nerelerden nerelere geldiğine bir göz atın.. 2014 yılın 10'uncu ayındakı dolar'a ve euro'ya bir göz atın bakalım nereden nerelere gelmiş.. Benim ne bir honda bayim nede başka bir motosiklet mağazam var. Bu soylediklerimin kendime beş kuruş faydası yok. Keske olsa ama malesef bunlar gerçek.
Inazuma f 15950 mi cıldırmjs bunlar.
O paraya ne ikinci eller gelir.
Teşekkürler. En sonunda mantıklı bir açıklama yapan olmus.
Arkadaslar, kimseden ekonomist olmasini beklemiyorum ama benzin zamlaninca " olsun ben hep 20 liralık" alırım diyen bir toplumuz. Yediginiz kirmizi et bile ithal. Birak motor almayi, açlık sıkıntısı baslayinca esas problem ortaya cikacak
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Belki bilgisi olan vardır. Gürcistanda falan ucuz arabalar oluyo ötv falan olmadığından dolayı acaba aynı şekilde motor da var mıdır? Gidip ordan alalım bari 6 ayda bir girip çıkmak gerekiyo galiba ama olsun uzun yol yapmış oluruz. Hatta bikaç kişi falan gidersek bayağıda zevkli olur ne dersiniz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)