Bir gün birisi bu kamera ile çekim merakı yüzünden çok pis dayak yicek. HAYIRLISI!
Reklamlar
-
Gün geçmiyorki böyle bir video görmeyelim. Az önce yine bir tanesini gördüm tamam araba konusunda haklısın ama resmen sende bişeyler arıyorsun belli yani. Arkadaş forumdanmı yada nerden bilmiyorum ama şöyle şeyleri prim için paylaşmayın. Bir gün birisi gerçekten çok kötü dayak yicek yediği dayakla kalıcak.
Reklamlar
-
heycan yapıyo acemi daha
-
egosunu tatmin etmeye çalışan ezik
-
Adama önüme atladın az daha giricektim arkadan diyo arkadan girmesi için gaz açması lazım mesafe az değil. O değil de demekki bizim yaşadıklarımızı yaşasa sinir krizinden ölecek. Abi sen motorcusun, Motoruna hakim ol; birisi hata yaptıysa ve çok büyük bir hata değilse bir kere kornaya bas uyarı anlamında, Sonra bas git. Öyle her hata yapanla uğraşmaya kalksak eve 3-4 saat geç varırız heralde.. Bir de arkadaşı tanıyan varsa söylesin; Köprü trafiğine falan girmesin.
-
Böyle elemanları sokağa bile salmayacaksın
-
Hayatla sıkıntısı var arkadaşın. Bunlar yüzünden millet piskopata bağlıyor işte. Bana yolda çoğu insan yol veriyor valla.
-
Korkum bu tarz insanlar yüzünden kameraların yasaklanacak olması.
İnsanlarda antipati oluşmaya başlıyor. Kamerayı gören araç sürücüleri iyice delirecek artık.
Çok abartılı buldum videoyu. Alakası olmayan şeylere kızıyor bazende. Umarım sadece dayakla kurtulur. Biri üstüne şarjör boşaltmasa bari bu tuhaf ülkede.
-
Moderatör
İzlemedim, vakit ve mb kaybı olduğu belli zaten.
Şu action kameralara kullanma klavuzuyla birlikte kullanım amacını da yazsalar keşke.
Kaza anında hak tespiti,
Sürüş sonrası yapılan sürüş yanlışlarının tespiti,
Görüntü arşivi oluşturulup anı olarak saklamak vb. şeyler için kullanınız gibi yüzelsey bir açıklama yapsalar bile kafi.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Ekran başında sinirlendim.
Bu öküze! sağlam dayak şart. Kim ne derse desin. Bu adam laftan anlamaz. Anladığı dilden konuşacaksın.
Birgün sopa yerse umarım onunda videosunu koyar.
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Korkum bu tarz insanlar yüzünden kameraların yasaklanacak olması.
İnsanlarda antipati oluşmaya başlıyor. Kamerayı gören araç sürücüleri iyice delirecek artık.
Çok abartılı buldum videoyu. Alakası olmayan şeylere kızıyor bazende. Umarım sadece dayakla kurtulur. Biri üstüne şarjör boşaltmasa bari bu tuhaf ülkede.
aynen katılıyorum!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Sanırım bu videodaki arkadaştı aynanı kırarım diyen. Bakın sadece kadına atar yapmıyorum erkeklere de yapıyorum, var mı benim gibi delikanlısı dercesine bir video daha yayınlamıştı. Bu arkadaşın sakinleşeceği yok, umarım daha kötü şeyler yaşamaz.
-
seni döver youtube koyarım videosundan sonra bu tür videolar çok cıkmaya başladı nedense. ucuz kahramanlık peşindemi desem bilemedim. heralde milletin ''vay be helal olsun motorcuya'' diyeceğini sanıyor
-
havlayan köpek ısırmaz style
-
-
oznkrçm adlı üyeden alıntı
Sanırım bu videodaki arkadaştı aynanı kırarım diyen. Bakın sadece kadına atar yapmıyorum erkeklere de yapıyorum, var mı benim gibi delikanlısı dercesine bir video daha yayınlamıştı. Bu arkadaşın sakinleşeceği yok, umarım daha kötü şeyler yaşamaz.
bence çok değil bugün yarın yaşayacaktır
-
"Sabahtan beri bu trafikte çektiğimi anlatamam sana ben..."
Doğru diyor
-
yazık bizim hayatımızı tehlikeye atıyor bunu sinirlenen başka motorlu gördüğü zaman üstüne kırıyor..
-
oznkrçm adlı üyeden alıntı
Senin mesajı okuduktan sonra iki videoyu da açtım ve dediğin doğru bırak o telefonu aynanı kırarım diyen de bu mal.
Bence bu kişi hayatta insanlar tarafndan ezilmiş birisi hıncını ,içindeki eziklik hissini kendince böyle çözmeye çalışıyor.
İnsanların zaten motosiklete olan bakış açısı kötüyken bu ve bunun gibi asalaklar yüzünden imajımız iyice zedeleniyor.
-
ulan bide chopper kullanıyr,hey allahım ya verecekler bana bu vatandaşı chopper nasıl kullanılıyormuş gösterecem,vuracam kırbacı...
trafikde görecen kardeşim,bakacan aynana,yapacan omuz bakışı,trafikde sen görünmessin ona göre hareket edecen yoksa kullanmayacaksın bu aleti bu akdar basit...
-
acaba bu gibi beyninin üzerine oturan andavallar gerçekten de hayati tehlikesi olan bir durum ile karşılaşacak olursa ne yapacak çok merak ediyorum. Trafik bu her türlü insan var, o an dikkati dağınıktır veya başka bir şeye odaklanmıştır yani bu şekilde bir tepki daha sonrasında o sürücünün motorsiklet kullanıcılarına tepkisini değiştirebilir. Şahsen bana İstanbul trafiğinde çoğu zaman yer veriyorlar hele ki yağışlı havalarda..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)