Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yağışlı havada motorsiklet sürmenin verdiği keyif

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Yağmur altında diğer araçlar size daha çok size ediyor,ciddiye alıyor.En azından benim için şimdiye dek böyle oldu.

Belki de aracın içinden "Allah'ın manyağı bu yağmurda motosiklet mi sürülür,en iyisi buna bulaşmayalım" diyor da olabilirler
    Enes Bakır ve hmtgcmn bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağmur altında diğer araçlar size daha çok size ediyor,ciddiye alıyor.En azından benim için şimdiye dek böyle oldu.

Belki de aracın içinden "Allah'ın manyağı bu yağmurda motosiklet mi sürülür,en iyisi buna bulaşmayalım" diyor da olabilirler
    bana bir kere Allah yardımcınız olsun kardeş sizinde işiniz zor yağmurda çamurda hep yollardasınız demişdi dönercideki bir adam sanırım beni kurye zanetti

KoLesT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250 R (2013) Bajaj Pulsar 200NS (2014)
    Eskiden Kurye olarak çalışıyordum 4 yıl boyunca her Allah'ın günü motor üstündeydim kar kış demeden sürdüm. Yağmur altında binlerce kilometre yol yaptım, artık bende öyle bir etki bırakmış ki yağmur yağdığında evden çıkasım gelmiyor moralim bozuluyor içim kararıyor offf diyorum ne günlerdi Ama ne olursa olsun motosiklet sevdam hiç bir zaman bitmeyecek
    AttilaXtreme bunu beğendi.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dünyada yaz kış motor üstünde olan postacılar,polisler ,kuryeler v.b var.. bu insanlar yaz kış motorun üstünde sadece yağmurda değil karda tipide bile.. yağmura dayanıklı thermal tulumlar ,botlar,kasklar var kış sürüşü için tasarlanmış.
    adam okuluna veya işine termal tulumla gidemeyeceğine göre?
    AttilaXtreme bunu beğendi.

Motosikleti
    Artık Yok...
    benim anlattığım şey keyfi gezme yada uzun yol gezileri yada grup gezileri yada motorsiklet üstünde herhangi bir işe mensup isen kuryelik v.b gibi... oda gönüle bağlı zorunlu değil keyfi bir şey ..

yağmurda motora herkes binicek demedik tam aksine yağmurda sürmek isteyen insan varsa onlar için de kıyafetler lastikler v.b var yani bri sistemi var dedik..

onun dışında işinden evine gidip gelen biri için zaten dediklerim lükse kaçar parasal olarak külfetli olur.. zaten o tip insanlar işlerine yağmurda karda ya arabalarıyla yada toplu ulaşım taksi falan ile gider.. zira thermali bırak takım elbise ile motora zaten binilmez yada kumaş pantalonla ..

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Valla şiddetli yağmurda su geçirmez mont filan sökmüyor kardeşim. İndirim kovalayıp en kral su geçirmez mont bile aldım ııhhhh! sağnak yağmurda o bile su alıyor. El korumaları olmasa deri eldiven bile iki kilo su çekiyor. Tek korunma yolu montun üzerine yağmurluk ve el korumaları. Ona rağmen boynundan moynundan bi yerlerden giriyor o nenesini silkelediğimin suyu. Alttan pantolona çizmenin içine vs giriyor. Lanet gelsin yağmuruna. Hava buz gibi soğuk olsun hiç umurumda değil. Yeter ki yerler kuru olsun ve yağmur yağmasın ama yağmur bela.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    Yağmur var yağmur var sağanak olursa söve saya binerim ama hiç bir zaman binmekten caydıramaz bir yere idilecekse o motora binilir yağmurluk giyilir görüş mesafesi düşük ağır ağır gidilir. Ama tatlı bir yağmur varsa değmeyin keyfime açarım bide ufakdan Heavy Metal Listemi Sağ kulağa takarım kulaklığı klip edasında devam ederim yoluma.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)