Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Memlekette R25 kalmamış.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hornet 650
    Yeni zam yolda demekkti

r25 lerde Konteynerlarda bekliyodur.

Daha önce olmamış bir şey değil zaten bir çok örneği mevcut.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı harung adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar almak istediğiniz motorun ortalama 6.0 lt benzin yaktığını da biliyor musunuz ?

arkadaşlar bilmeyenlen icin uyarayim en düşük tüketen bildiğim kadar 4.5 lt gibi tuketiyor gaz actikca 7.0+ lt tüketen de var

bence Cbr 250 yakıt konusunda hassas olanlar için daha mantıklı malum benzin fiyatları yükselirken uyarayim dedim

Alabilenler kazasız belasiz binerler inş.
    600 cc motorlar o kadar yakıyor hocam nasıl 6 lt ya?
    1.6 fluence var onunla ben 6 lt yakıyorum hemde spor modda.

160 kg motor 6 lt neyiyle yakıyor ya? Dalgamı geçiyolar bunlar bizimle? Şaka dimi bu ?

3.57 - 4,54 LT diyor bu sitede? (TIKLA)

essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    Ne kadar devir,o kadar benzin.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    arkadaş yamaha çok akıllı bir yatırım yapmış gençlere yönelik.ancak kaliteden çok ödül vermiş kalite seviyesi r25 te çok düşük tutulmasına ragmen çok iyi bir tasarım ve motor performans yönünden zengin yapıldığından yamaha bu motoru yok satıyor.tam genç,yeni başlayan kitleye göre

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    izmirdevar hocam sevkini isteyebilirsinb

Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmirdevar hocam sevkini isteyebilirsinb
    Sevk yapıyormusunuz diye sordum yapmıyoruz dedi burdaki bayi hocam.. Zaten yok satan malı kimse vermiyor başka bayiye.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250

cbr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran XF-250
    Kuşadası'nda 3 hafta kadar önce 3 siyah 1 mavi r25 var idi.En azından siyahların satıldığını düşünmüyorum.

R6Angels - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja ZX-6R 636
    Alıntı cbr1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuşadası'nda 3 hafta kadar önce 3 siyah 1 mavi r25 var idi.En azından siyahların satıldığını düşünmüyorum.
    Antep bayiide de 2 3 adet var ama satmıyorlar satıldı sahibi plaka çıkartınca götürecek diyorlar hadi hayırlısı.

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Cumartesi günü Muğla bayisinde olduğunu duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum, arayıp bir sorun isterseniz.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı ibooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cumartesi günü Muğla bayisinde olduğunu duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum, arayıp bir sorun isterseniz.
    muğla bayisi yani marmaris bayisi evet doğru en son iki üç renk vardı .
    Mustafa Kemal Atatürk

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Alıntı R6Angels adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sırada bekleyen ön sipariş veren en az 500 kişi var şuanda

piyasası iyi olur o zaman.seneye ikinci eli 12ye falan düşer İnşallahta kıçımız bi motor görür

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Bu Türkiye 'ye has bir durum değil.
    Yamaha 2014 de alıyor siparişi dolayısıyla hangi ülkeye kaç tane gidecek motor daha üretim bandından çıkmadan belli.
    Hal böyle olunca kimse 100 200 tane fazla söyleyip elinde patlama riskini almak istemiyor. İlk 1 2 parti geliyor sonra durumlara bakılıyor.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Alıntı harung adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acaba aynı motosikletten mi bahsediyoruz diye şaşırdım bir an. Kulaktan dolma bilgilerle, ne şartlarda kullanıldığını bilmediğiniz ve kendi kullanmadığınız motosikletlerin yakıt tüketimi hakkında yorum yapmanız bence doğru değil.
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek.

Zaten bizzat kendiniz bir süre test etseydiniz söyledğiniz değerlerin gerçeği yansıtmadığını anlardınız.

benim yakıt tüketimim: ortalama 3,7 lt.

Birçok R25 kullanıcısından edindiğim bilgiler ve kendi deneyimlerime göre bu motosiklet ne yakar kısaca özetleyeyim:
    sakin kullanımda 3,5 - 4 lt , biraz agrasif ve eğlenceli kullanımda 4 - 4,5 lt , motosikletin kanını emerek,sürekli her vitesi redlinede atarak (hayvan gibi) kullanımda ise 6lt ve üzeri diye kısaca sizlere açıklayayım.

