Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

cbr 250r 14000 bin olmus

REKLAM ALANI
    victors43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daha Yok
    Vatana millete hayirli olsun diyelimhttps://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-250r-2015/fiyat

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Mümkündür honda bu. O parayı en haketmeyen makina Cbr 250dir benim gözümde.

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mümkündür honda bu. O parayı en haketmeyen makina Cbr 250dir benim gözümde.
    Kesimlikle katılıyorum hocam yamaha R25 akıp gidecek bundan sonra
    Ertugyigit bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alıntı Phoenixs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesimlikle katılıyorum hocam yamaha R25 akıp gidecek bundan sonra
    Yamaha o fiyatla güzel sattı bu zamana kadar , onlar da bir zam koyabilir ama hondayı görüp :D sektör zaten çıkmaz sokak gibi ikileme düştü çoktandır herkes birbirine bakıyor zam icin :D

Motosikleti
    Daha Yok
    Bu ulke adami motordan sogutuyor yemin ediyorum bisikletmi alsam ne ;)

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Günaydın . Cbr'in bu fiyatı daha 22 gün önce olmuştu . Dolar ve euro yükseldiği için bahaneyle tekrar bi zam yapıp 14.500 yapabilirler diğer aylarda . R25 ile kafa kafaya olur . Tabi r25 de 15.000 olmazsa

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Honda Türkiye, Honda'dan nefret ediyor galiba. Zorla batıracaklar adamları, kim neden alsın R25,RC200 o fiyata varken...

Motosikleti
    Daha Yok
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın . Cbr'in bu fiyatı daha 22 gün önce olmuştu . Dolar ve euro yükseldiği için bahaneyle tekrar bi zam yapıp 14.500 yapabilirler diğer aylarda . R25 ile kafa kafaya olur . Tabi r25 de 15.000 olmazsa
    Konu disi kaldik biraz malum hinda surekli zam yaptigi icin bakmiyodum bi goz ggezdireyim dedim ana 14000 ve mutlu son

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    kendi düşüncem cbr 250 bu saatten sonra o fiyata sadece internet sitesinde kendi fiyatına bakar durur eskiden klasmanında rakıbı yoktu şimdi aynı paralara r25 varki ne yalan söyleyeyim motor 250cc sınıfında zımba gibi geçen haftalarda 450 km dörtyol gezisi yaptık yol performansına gidişine hayran kaldım.
    atillatopal9 bunu beğendi.

Motosikleti
    Daha Yok
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendi düşüncem cbr 250 bu saatten sonra o fiyata sadece internet sitesinde kendi fiyatına bakar durur eskiden klasmanında rakıbı yoktu şimdi aynı paralara r25 varki ne yalan söyleyeyim motor 250cc sınıfında zımba gibi geçen haftalarda 450 km dörtyol gezisi yaptık yol performansına gidişine hayran kaldım.
    Boy ve para sıkıntisi olmasa on numara bi makina 14000 devir cevirio dehset bisey ama malesef hayallerde kalacak gibi

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı victors43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu disi kaldik biraz malum hinda surekli zam yaptigi icin bakmiyodum bi goz ggezdireyim dedim ana 14000 ve mutlu son
    Çoğu motor zamlandı zaten , cbf 150 bile 5.950 tl oldu . Suzuki'de inazuma F modelini 15.950 yaptı ...
    Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F

Siyah&Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Bildigim kadariyla R25 piyasada yok ve yeni parti bekleniyor. Gelen yeni partilerin 14.500 e satilacagini dusunuyorsaniz yanilirsiniz. En az 500 zam yer yoldayken. Daha once de bu konuda fikrimi soylemistim. Ilk lansman fiyatinin uzerine hemen zam yer diye. Daha durun Yamaha ne zamlar koyacak. Insallah ben yanilirim.

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Bu gidişle cc yükseltmek bana haram

LifeisBike
    Misafir
    Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben hondaya şuna buna kızmıyorum. Burada farkına varılması gereken bir şey var ise o da €uronun 3.0 TL $'in 2.8 olmasıdır. Lütfen bu konuyu göz ardı etmeyin, kullandiğimiz makinelerin hiç birisi yerli malı yurdun malı değli.. Hoş olsa da ötv yanında bir de YMTV (Yerli Malı Tüketim Vergisi) alırlar... O yüzden lütfen biraz ülkenin nerelerden nerelere geldiğine bir göz atın.. 2014 yılın 10'uncu ayındakı dolar'a ve euro'ya bir göz atın bakalım nereden nerelere gelmiş.. Benim ne bir honda bayim nede başka bir motosiklet mağazam var. Bu soylediklerimin kendime beş kuruş faydası yok. Keske olsa ama malesef bunlar gerçek.

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Inazuma f 15950 mi cıldırmjs bunlar.
    O paraya ne ikinci eller gelir.

2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı LifeisBike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben hondaya şuna buna kızmıyorum. Burada farkına varılması gereken bir şey var ise o da €uronun 3.0 TL $'in 2.8 olmasıdır. Lütfen bu konuyu göz ardı etmeyin, kullandiğimiz makinelerin hiç birisi yerli malı yurdun malı değli.. Hoş olsa da ötv yanında bir de YMTV (Yerli Malı Tüketim Vergisi) alırlar... O yüzden lütfen biraz ülkenin nerelerden nerelere geldiğine bir göz atın.. 2014 yılın 10'uncu ayındakı dolar'a ve euro'ya bir göz atın bakalım nereden nerelere gelmiş.. Benim ne bir honda bayim nede başka bir motosiklet mağazam var. Bu soylediklerimin kendime beş kuruş faydası yok. Keske olsa ama malesef bunlar gerçek.
    Teşekkürler. En sonunda mantıklı bir açıklama yapan olmus.
    Arkadaslar, kimseden ekonomist olmasini beklemiyorum ama benzin zamlaninca " olsun ben hep 20 liralık" alırım diyen bir toplumuz. Yediginiz kirmizi et bile ithal. Birak motor almayi, açlık sıkıntısı baslayinca esas problem ortaya cikacak
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

tekoklava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200ns
    r25 15 olur yakında

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Belki bilgisi olan vardır. Gürcistanda falan ucuz arabalar oluyo ötv falan olmadığından dolayı acaba aynı şekilde motor da var mıdır? Gidip ordan alalım bari 6 ayda bir girip çıkmak gerekiyo galiba ama olsun uzun yol yapmış oluruz. Hatta bikaç kişi falan gidersek bayağıda zevkli olur ne dersiniz?

Motosikleti
    Daha Yok
    Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belki bilgisi olan vardır. Gürcistanda falan ucuz arabalar oluyo ötv falan olmadığından dolayı acaba aynı şekilde motor da var mıdır? Gidip ordan alalım bari 6 ayda bir girip çıkmak gerekiyo galiba ama olsun uzun yol yapmış oluruz. Hatta bikaç kişi falan gidersek bayağıda zevkli olur ne dersiniz?
    Kerem bana uyar valla ;)

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o kadarcık mı bu sefer honda şaşırttı 200 tl zam mı olurmuş

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)