Yağmur altında diğer araçlar size daha çok size ediyor,ciddiye alıyor.En azından benim için şimdiye dek böyle oldu.
Belki de aracın içinden "Allah'ın manyağı bu yağmurda motosiklet mi sürülür,en iyisi buna bulaşmayalım" diyor da olabilirler
Yağmur altında diğer araçlar size daha çok size ediyor,ciddiye alıyor.En azından benim için şimdiye dek böyle oldu.
Belki de aracın içinden "Allah'ın manyağı bu yağmurda motosiklet mi sürülür,en iyisi buna bulaşmayalım" diyor da olabilirler
Eskiden Kurye olarak çalışıyordum 4 yıl boyunca her Allah'ın günü motor üstündeydim kar kış demeden sürdüm. Yağmur altında binlerce kilometre yol yaptım, artık bende öyle bir etki bırakmış ki yağmur yağdığında evden çıkasım gelmiyor moralim bozuluyor içim kararıyor offf diyorum ne günlerdi Ama ne olursa olsun motosiklet sevdam hiç bir zaman bitmeyecek
benim anlattığım şey keyfi gezme yada uzun yol gezileri yada grup gezileri yada motorsiklet üstünde herhangi bir işe mensup isen kuryelik v.b gibi... oda gönüle bağlı zorunlu değil keyfi bir şey ..
yağmurda motora herkes binicek demedik tam aksine yağmurda sürmek isteyen insan varsa onlar için de kıyafetler lastikler v.b var yani bri sistemi var dedik..
onun dışında işinden evine gidip gelen biri için zaten dediklerim lükse kaçar parasal olarak külfetli olur.. zaten o tip insanlar işlerine yağmurda karda ya arabalarıyla yada toplu ulaşım taksi falan ile gider.. zira thermali bırak takım elbise ile motora zaten binilmez yada kumaş pantalonla ..
Valla şiddetli yağmurda su geçirmez mont filan sökmüyor kardeşim. İndirim kovalayıp en kral su geçirmez mont bile aldım ııhhhh! sağnak yağmurda o bile su alıyor. El korumaları olmasa deri eldiven bile iki kilo su çekiyor. Tek korunma yolu montun üzerine yağmurluk ve el korumaları. Ona rağmen boynundan moynundan bi yerlerden giriyor o nenesini silkelediğimin suyu. Alttan pantolona çizmenin içine vs giriyor. Lanet gelsin yağmuruna. Hava buz gibi soğuk olsun hiç umurumda değil. Yeter ki yerler kuru olsun ve yağmur yağmasın ama yağmur bela.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Yağmur var yağmur var sağanak olursa söve saya binerim ama hiç bir zaman binmekten caydıramaz bir yere idilecekse o motora binilir yağmurluk giyilir görüş mesafesi düşük ağır ağır gidilir. Ama tatlı bir yağmur varsa değmeyin keyfime açarım bide ufakdan Heavy Metal Listemi Sağ kulağa takarım kulaklığı klip edasında devam ederim yoluma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)