Yuh diyeceksiniz...
video açılmıyor eklenti desteklemiyor
Gitti güzelim Cbf 500
Bu düz yolda neden oluyo teknik olarak açıklamasını bilen var mı
Muhtemelen asfalt engebeliydi,yüksek hızda da gittiği için yükseltilerden sonra ön tekeri yere düzgün temas edemeden sonraki engelle karşılaşıyordu. Tecrübeli biri belki gidon hakimiyeti sağlayabilirdi ancak zor bir durum. Hızı biraz azaltsa ve gidonu da çok sıkmasa sorun olmayacak gibi..
kasis veya çukura girdikten sonra gidon hakimiyetini kaybediyor. Gidonla hiç oynamasaydı belki motor yolunu bulurdu, panik ile sağ sol yapınca tamamen dengesi kaybolmuş.
zeminde dökülmüş yağ , mazot mıcır ince kum olabilir. toparlamaya çalışıyor ama toplayamıyor
Kötü bir durum, bir grup sürüşünde benimde başıma geldi çok derin bir çukura düştüm hakimiyeti kaybettim Allah'tan toparladım, birde önümdekiler yavaşladı, takip mesafem iyiydi yoksa ya düşecektim ya da arkadaşa çarpacaktım.
@mertcan39 en iyi olanı böyle. Bir sürü reklam çıkacağına, eklenti çalışmaması yeğdir.
40.sn sanki olacakların habercisi gibi. Hızlandığı an ön teker biraz yerden teması kesiyor gibi. Bence sürücü kesinlikle acemi.
yolda bişe yok. Olsa bile tecrübeli bie sürücü hakimiyeti bu kadar kaybetmez.
Eldiven yok, rezalet sürüş, viraj hatası, hatalı sollama, hız sınırlarına uymama 30 km sınır yazan yerde 120 ile gidiyor ve kaçınılmaz son.
Bu tank tokatlama denen olay öyle basit bir şey değil. Tank tokatlama başladıktan sonra da işin acemilikle alakası pek yok bence. Profesyonellikle alakası yok demiyorum, acemilikle alakası yok. Moto GP'de hatta Isle of Man'de bile toparlayamayan sürücüler görüyoruz.
Videodaki tank tokatlamanın sebebi ise Dusty'nin dediği gibi, yüksek ihtimalle tümseklerden kaynaklı ön teker tam oturmadan diğer tümseğe geliyor ve film kopuyor
Google amca addblock diye bir eklenti yapmış
Motosikletli Kaplumbağa...
Kazasına bişey demem de o eller çıplak ne öyle arkadaş yaa içim kıyıldı izlerken
Klasik bir tank tokatlama değil bu. Bolca çukur ve sanırım bir de araya karışan ön fren var işin içinde. Kaza için iyi olmuş denmez de, "başından beri kaşınıyordu" desem yeri var yani ...
Gecen ota b.ka yerli yersiz atarlanan, olmadik yerde olmadik gazlar yapan elemanin sonu gibi olmus bu video.
o değilde saatte 120 ile çok süper 400 tl ceza yeniyor , buraya bıraktım lazım olur
standartlarin uygulandigi ülkelerde hiz sinirlari keyfi belirlenmiyor. genelde bilimsel olarak aciklanabilecek bir nedenleri vardir.
örnegin yol yapimi onarimi olan kismlarda 30, genel olarak aksi belirtilmediyse sehir ici 50. bu hiz limitlerin birde yol durumu ile ilgiside vardir. yapim/onarim olan 30 luk yollarda bir kelek vardir mutlakak, cukur, asfaltta dalgalanma vs..
videoda da asfalttaki dalgalanmayi neden olarak gösteriyor.
O elleri yere koydu ya içim gitti..Düşeceğini anlamaya vaktin varsa mutlaka o eli yere koyuyorsun refleks olarak.. Kanguru derisi eldiven candır..
Sağa dönüşte de ne kadar saçma bir çizgi izledi bir insan anca bu kadar hata payı bırakmaz kendine..
Cbf 500 sert amortisörleri olan bir motosiklet kötü yollarda kendini gerçekten toparlayamıyor.. Cbf serisine neden öyle amortisör koyar insan hiç anlamadım..
Bu arada kendim sürmüş gibi hissettim her gün gördüğüm düzen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)