Çünkü 14bin devir çeviren, çift silindirli ve +180km/h hızlara çıkabilen bir 250cc motosikletten bahsediyoruz.

Ne demiş atalarımız: At sahibine göre kişner.

Umarım yakıt tüketimi hakkında yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar dilerim.
    dyavol-77 bunu beğendi.

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    yamahayı bilmem ama 1 ay önce vulcan s almak için izmir kawasaki bayilerinden birine gittim.Haziran a gün verebildiler. Sonradan başka bir bayiden öğrendim ki kawasaki tr'nin müthiş pazarlamacıları, avrupa merkez'e 400 küsür motosiklet süparişi vermişler (yıllık veya 6 aylık) , fakat nisan ayına kadar 700 küsür motosiklet satılmış. Benzer bir dingoluğu yamaha tr'de yapmış olabilir mi ?

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Alıntı anılbel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamahayı bilmem ama 1 ay önce vulcan s almak için izmir kawasaki bayilerinden birine gittim.Haziran a gün verebildiler. Sonradan başka bir bayiden öğrendim ki kawasaki tr'nin müthiş pazarlamacıları, avrupa merkez'e 400 küsür motosiklet süparişi vermişler (yıllık veya 6 aylık) , fakat nisan ayına kadar 700 küsür motosiklet satılmış. Benzer bir dingoluğu yamaha tr'de yapmış olabilir mi ?
    Yamaha bu yıl ülkemizde 1000 adet R25 satmayı planladığını söylemişti. İlk etapta talep çok olunca sanırım bu talebi karşılamakta zorlanıyorlar. Bir ihtimal de satış stretejisi olarak yapıyor olabilirler. Malum talep çok arz az olunca malın değeri artar, kıymete biner.

Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acaba aynı motosikletten mi bahsediyoruz diye şaşırdım bir an. Kulaktan dolma bilgilerle, ne şartlarda kullanıldığını bilmediğiniz ve kendi kullanmadığınız motosikletlerin yakıt tüketimi hakkında yorum yapmanız bence doğru değil.

Zaten bizzat kendiniz bir süre test etseydiniz söyledğiniz değerlerin gerçeği yansıtmadığını anlardınız.

Birçok R25 kullanıcısından edindiğim bilgiler ve kendi deneyimlerime göre bu motosiklet ne yakar kısaca özetleyeyim:
    sakin kullanımda 3,5 - 4 lt , biraz agrasif ve eğlenceli kullanımda 4 - 4,5 lt , motosikletin kanını emerek,sürekli her vitesi redlinede atarak (hayvan gibi) kullanımda ise 6lt ve üzeri diye kısaca sizlere açıklayayım.

Çünkü 14bin devir çeviren, çift silindirli ve +180km/h hızlara çıkabilen bir 250cc motosikletten bahsediyoruz.

Hocam R25 sahibi olarak makineyi biraz yorumlayabilirmisiniz? - leri + ları size göre.
    IRC lastiklerle bu sezonu çıkarsam çok problem yaşatır mı?

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı Morphin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    600 cc motorlar o kadar yakıyor hocam nasıl 6 lt ya?
    1.6 fluence var onunla ben 6 lt yakıyorum hemde spor modda.

160 kg motor 6 lt neyiyle yakıyor ya? Dalgamı geçiyolar bunlar bizimle? Şaka dimi bu ?

3.57 - 4,54 LT diyor bu sitede? (TIKLA)
    R6 da sıkarsan 12lt/100km'de yakar, benim 600 Hornet tatlı-sert kullanımda 8-8,5 lt/100 km'de yakıyo...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sor bakayım Pulsar 200ns redline kullanımda ne yakıyo???...
    The Power of The Dreams.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    At sahibine gore kisner dogru R25 alıp 6.viteste 5000 devirde gidersen tabi ki düşük yakacak

Yakıt tüketimlerini yaristirmiyorum yanlış anlasilmasin sadece uyarayim dedim

Merak edenlere: en fazla Pulsar 3.5 litre yakıyor kardeşim hem de en agresif suruste 50tl/320 km

Tech_N9ne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 848 Evo SE Ninja 300 SE
    Alanya etkin ticarette 1 tane siyah r25 mevcut bugün gördüm.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)