Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Memlekette R25 kalmamış.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    arıyorumm
    Alıntı A.Volkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu alanyadaki siyahı almak geçiyor içimden ama hanım inazuma istiyor
    Antalya/Alanya-manavgat bayiyi aradım haftafa mavi geliyor dedi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ne r25'miş arkadaş. bir "mal" a bu kadar değer vermeyin yahu,başka motosiklet mi yok ?

bu arada memlekette kriz vardı di mi ? fiyatı 14.500 olan motosiklet, stoklarda kalmamış ve yeni gelecekler de şimdiden alınmış. pehh.. bide "motosikletler tr'de pahalı yaaaeaeaea" diyorsunuz,forumda onlarca konu açıyorsunuz falan. kafam çok karışık beyler. hatta ateistler bunu bana açıklayın hele bi ?

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Alıntı handsome_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Antalya/Alanya-manavgat bayiyi aradım haftafa mavi geliyor dedi

Bence tartışmasız siyah daha şekil !
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Motosikleti
    arıyorumm
    Alıntı zapalka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne r25'miş arkadaş. bir "mal" a bu kadar değer vermeyin yahu,başka motosiklet mi yok ?

bu arada memlekette kriz vardı di mi ? fiyatı 14.500 olan motosiklet, stoklarda kalmamış ve yeni gelecekler de şimdiden alınmış. pehh.. bide "motosikletler tr'de pahalı yaaaeaeaea" diyorsunuz,forumda onlarca konu açıyorsunuz falan. kafam çok karışık beyler. hatta ateistler bunu bana açıklayın hele bi ?
    doğru diyorsun. ben 1000 tl maaş alıyorum ama 11500 tl lik ktm duke a biniyorum. napayım şimdi dünyaya 1 kez geliyorum. yalvarayımmı şu motorun fiyatını düşüründe alayım bineyim diye? kendimimi yakayım başbakanlık önünde? insanın nefsi istiyor yapacak birşey yok. sende istiyorsun biraz dünyanın nimetlerinden yararlanmak ve alıyorsun dişinden arttırıp

Motosikleti
    yamaha yzf r25
    Suzuki inazuma 1000 tl zam yapmis, yamahada bos dururmu.

yakit tuketimi ise: benim motor hala rodajda, 7000 devri mumkun mertebe gecmeden sakin kullaniyorum, yol bilgisayari 3.7lt gosteriyor, 300kmde yedek depoya gecti, 10lt yakit aldi, 46 tl odedim, arabalarda rodajdan sonra yakit tuketimi belirgin seviyede duser ama motorda nasil oluyor bilmiyorum, zamanla gorecez bakalim.

Motosikleti
    arıyorumm
    Alıntı A.Volkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence tartışmasız siyah daha şekil !
    siyahın bakımı zor sürekli toz oluyor, silerken bile çiziliyor. ama daha güzel gözüküyor daha asil.

R6Angels - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja ZX-6R 636
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi hatırladım adıyamandan yenı sattım dedınız motoru sanırım çağlayan imrenin resimlerinde gördüğüm r6 mı bu
    Evet aynen o motor sattım r6 yı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

R25 fiyat yükselirse direk gidip MT-07 alacağım ayrıca kullananlar pek memnum değil gibi yorumlar yazıyor.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Alıntı Morphin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sormayı unuttum. Çıkan IRC lastikleri ne yaptınız? Elden çıkardıysanız kaça çıkardınız? Nereden nasıl çıkardınız?
    Rosso 2'yi kaça aldınız? bunları sormayı unutmuşum.
    Hocam irc ler duruyor garajımda. Henüz satmadım. Rosso 2 leri ise motolastik.com dan aldım. kargo dahil 678 tl ye mal oldu bana. Sipariş vermeden önce telefonla aradım, kendilerinden lastik hakkında bilgi aldım. Gayet bilgili ve işlerini profesyonlece yapan insanlar. Ben çok memnun kaldım, sizede tavsiye ederim.

zulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam irc ler duruyor garajımda. Henüz satmadım. Rosso 2 leri ise motolastik.com dan aldım. kargo dahil 678 tl ye mal oldu bana. Sipariş vermeden önce telefonla aradım, kendilerinden lastik hakkında bilgi aldım. Gayet bilgili ve işlerini profesyonlece yapan insanlar. Ben çok memnun kaldım, sizede tavsiye ederim.
    Üstad lastikleri nerede taktırdın ?

Motosikleti
    Alıntı zulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstad lastikleri nerede taktırdın ?
    Hocam acemlerden mudanya yoluna dönünce ilk BP istasyonundan gir, 50mt kadar ileride yol üzerinde. RF Otomotiv olması lazım ismi. Motosiklet lastiği değişimi konusunda uzman oldukları söylenmişti. Tavsiye üzerine gitmiştim bende. Dükkanın sahibi Can Abi kendisi de motosiklet kullanıcısıymış, hatta sertifikalı motosiklet eğitmeni olduğundan bahsetmişti.
    Ben memnun kaldım, tavsiye ederim...

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    kırmızı beyaz gelirse kaçırmayın çok güzel renk.

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    lafa geldiği zaman Avrupanın anahtarı Türkiye, ama sen satacak motor getirmedikten sonra bu kapı nasıl açılacak sen de para kazanacaksın?

R6Angels - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja ZX-6R 636
    Ben MT-07 ye geçmeyi düşünüyorum R25 ten çok soğudum.

zulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam acemlerden mudanya yoluna dönünce ilk BP istasyonundan gir, 50mt kadar ileride yol üzerinde. RF Otomotiv olması lazım ismi. Motosiklet lastiği değişimi konusunda uzman oldukları söylenmişti. Tavsiye üzerine gitmiştim bende. Dükkanın sahibi Can Abi kendisi de motosiklet kullanıcısıymış, hatta sertifikalı motosiklet eğitmeni olduğundan bahsetmişti.
    Ben memnun kaldım, tavsiye ederim...
    Cevabın için teşekkürler , bişey daha sorayım , lastiklerin balans ayarını yaptılarmı?

Motosikleti
    Alıntı zulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevabın için teşekkürler , bişey daha sorayım , lastiklerin balans ayarını yaptılarmı?
    Evet hocam yaptılar. Makineleri var, hem ön hem arka lastik makineye bağlanarak balans ayarı yapıldı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Alıntı R6Angels adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben MT-07 ye geçmeyi düşünüyorum R25 ten çok soğudum.
    Hocam sizin durumda zaten R6 dan sonra R25 tat vermezdi. Yani hiçbir 250cc tat vermez size. MT-07 sizin açınızdan çok daha yerinde bir tercih olacaktır

Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    vay arkadaş bu motora rodajda 3-4 nasıl yaktırıyorsunuz aklım almıyor.. Allem ettim kallem ettim düşüremedim 5 in altına.

Tamam arada gazlıyoruz da 3.7 nerde, 5.2 nerde. Tapagaz da gitmiyoruz hani.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)