ne r25'miş arkadaş. bir "mal" a bu kadar değer vermeyin yahu,başka motosiklet mi yok ?
bu arada memlekette kriz vardı di mi ? fiyatı 14.500 olan motosiklet, stoklarda kalmamış ve yeni gelecekler de şimdiden alınmış. pehh.. bide "motosikletler tr'de pahalı yaaaeaeaea" diyorsunuz,forumda onlarca konu açıyorsunuz falan. kafam çok karışık beyler. hatta ateistler bunu bana açıklayın hele bi ?
doğru diyorsun. ben 1000 tl maaş alıyorum ama 11500 tl lik ktm duke a biniyorum. napayım şimdi dünyaya 1 kez geliyorum. yalvarayımmı şu motorun fiyatını düşüründe alayım bineyim diye? kendimimi yakayım başbakanlık önünde? insanın nefsi istiyor yapacak birşey yok. sende istiyorsun biraz dünyanın nimetlerinden yararlanmak ve alıyorsun dişinden arttırıp
Suzuki inazuma 1000 tl zam yapmis, yamahada bos dururmu.
yakit tuketimi ise: benim motor hala rodajda, 7000 devri mumkun mertebe gecmeden sakin kullaniyorum, yol bilgisayari 3.7lt gosteriyor, 300kmde yedek depoya gecti, 10lt yakit aldi, 46 tl odedim, arabalarda rodajdan sonra yakit tuketimi belirgin seviyede duser ama motorda nasil oluyor bilmiyorum, zamanla gorecez bakalim.
Hocam irc ler duruyor garajımda. Henüz satmadım. Rosso 2 leri ise motolastik.com dan aldım. kargo dahil 678 tl ye mal oldu bana. Sipariş vermeden önce telefonla aradım, kendilerinden lastik hakkında bilgi aldım. Gayet bilgili ve işlerini profesyonlece yapan insanlar. Ben çok memnun kaldım, sizede tavsiye ederim.
Hocam acemlerden mudanya yoluna dönünce ilk BP istasyonundan gir, 50mt kadar ileride yol üzerinde. RF Otomotiv olması lazım ismi. Motosiklet lastiği değişimi konusunda uzman oldukları söylenmişti. Tavsiye üzerine gitmiştim bende. Dükkanın sahibi Can Abi kendisi de motosiklet kullanıcısıymış, hatta sertifikalı motosiklet eğitmeni olduğundan bahsetmişti.
Ben memnun kaldım, tavsiye ederim...
kırmızı beyaz gelirse kaçırmayın çok güzel renk.
lafa geldiği zaman Avrupanın anahtarı Türkiye, ama sen satacak motor getirmedikten sonra bu kapı nasıl açılacak sen de para kazanacaksın?
Ben MT-07 ye geçmeyi düşünüyorum R25 ten çok soğudum.
Evet hocam yaptılar. Makineleri var, hem ön hem arka lastik makineye bağlanarak balans ayarı yapıldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
Hocam sizin durumda zaten R6 dan sonra R25 tat vermezdi. Yani hiçbir 250cc tat vermez size. MT-07 sizin açınızdan çok daha yerinde bir tercih olacaktır
vay arkadaş bu motora rodajda 3-4 nasıl yaktırıyorsunuz aklım almıyor.. Allem ettim kallem ettim düşüremedim 5 in altına.
Tamam arada gazlıyoruz da 3.7 nerde, 5.2 nerde. Tapagaz da gitmiyoruz hani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)