Bugun CBR650F Aldim (Resimli)
Reklamlar
-
Hocam hayırlı olsun kazasız belasız olsun inşallah. @biyeybaraküs arkadaşın malzeme kalitesi hakkında söyledikleri haricinde cbr650f kullanıcısı olarak katılıyorum.
Fotolardan anladığım kadarıyla birkaç ekstra var onlardan bahsedebilir misiniz? ücretleri vs.
Reklamlar
-
Tesekkur ederim. Extralar:
Kapak orjinal honda 150 dolar
HVMP marka Agir bar-ends (turkcesi gelmedi aklima kusura bakma) siyahi 76 dolar
sitesi: http://www.hvmp.com/product-p/honda-bar-ends.htm
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
birde tankin yaninda pedler var onlarda :
http://techspec-usa.com/magento/inde...4-current.html
-
Hayırlı olsun,maşallah diyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Bu motorla artçı ile uzun yol yapılabilme ihtimali nedir sizce.Yakından görüp satın alan biri olarak.Bir xj ile aynı kılasmana sokabilirmiyiz mesela konfor konusunda
-
Tinan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,maşallah diyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Bu motorla artçı ile uzun yol yapılabilme ihtimali nedir sizce.Yakından görüp satın alan biri olarak.Bir xj ile aynı kılasmana sokabilirmiyiz mesela konfor konusunda
Daha artci ile surmedim yeni motora alisma doneminde artci almak istemiyorum ama artci koltugu bayagi rahat benim oturdugum kisimda cok rahat sanki evde koltukta oturuyor gibi. Guc konusunda zaten makinenin teknik ozellikleri XJ'dan daha yuksek bence uzun yol bu motorla bayagi guzel olur. Ve en guzeli makine guzel uzuyo
-
-
Kapağa Bayıldım ya :D Banada yollarmısın
Türkiyede doğru dürüst Aksesuarı yok :( Egsoz olarak TWO Bro taktım ben Tavsiye ederim
Kazasız Belasız Hayırlı olsun inş
-
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam eve gelmiş motorunuz..
İyi ki Türkiye'de eve teslim yok Honda'da.. Buradakiler sürerek getirir üstüne üstük bide dalga geçer gibi şaka yapmaya çalışırlar.. Abi ben denedim güzel gidiyor haaaaa iyi motor aldın falan diye kahkaha atarlar..
Her neyse tekeriniz düz bassın hocam Maşallah.. Ben pek farkedemedim ama arka kuyruğu yamuk mu bana mı öyle geldi..
Tesekkur ederim. Belki fotolar goz yaniltisi yapmis olabilir. Yoksa gercekte yamuk degil
-
Hacım hayırlı olsun! Senin gibi güzel bir abime böyle kalite motor yakışır zaten. Senin adına çok sevindim ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin İNŞAALLAH!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Hayırlı olsun kazasız Günler'de kullanırsın inşallah
-
-
Allah tekerini düz bastırsın. Hayırlı günlerde kullan.
-
Eyvallah Ahmet ve diger tum saygi deger arkadaslar.
-
Hayırlı olsun.
Daha önce 100 beygir ve üstü motor kullandın mı?
Performans karşılaştırması yapman açısından soruyorum. Yüksek ivmelenmeye alışmış bir kullanıcı için bu motorun performansı tatmin eder mi ?
Bu yaz sıfır alma düşüncem var fakat performansı beni endişelendiriyor.
-
iyi günlerde kullanın.. bende bu motosikleti almayı düşünüyorum.. bi inceleme yasızı paylaşırsanız benim gibi bu makinayı almayı düşünenlere fikir olur
-
isimbulamadı adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Daha önce 100 beygir ve üstü motor kullandın mı?
Performans karşılaştırması yapman açısından soruyorum. Yüksek ivmelenmeye alışmış bir kullanıcı için bu motorun performansı tatmin eder mi ?
Bu yaz sıfır alma düşüncem var fakat performansı beni endişelendiriyor.
Daha once 100 beygir uzeri bir makine kullanmadim, o nedenle performansi karsilastiramayacagim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
kamandes adlı üyeden alıntı
iyi günlerde kullanın.. bende bu motosikleti almayı düşünüyorum.. bi inceleme yasızı paylaşırsanız benim gibi bu makinayı almayı düşünenlere fikir olur
Tesekkur ederim. Rodaj bittikten sonra inceleme yazisi yazicam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)