Taksici gece gece öldürüyordu beni.
Reklamlar
-
Yarım saat önce motorumla eskişehirde atatürk caddesinden gidiyorum cadde gece olduğu için bomboş tek tük araba var bende sağıma soluma bakmıyorum yoluma bakıp devam ediyorum dibimden 10cm fark var yok capraz capraz ustume dogru geliyor taksi son anda farkettim 1saniye geç farketsem ya altına alcak beni yada bi refleksle sağa sola sürüklencem ışıklarda yakaladım nabıyon lan katil diye bağardım sağolsun bi paketçi arkadaşta görmüş olanları oda geldi hemen taksiciye küfürler bagarmalar kilitledi kapılarını camını kapatıp kaçtı plakasını polise verdim umarım ilgilenirler ola ki karakola cağarırlarsa en işlek cadde heryer kamera kayıtlarını buldururum mahkemeye kadarda götürürüm inşallah polis ilgilenir plakasını verdim
Reklamlar
-
-
cadde boydan boya dükkanlar esnaflar dolu kameradan bol bişey yok yeterki polis ilgilensin adi herifle birde diyor siz burdan gidemezsiniz lan nerden gidicez soldan gitsek sellektor sağdan gitsek gidemeyiz ölelimmi
-
Savcılığa suç duyurusunda bulunmadıkça polis kolay kolay ilgilenmez olayla
Geçmiş olsun. Bu olay sana da bir ders olmuştur ne kadar boş olursa olsun herzaman tetikte olmak gerektiğini böyle kazasız belasız öğrenmekte iyi birşey
-
Burakesk adlı üyeden alıntı
cadde boydan boya dükkanlar esnaflar dolu kameradan bol bişey yok yeterki polis ilgilensin adi herifle birde diyor siz burdan gidemezsiniz lan nerden gidicez soldan gitsek sellektor sağdan gitsek gidemeyiz ölelimmi
kameradan kayıtları alablirseniz hemen alın .
-
Bizi pek önemsedikleri yok herkesin bildiği gibi. daha dün ben de bir taksiciyle kavga ettim. yolda gidiyorum bir araba çıkmaya çalışıyor benden sonrada araba yoktu arkada bende yol verdim insanlıktır. arka şeritten hızla bir taksi gelmiş bana bağırıyor sen nasıl yol verirsin diye ) güya motorlular yol veremezmiş kaskımı çıkarıp adamın üstüne koşmam bir oldu tabiki o sinirle. sağ olsun yol verdiğim adam da direk indi. kaçmasa kaskı kafasında kıracaktım. Yani TR. şartlarında insanın motor kullanma hevesi falan kalmıyor.
-
işte bu yüzden kask kamerası mevzusunu ciddi düşünüyorum.bu yaz kalite bir kask ile bu kamera olayına el atacağım bende.
-
Çok geçmiş olsun umarım birdaha böyle bir olay yaşamazsın ama İstanbul da gündelik motor kullanıyorsan kesinlikle her gün böyle şeyler başına gelir. Dikkat etmek lazım.
-
çok gecmiş olsun
buna benzer bi çok seyle karsılasıyoruz özellikle şehiriçi hiç zevkle kullanabildiğimi söyleyemem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)