Bir gün birisi bu kamera ile çekim merakı yüzünden çok pis dayak yicek. HAYIRLISI!
Reklamlar
-
Motorda kornaya basmaninda bir adabi ve sekli var. Uc kez bip bip bip yaparsin duyup duymadiklarina bakmak icin biraz bekler tepki vermiyorlarsa tekrar uc kez basarsin. Ben bu gibi seylere rastliyorum trafikte ne oluyorsa yolda bana bir turlu sinirlenemiyorum.
Reklamlar
-
izlemedim ama tahmin ettiğim arkadaşsa youtube da kanalı var.. hoş karşılamıyorum ve bu arkadaş yüzünden insanlar bütün motorcuları aynı kefeye koyup bize öfke gösteriyorlar..
bir klibi varki youtube da çok öfkelendim bir hanımefendi arabasında telefon falan kurcalıyor ama trafik zaten tıkalı ilerlemiyor bu arkadaş kadını taciz ediyor aynanı kırarım diyor falan çok öfkelendim tamam bayanın yaptığı hatalı olablir ama trafik tıkalı zaten ilerlemiyor artı kaldıki o bir bayan öyle bir tavıra ne gerek var.. o bayan hepimizin bacısı annesi yada eşi olabilirdi..
-
Kamerayı takanlarda bir öz güven bir ustalık falan mı geliyor adrenalin patlaması şeklinde çok merak ediyorum bunları gördükçe almayı düşünmüyorum açıkçası resmen BBG ye dönüyor iş :D
-
gece gece iyi güldürdü beni :D adam doğal komik :D
-
Amaç Belli, Durduk yere kavga vs. çıkartarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor.Bunuda kameraya yansıtıyor.
Dayak yolda böyle giderse .
-
Sataştığı adam ondan pisikopat çıkarsa görürüm ben onu.
Karşısına profesyonel sporcuda çıkabilir, gelecegini düşünmeyen silah, bıçak taşıyan pisikopatta çıkabilir.
Görürüm o zaman ben o arkadaşı, dayağın belini kırdım başlıklı videoda
-
Bütün şeritleri boşaltın ve kimse bu adamın önüne geçmesin zira yol arkadaşa yetmiyor.
Video'da ki hareketlerde hiç bir sıkıntı yok. Hatta ben o bölgeyi hayatımda hiç o kadar BOŞ görmedim.
Biribinin üstüne çıkan otobüsler mi dersin, Köprü bağlantısından gelen araçlarmı dersin...
-
Hiç aç karnına dayak yememiş bu arkadaş....
-
150 metre önündeki araç şerit değiştirince kornaya abanması videonun en can alıcı bölümüydü:D
-
bir klibinde sol şeritte range rover la giden biri var bu arkadaşda orta şeritte ona korna çalıyor diyorki şuna bak boş boş gereksiz frene basıyor gibisinden bir şeyler diyor izlerken sinirden kudurdum sanane yavv sanane dedim.. adam kural ihlalimi yapmış hayır yanlış ters bir şeymi yapmış hayır şeridinde gidiyor frene basıp basıp çeker belki temkinli biridir belki parası boldur gider yeni balata alır koymuyordur..
-
O değilde bu dingük bir gün başka motorculardan dayak yer ve videosunu paylaşırlarsa , patlamış mısır eşliğinde keyifle seyrederim
-
Acemi bi ergenden başkası değil,
-
Bu adam motor kullandığını sanıyor, bu arkadaşı tanıyan varsa bi güzel zopa atsın, bu apaçiler yüzünden insanlar bizi mimliyor..
-
Ben böyle mükemmel derece de bir acemilik ve motorculuğun verdiği üst düzey bir öz güven görmedim maşallah hep haklı ulan sağ şeritte gidiyorsun adam sağa dönecek gayette kontrollü bir şekilde giriyor avazın çıkana kadar bağırıyorsun benim uzun yolda yaşadıklarımı görse ne yapardı acaba tırcılara karşı.
-
ben 20 yıldır motor üstündeydim ben yaşadıklarıma bunun verdiği tepkiyi versem ya seri katil olurdum ya hapisdeydim yada mezarda..
türkiyede her çeşit kural tanımazı vardır motorcusuda dahil.. sele üstündeysen ya sabır deyip sabır çekip Allaha havale etmeyi bilicen bu merete binmenin yazılı olmayan kuralıdır..
-
Şahsen hiçbir sorun görmüyorum ortada nelerini gördük bunlar gayet olağan şeyler
-
neydi bu vatandasin youtube kanalinin adi?
-
çok mal gördüm trafik de ama bunun kadarını görmedim...motorculuk camiasının yüz karası...
-
ulan bunlar gibiler yuzunden milletin bize karşı önyargıları artıyor geçen kayboldum motorla taksiye yaklastım camı aç dedim adres sorucam adam ne var amk diye çıkıştı sonra konustuk falan bi güzelde tarif etti yolu ama bi sopa çıkarmadığı kalmıştı alakasız sarıyorlar millete bizide sonra onlar gibi sanıyor millet..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
okican adlı üyeden alıntı
150 metre önündeki araç şerit değiştirince kornaya abanması videonun en can alıcı bölümüydü:D
o değilde beyaz araba önüme atladı diye o kadar mesafe varken yırtınan adamın gri renault un önu atlamasıda bir hayli ilginc o zaman o adamında ya .. yada sabaha bırakması lazım
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
şeytan damarlarında geziniyo herifin adeta bunla arkadaş olunmaz selam verilmez mide bulandırıcı bi tip Allah yakınlarına yakınında olmak zorunda olanlarına sabır versin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)