Teker kaydı asfaltı optum
Reklamlar
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
ailemede zaten bu yüzden derken altın elbiseli adam bile düştü teker yuzunden falan diyorum sagolsunlar gunde benle beraber 10 kere altın elbiseli adam videosu izlettiğim için biliyolar teker konusundada zaten teker kayınca usta sürücü olsanda yapıcak fazla birseyin kalmıyo
Reklamlar
-
Öncelikle çok geçmiş olsun, motosiklete kullanıp da ''ben hiç düşmedim diyen yalan söyler'' diye bir tabir vardır. O yüzden motosiklette düşmek diye bir şey var, öncelikle bunu bilerek hareket etmek lazim. Hiç bir zaman ben düşmem yaa!! dememek lazim. Çünkü bu durum var yani.
Bence kazanın sebebi ne lastiklerin ne de ön fren. Ben tecrübesizliğinden düştüğünü düşünüyorum. Ön lastiğin yola tutunmamadığı bir noktada frenaj yapmış olabilirsin. Bir mesajinda tekerler kitlendi yazmışsın, bu da her iki freni de kullandığını gösterir, Bu noktada her iki freni de sıktıysan motosiklet eğimsiz bir yolda (düz yolda) 2 fren ile düşüremezsin (40 km ile), Yada zemin mıcırdır, lastikler zaten havada gidiyordur, tutuş yoktur fren yaptın ve kitledin lastikleri, bu da acemilikden kaynaklanır. Daha dikkatli olman dileği ile.
-
Altın elbiseli adam bu motosikleti test ederken düşmüştü lastiğinden şikayet ediyordu.inşallah başka kaza bela yaşamazsın.
-
LifeisBike adlı üyeden alıntı
Öncelikle çok geçmiş olsun, motosiklete kullanıp da ''ben hiç düşmedim diyen yalan söyler'' diye bir tabir vardır. O yüzden motosiklette düşmek diye bir şey var, öncelikle bunu bilerek hareket etmek lazim. Hiç bir zaman ben düşmem yaa!! dememek lazim. Çünkü bu durum var yani.
Bence kazanın sebebi ne lastiklerin ne de ön fren. Ben tecrübesizliğinden düştüğünü düşünüyorum. Ön lastiğin yola tutunmamadığı bir noktada frenaj yapmış olabilirsin. Bir mesajinda tekerler kitlendi yazmışsın, bu da her iki freni de kullandığını gösterir, Bu noktada her iki freni de sıktıysan motosiklet eğimsiz bir yolda (düz yolda) 2 fren ile düşüremezsin (40 km ile), Yada zemin mıcırdır, lastikler zaten havada gidiyordur, tutuş yoktur fren yaptın ve kitledin lastikleri, bu da acemilikden kaynaklanır. Daha dikkatli olman dileği ile.
zaten en büyük etmenlerden biride acemiliğim zemin sanayi yolu gibi biryer olduğu için zemin ve tekerlerde düşmemde yardımcı oldu insallah acemiliğimle beraber hiçibirimizin kaza yapmamasını dilerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
k_ayhn adlı üyeden alıntı
Altın elbiseli adam bu motosikleti test ederken düşmüştü lastiğinden şikayet ediyordu.inşallah başka kaza bela yaşamazsın.
insallah hiçbirimiz yasamayız hocam lastikleri yeni ve güzel birşey taktıktan sonra acemiliğimide düzgün bir şekilde atlatmam lazım sanırsam artık yolları daha iyi yollardan gitmeyi seçmeliyim herseye daha iyi bir sekilde surerim
-
okan kömür adlı üyeden alıntı
...zaten teker kayınca usta sürücü olsanda yapıcak fazla birseyin kalmıyo
İşte biz o noktada yapılacak şeye usta değil ama akıllı sürücü diyoruz FULL KORUMA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)