Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

120 Km/h ile kaza nasil olur (Tank tokatlama ve tepe kamera icerir)

REKLAM ALANI
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    aynı hızlarda koca bi tümsekten geçip de seleden bi karış zıplamışımdır, ancak gidonu sıkmadım herşey hayvanı rahat bırakmakla mümkün oluyo olsa gerek. özellikle yeni arkadaşlar dikkat etmeli, bu durumlarda panik yapan kaybeder valla.
    oluroyle ve alp_tunay bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı hızlarda koca bi tümsekten geçip de seleden bi karış zıplamışımdır, ancak gidonu sıkmadım herşey hayvanı rahat bırakmakla mümkün oluyo olsa gerek. özellikle yeni arkadaşlar dikkat etmeli, bu durumlarda panik yapan kaybeder valla.
    Merhaba,

Bende yaklaşık 60 km hızla bir tümsekten geçip, sele ile bağlantımın kesildiğini hissettim.. yukarıya cıktığında bir an var,o an sanki dünya duruyor Motorun gidonunu sıktım mı sıkmadım mı hiç hatırlamam,ilk defa yaşamıştım

Videoyu izlerken, "acelen ne, napıyosun" dedirtti bana
    abeciMotoru bunu beğendi.
    Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Bende yaklaşık 60 km hızla bir tümsekten geçip, sele ile bağlantımın kesildiğini hissettim.. yukarıya cıktığında bir an var,o an sanki dünya duruyor Motorun gidonunu sıktım mı sıkmadım mı hiç hatırlamam,ilk defa yaşamıştım

yol durumu direkt etki edio malesef, ülkenin yolları belli zaten, kıyma kediler, yola kaçan at, görmeyen teyzeler bi sürü handikap, hepsine bakacaz başka çare yok
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Ön teker tümsek ve ani hızlanma sebebi ile yerden kesiliyor ama tekrar yere indiğinde aynı çizgiye inmiyor.Tank slapping bir kere başladı mı durdurmak çok zor. Hala hayatta olması da büyük şans.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    düşük hızda bunu yaşaması ön amortisör borularinin eğri yani açısının birkaç mm kapanmış olmasından kaynaklanabilir..gidon, rake açısı darbe ile kapanmış ise ise düşük hızlarda sağa sola dalma yapar..

ahmetkorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom
    Bende bugün bir çukura girdim hızım yavaştı da ucuz atlattım derken. Arkadan kornalar çalıyorlar, durdum biri çantadaki eşyaların düştü dedi.

Baktım lastik tamir spreyi kilit bez ne varsa saçılmış. Spreyin üstünde araba geçip patlatmış, asfalt köpüklü

Allah devletimizden razı olsun.
    abeciMotoru bunu beğendi.
    İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN

Motosikleti
    ybr125
    Eller yere degerkene içim sızladı

EmirhanCoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-10
    böyle bir olay umarım hiç birimizin başına gelmez..anlık gelişen bir olay her ne kadar çözümü yok gibi olsada belki önüne geçile bilir..en önemli etken direksiyonu tutmaya çalışmayın rahat bırakın kendini toparlamak ister..daha önce izlediğim bir kaç videoda moto gp de bir yarışcıya tank slapper oluyor ve hemen o an tekere çekip motorun yerle olan temeasını kesiyor riski atlatıyor..tabiki bunu hepimizin yapamıyacağı için..direksiyonu rahat bırakıp hafif gaz vererek önüne geçe biliriz..

HESD(Honda Electronic Steering Damper--Honda Elektronik Gidon Amortisörü) in öneminide burda anlıyoruz --

mahyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Konu 2015 yılına ait
    Dikkatli bakıyor musunuz?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)