Arkadaslar bursada motosikletlere lastik jant balansini bilgisyarli yapabilen bi yer varmi ?
Arkadaslar bursada motosikletlere lastik jant balansini bilgisyarli yapabilen bi yer varmi ?
Acemlerden mudanya yolu istikametine dönüyorsun. İhsaniye metro istasyonunu az geçince Bp istasyonu var, yanından girip yol kenarından 50mt ilerliyorsun. Dunlop tabelalı RF Otomotiv isimli bir lastikçi göreceksin. Ben lastiklerimi orada değiştirttim. Bilgisayarlı balans makineleri var ve balans ayarını makinede yaptılar.
Dükkanın sahibi Can Bey kendisi de bir motosiklet sürücüsü ve motosiklet eğitmeniymiş. Gidin konuşun, tanışın, dükkanı görün, öyle karar verin.
Kendi adıma konuşayım, ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Cok tesekkur ederim
Rica ederim hocam, inşallah sizde memnun kalırsınız.
Arkadaşlar bir güncelleme yapayım, daha önce bahsettiğim bursada motosiklet lastiği değişimi için yol tarifini verdiğim dükkanın tabelası Goodyear olmuş fakat dükkan aynı yerde.
Halen motosiklet lastiği değişimi konusunda hizmet veriyorlar. (Bilgisayarlı balans aletleri de halen var)
Fiyatları konusunda bilgim yok uğrayıp sorabilirsiniz, sadece dükkan tabelası değiştiği için yeri karıştıranlar olmasın diye yazayım dedim.
Çünkü bir arkadaş sordu, umarım işine yarayan birileri olur.
Herkese güvenli sürüşler, tekerinize taş değmesin.
istanbul da kadıköyde lastik başına balans ücreti söküp takma dahil 40 tl .
merhaba
yzf r6 arka lastiği 60 tl ye değiştiririm dedi,ustası cumartesi geliyormus motosiklet lastik işlemleri için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)