Yeni Aldım ama gitmiyor:S
Reklamlar
-
Haojin in hj125t diye bi mvar eski motorumun aynisından aldım is amaçlı ama 1700 km de hala hafif yokuş larda 40 a kadar düşüyor ben o Yokuşu spacy veya tvs vego ile 70-80 le çıkıyordum acaba yeni olduğu icinmi? Eskisini ilk aldığımda fena değildi yine düz yolda 80 ibuluryordu bu 2015 modelmis gitmiyor :/ düz yolda 60 I zor buluyor
Reklamlar
-
-
50 cc olmasın o motor 125 lik değildir
-
O kadar da olamaz 50 :/ gazı yarıya kadar çevirsemde tamamını çevirsemde aynı yiyor acaba Motorcu dediğini yaptımi hızlı gidiyorsun çok garantiye geliyorsun dedi limit fln?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
50 cc olamaz kaç gündür rüyamda görüyorum sonunda 100 kmh buluyor :D
-
yine işsiz bi arkadaşımız
-
Alıyosunuz ölmüş canı bitmiş dandik motorları olan bu sonra sürekli arıza sürekli bozuk. Geçmiş olsun.
-
schooterin bile çinlisine kaçmışsın be reis
-
scooterle yokuşları kaptırarak (süratli) çıkman lazım yoksa çıkamazsın
-
Çin malı olabilir ama o kadar dandik değil 4 sene öncede almıştım2 yil hiç yolda bırakmadı bi karburator değiştirdim o kadar
kaptirarak çıksam da aynı fark etmiyor o Yokuşu spacyle 70 de bitiriyordum bugün bi sıkıntısı var diye servise götürdüm daha 1700km de 4000 den Asya açılmaz dedi yuh diyesim geldi valla neyse artik gideceği kadar gider sonra spacy alırım
-
Çin mallari cok kullandim hoc sıkinti yasamadim. Bu zamanda klayca ariza verecek motor yok. Parasina gore islerini ii yapiyorlar fakat hacimlerine gore gucunu torkunu veremiyorlar.
-
dadaş orhan adlı üyeden alıntı
Çin mallari cok kullandim hoc sıkinti yasamadim. Bu zamanda klayca ariza verecek motor yok. Parasina gore islerini ii yapiyorlar fakat hacimlerine gore gucunu torkunu veremiyorlar.
Evet Parasına göre iyiler Zaten Bizim işimiz Damacana su spacy aldık ne oldu elemanlar parçaladı getirdi,olan verdiğimiz paraya oldu
-
Gölge$ adlı üyeden alıntı
Haojin in hj125t diye bi mvar eski motorumun aynisından aldım is amaçlı ama 1700 km de hala hafif yokuş larda 40 a kadar düşüyor ben o Yokuşu spacy veya tvs vego ile 70-80 le çıkıyordum acaba yeni olduğu icinmi? Eskisini ilk aldığımda fena değildi yine düz yolda 80 ibuluryordu bu 2015 modelmis gitmiyor :/ düz yolda 60 I zor buluyor
Bakım yaptıracaksınız. Ön varyatör bilyaları aşınmış olabilir. (büyük ihtimal olay bundan kaynaklı)
Hava filtresi, karbüratör (temizlik+ayar), buji temizliği, valf ayarı. Yine olmuyorsa, kompresyon ölçümü o da sağlamsa karbüratör değişimi lazım.
-
sana sabah öğle akşam günde 3 sefer pcx yarar
-
onun içine çinli cin girmiştir
-
arda4 adlı üyeden alıntı
Bakım yaptıracaksınız. Ön varyatör bilyaları aşınmış olabilir. (büyük ihtimal olay bundan kaynaklı)
Hava filtresi, karbüratör (temizlik+ayar), buji temizliği, valf ayarı. Yine olmuyorsa, kompresyon ölçümü o da sağlamsa karbüratör değişimi lazım.
Evet Sorun Çözüldü Sıkıntı yokmuş Motorda düz yolda 100 ü vurur oldu sıkıntı valf mış fabrikadan çıkışı öyleymiş karbüratörü söküp içindeki şeyi değiştirdi scooter değil sanki uçak spacy geride bırakır oldu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)