Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni Aldım ama gitmiyor:S

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR250
    Haojin in hj125t diye bi mvar eski motorumun aynisından aldım is amaçlı ama 1700 km de hala hafif yokuş larda 40 a kadar düşüyor ben o Yokuşu spacy veya tvs vego ile 70-80 le çıkıyordum acaba yeni olduğu icinmi? Eskisini ilk aldığımda fena değildi yine düz yolda 80 ibuluryordu bu 2015 modelmis gitmiyor :/ düz yolda 60 I zor buluyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sezer0696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    hızlanmadan cıkıyosundur

Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    50 cc olmasın o motor 125 lik değildir

Motosikleti
    Honda CBR250
    O kadar da olamaz 50 :/ gazı yarıya kadar çevirsemde tamamını çevirsemde aynı yiyor acaba Motorcu dediğini yaptımi hızlı gidiyorsun çok garantiye geliyorsun dedi limit fln?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------

50 cc olamaz kaç gündür rüyamda görüyorum sonunda 100 kmh buluyor :D

Enes Bakır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    yine işsiz bi arkadaşımız

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Alıyosunuz ölmüş canı bitmiş dandik motorları olan bu sonra sürekli arıza sürekli bozuk. Geçmiş olsun.

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    schooterin bile çinlisine kaçmışsın be reis
    Gölge$ ve Ertugyigit bunu beğendiler.

kong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 100 sfc snappy x
    scooterle yokuşları kaptırarak (süratli) çıkman lazım yoksa çıkamazsın

Motosikleti
    Honda CBR250
    Çin malı olabilir ama o kadar dandik değil 4 sene öncede almıştım2 yil hiç yolda bırakmadı bi karburator değiştirdim o kadar

kaptirarak çıksam da aynı fark etmiyor o Yokuşu spacyle 70 de bitiriyordum bugün bi sıkıntısı var diye servise götürdüm daha 1700km de 4000 den Asya açılmaz dedi yuh diyesim geldi valla neyse artik gideceği kadar gider sonra spacy alırım

Motosikleti
    Asya cros rx 250
    Çin mallari cok kullandim hoc sıkinti yasamadim. Bu zamanda klayca ariza verecek motor yok. Parasina gore islerini ii yapiyorlar fakat hacimlerine gore gucunu torkunu veremiyorlar.
    Gölge$ bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR250
    Alıntı dadaş orhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin mallari cok kullandim hoc sıkinti yasamadim. Bu zamanda klayca ariza verecek motor yok. Parasina gore islerini ii yapiyorlar fakat hacimlerine gore gucunu torkunu veremiyorlar.
    Evet Parasına göre iyiler Zaten Bizim işimiz Damacana su spacy aldık ne oldu elemanlar parçaladı getirdi,olan verdiğimiz paraya oldu

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Gölge$ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haojin in hj125t diye bi mvar eski motorumun aynisından aldım is amaçlı ama 1700 km de hala hafif yokuş larda 40 a kadar düşüyor ben o Yokuşu spacy veya tvs vego ile 70-80 le çıkıyordum acaba yeni olduğu icinmi? Eskisini ilk aldığımda fena değildi yine düz yolda 80 ibuluryordu bu 2015 modelmis gitmiyor :/ düz yolda 60 I zor buluyor
    Bakım yaptıracaksınız. Ön varyatör bilyaları aşınmış olabilir. (büyük ihtimal olay bundan kaynaklı)

Hava filtresi, karbüratör (temizlik+ayar), buji temizliği, valf ayarı. Yine olmuyorsa, kompresyon ölçümü o da sağlamsa karbüratör değişimi lazım.
    Gölge$ bunu beğendi.

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    sana sabah öğle akşam günde 3 sefer pcx yarar

ARçİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha crypton/Honda cbf150
    onun içine çinli cin girmiştir

Motosikleti
    Honda CBR250
    Alıntı arda4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakım yaptıracaksınız. Ön varyatör bilyaları aşınmış olabilir. (büyük ihtimal olay bundan kaynaklı)

Hava filtresi, karbüratör (temizlik+ayar), buji temizliği, valf ayarı. Yine olmuyorsa, kompresyon ölçümü o da sağlamsa karbüratör değişimi lazım.
    Evet Sorun Çözüldü Sıkıntı yokmuş Motorda düz yolda 100 ü vurur oldu sıkıntı valf mış fabrikadan çıkışı öyleymiş karbüratörü söküp içindeki şeyi değiştirdi scooter değil sanki uçak spacy geride bırakır oldu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)