tamamen cahilce trafiğin işte bunlara müdehale etmesi lazım adam la eşini geçtim de çokçuklar hiç mi biraz düşünmezsin iş yine trafik polislerinde anne babaları bilinçsiz olunca
Bu tür olaya kızmak mı lazım yoksa üzülmek mi lazım tam bilemedim.
O anne baba da istemez o bebeklerini rüzgar ala ala biyerlere götürmeyi eminim ki ama başka çareleri vardamı yapıyorlar bunu yada çaresizlikten mi onu bilmek lazım.
Suç cahil olanda mı yoksa onları cahil bırakanda mı? Bunun cevabını bulmamız gerekiyor ilk olarak.
Böyle bir durumda toplu taşıma kullanılabilir bence.
Satarken: Motorun ciğeri sağlamdır. En dik yokuşlarda bile 4 kişi çekiyor. Motor küçük gelmeye başladığı için satıyorum, goldwing alıp 7 kişi bineceğiz.
Bu kadarda bilinçsiz olunmaz.
Toplu taşımayı yanlış anlamış abi. Şaka bir yana. Bu adamın biraz daha parası olsa otomobil alacak zaten. Motorcu sınıfında değildir kendisi. Zaten otomobil alınca motosiklet çok tehlikeli diyecek. Allah biraz daha para versin de otomobil alsın
çok hızlı gitmiyor anladığım kadarıyla..
ben de küçük oğlumu kısa mesafelerde taşımak durumunda kalıyorum. Ha rahat mıyım asla, 20-30 km hızla ya gidiyorum ya gitmiyorum.
Haklı mıyım değilim? Ama bazen mecbur kalıyor işte insan.
Yanlış anlamayın ama bence sorun sadece sizin gittiğiniz hız değil. Motosikletle trafiğe çıktığınız an trafiğin bir parçası oluyorsunuz. Allah korusun, başka bir araç size daha hızlı çarpabilir.
Bende bir baba olarak, her zaman ah keşke demeyeceğim şeyleri yapmaya çalışıyorum. Çok kısa bir mesafede bile oto koltuğuna oturtmadan ve kilitlerini takmadan hareket etmiyorum. Allah evlat acısı yaşatmasın veya kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
Yasadigim yerde hergun birkac kez gordugum olay. Artik etkilemiyor bile beni.
Yaşadığınız şehir Bangkok ise evet, orada enteresan bir durum var, ben de şaşırmıştım gördüğümde. Normalde (olmaması gerekir ama) sadece eşi olsa ben de bir nebze daha az rahatsız olucam. Ancak çocukları, hatta bebeği görünce içim parçalandı doğrusu.
maddi imkansızlık ve çaresizlik cahilligi birbirinden ayırmak lazım
doğru söze ne denir.
bu da benden, tamamını izlemek istemeyenler için 3:54 den sonrasında benzeri var.
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=22xQlSCoEsk
Çantanın kapağı açılıyor diye çantanın üstüne lastik ip germişler sanırım o yerinden fırlasa ya kadının yada bebeğin kafasında patlar. Kadının kafasında patlarsada hem bebek hemde kadının hayatı tehlikeye girer o panik durumunda adamın motoru yatırması da muhtemel zaten koruma desen hak getire tam bir aile faciası.
ne yapsın adam en dandik araba 20 bin tl bi aldımı büsürü masraf çıkarır en ucuz yollu motor almış abimiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)