Arkadaşlar bu montu kullanan var mı aranızda?
Almayı düşünüyorum da.
Tavsiye eder misiniz?
Arkadaşlar bu montu kullanan var mı aranızda?
Almayı düşünüyorum da.
Tavsiye eder misiniz?
bu monttan değilde c2 pele şu http://www.dainese.com/we_en/g-racin...lle-18835.html monttan kullanıyorum. Beyaz kesinlikle tavsiye etmem. Kirleniyor ve temizlemeye yetişemiyosun. En ufak çizik çok belli oluyor. Beyaz bir süre sonra renk değiştiriyor. kararıyor böyle.
yapma yaw :(
ya bende bol bol açık renk olsun diye istiyorum. tam istediğim gibiydi o. bakımı felan çok mu zor mu?
hemde düşündüğünden tahmin ettiğinden çok daha zor en güzeli siyah çizik bile göstermiyor temizliği güzel ve iyi duruyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
resmini çekip koymuştum vermeden önce tabancayla boyattılan yere verdim 10 gün demişti bu gün sordum pazartesi veya salı alabilirmişim. Hala rezil etmiş olabilme ihtimalleri tüylerimi diken diken ediyor. Bakalım.
beyaz deri her yolculuktan sonra silinse bile gözeneklere işleyen lekeler sağolsun montu her daim füme gösteriyor
Beyaz tekstil montlarda da durum aynı mı?
Benim montum siyah, uzerinde beyaz cizgiler mevcuttu, mevcuttu diyorum cunku grileşti :D (tekstil dainese)
yapmyın ya arkadaşlar. acayip motive olmuştum pazartesi alıcaktım :( temizlesem felan olmuyo mu?
Yada gri renkte montlara bak dainese , revit cogunda var
Güncel arkadaşlar, Dainese G. Air-Flux D1 kullanan ya da inceleyen, fikir beyan etmek isteyen 500 lira civarı yazlık başka mont tavsiyelerinize de açığım.
Edit: Hay Allah, aynı mont değilmiş gözümden kaçtı.
Özellikle yaka ve kollar ilk uzun yolda kirlenir en azından yaka siyah olmalı hem deride hem tekstilde !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)