Yeni zam yolda demekkti
r25 lerde Konteynerlarda bekliyodur.
Daha önce olmamış bir şey değil zaten bir çok örneği mevcut.
Yeni zam yolda demekkti
r25 lerde Konteynerlarda bekliyodur.
Daha önce olmamış bir şey değil zaten bir çok örneği mevcut.
600 cc motorlar o kadar yakıyor hocam nasıl 6 lt ya?
1.6 fluence var onunla ben 6 lt yakıyorum hemde spor modda.
160 kg motor 6 lt neyiyle yakıyor ya? Dalgamı geçiyolar bunlar bizimle? Şaka dimi bu ?
3.57 - 4,54 LT diyor bu sitede? (TIKLA)
Ne kadar devir,o kadar benzin.
arkadaş yamaha çok akıllı bir yatırım yapmış gençlere yönelik.ancak kaliteden çok ödül vermiş kalite seviyesi r25 te çok düşük tutulmasına ragmen çok iyi bir tasarım ve motor performans yönünden zengin yapıldığından yamaha bu motoru yok satıyor.tam genç,yeni başlayan kitleye göre
izmirdevar hocam sevkini isteyebilirsinb
Kuşadası'nda 3 hafta kadar önce 3 siyah 1 mavi r25 var idi.En azından siyahların satıldığını düşünmüyorum.
Cumartesi günü Muğla bayisinde olduğunu duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum, arayıp bir sorun isterseniz.
Bu Türkiye 'ye has bir durum değil.
Yamaha 2014 de alıyor siparişi dolayısıyla hangi ülkeye kaç tane gidecek motor daha üretim bandından çıkmadan belli.
Hal böyle olunca kimse 100 200 tane fazla söyleyip elinde patlama riskini almak istemiyor. İlk 1 2 parti geliyor sonra durumlara bakılıyor.
Acaba aynı motosikletten mi bahsediyoruz diye şaşırdım bir an. Kulaktan dolma bilgilerle, ne şartlarda kullanıldığını bilmediğiniz ve kendi kullanmadığınız motosikletlerin yakıt tüketimi hakkında yorum yapmanız bence doğru değil.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek.
Zaten bizzat kendiniz bir süre test etseydiniz söyledğiniz değerlerin gerçeği yansıtmadığını anlardınız.
benim yakıt tüketimim: ortalama 3,7 lt.
Birçok R25 kullanıcısından edindiğim bilgiler ve kendi deneyimlerime göre bu motosiklet ne yakar kısaca özetleyeyim:
sakin kullanımda 3,5 - 4 lt , biraz agrasif ve eğlenceli kullanımda 4 - 4,5 lt , motosikletin kanını emerek,sürekli her vitesi redlinede atarak (hayvan gibi) kullanımda ise 6lt ve üzeri diye kısaca sizlere açıklayayım.
Çünkü 14bin devir çeviren, çift silindirli ve +180km/h hızlara çıkabilen bir 250cc motosikletten bahsediyoruz.
Ne demiş atalarımız: At sahibine göre kişner.
Umarım yakıt tüketimi hakkında yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar dilerim.
yamahayı bilmem ama 1 ay önce vulcan s almak için izmir kawasaki bayilerinden birine gittim.Haziran a gün verebildiler. Sonradan başka bir bayiden öğrendim ki kawasaki tr'nin müthiş pazarlamacıları, avrupa merkez'e 400 küsür motosiklet süparişi vermişler (yıllık veya 6 aylık) , fakat nisan ayına kadar 700 küsür motosiklet satılmış. Benzer bir dingoluğu yamaha tr'de yapmış olabilir mi ?
R6 da sıkarsan 12lt/100km'de yakar, benim 600 Hornet tatlı-sert kullanımda 8-8,5 lt/100 km'de yakıyo...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
Sor bakayım Pulsar 200ns redline kullanımda ne yakıyo???...
The Power of The Dreams.
At sahibine gore kisner dogru R25 alıp 6.viteste 5000 devirde gidersen tabi ki düşük yakacak
Yakıt tüketimlerini yaristirmiyorum yanlış anlasilmasin sadece uyarayim dedim
Merak edenlere: en fazla Pulsar 3.5 litre yakıyor kardeşim hem de en agresif suruste 50tl/320 km
Alanya etkin ticarette 1 tane siyah r25 mevcut bugün gördüm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)