Bir gün birisi bu kamera ile çekim merakı yüzünden çok pis dayak yicek. HAYIRLISI!
Reklamlar
-
Valla bu başlıktaki videodan bağımsız, kulağında telefon olan, soldan sağdan yalayıp ters giren ve makas atan her şöförün kadın erkek farketmeksizin aynasını kırmak meşrudur. Yapıyor muyum! HAYIR. Aynalarını kırmak veya kavga etmekle bunlarla başedemeyeceğimi çooookk uzun yllar evel öğrendim. Anca devlet bir gazete ve tv kampanyası açarsa adam olurlar. Lan adamlar bir mile bağlı direksiyonu bile düzgün tutup iki çizgi arasını ortalayarak süremiyorlar arabalarını. Sinyali yaktılarmı diğer şerit tapulu malları oldu sanıyorlar. Hele bu kulağında hele ki elinde akıllı telefonu ile facebook twitteri kurcalayanlar tam Azrail ve yüzde doksandokuzu kadın.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Reklamlar
-
İfşa etmiş olmayayım ama bu videonun sahibi "bırak o telefonu kırarım aynanı" videosunda beliren sürücü ile aynı kişi.
https://m.youtube.com/channel/UC8nQlv8MEhZ5d1d8RWTd3Qw (youtube kanalı)
-
Usercom adlı üyeden alıntı
İşte şimdi başın dertte dostum. Bunu yapmayacaktın
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Bir sonraki videosunu merakla beklemekteyim...
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bir sonraki videosunu merakla beklemekteyim...
Kendisi hakkında ufak bi araştırma yaptım ve gördüm ki ekşi sözlük olmak üzere Donanım haberde de bir çok defa konu olmuş.
Youtube kanalında da benzer şekilde bir çok videosu mevcut,
Yalnız ve savunmasız kadınlardan tutta, ekmeğinin peşinde koşan taksicilere, hatta yaşlı başlı İnsanlara küfredebilecek kadar tahrikkar bir şahıs.
Videoyu ilk izlediğimde acemi bir ergen oldugunu düşünmüştüm,
Ama şimdi birazda akıl sağlıgından şüphe ediyorum açıkçası.
Bu sebeple yayınlamış oldugu videolardan örnekler derleyip İstanbul İl Emniyet Trafik Şube Müdürlüğüne mail attım.
Çünkü gerçekten ben bu adamın normal oldugunu düşünmüyorum,
Yarın birgün birinin başını belaya sokma ihtimali çok yüksek. Ona acımam da karşı tarafa acırım açıkçası.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Kendisi hakkında ufak bi araştırma yaptım ve gördüm ki ekşi sözlük olmak üzere Donanım haberde de bir çok defa konu olmuş.
Youtube kanalında da benzer şekilde bir çok videosu mevcut,
Yalnız ve savunmasız kadınlardan tutta, ekmeğinin peşinde koşan taksicilere, hatta yaşlı başlı İnsanlara küfredebilecek kadar tahrikkar bir şahıs.
Videoyu ilk izlediğimde acemi bir ergen oldugunu düşünmüştüm,
Ama şimdi birazda akıl sağlıgından şüphe ediyorum açıkçası.
Bu sebeple yayınlamış oldugu videolardan örnekler derleyip İstanbul İl Emniyet Trafik Şube Müdürlüğüne mail attım.
Çünkü gerçekten ben bu adamın normal oldugunu düşünmüyorum,
Yarın birgün birinin başını belaya sokma ihtimali çok yüksek. Ona acımam da karşı tarafa acırım açıkçası.
Çaban takdire şayan...
İnsanlık adına teşekkür ederim...
Aslında yapılması gereken buydu..
Elde delil de var... Kendi çektiği videolar var...
Bu dengesiz yüzünden kimsenin başı yanmasın...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Böyle tipler kafayı takacak saracak kimseyi bulamadıklarında sıçtıkları bokla kavga ederler..
-
zaten yakında haberlerede düşer çünkü tam haberlik ilginç bir mevzu ondan sonra polis illaki işe el atar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)