Açalım mantıklı
Gereği yok
Grubumuzu 15 kişiyle oluşturmuş bulunuyoruz
whatsapp kullanmamaya karar verdim hayat çok rahat.
05488202362
Güzel bir düşünce.Bu organizasyonu bölgelere ayırarak yapmak daha iyi olur mu acaba mesela anadolu yakası ve avrupa yakası olarak.Sadece acil durum değil buluşma etkinlik vs gibi durumları yaparken de kolaylık sağlanmış olur.Ortak buluşma yerleri belirlenir.Örneğin anadolu yakası için caddebostan avrupa yakası için bebek atıyorum tabi.Gruplaşma olarak algılamamak lazım.Acil bir durumda ulaşımda kolay olur.Bölgelere ayrılınca iletişim daha sağlıklı olur.Yönetim ve Organizasyon dersine iyi çalışmışım bu arada
Tabiki, ama öyle birizcık daha uğraştırıcı olabilir. Bu grup genel olduğu için misal ben kalktım ankara'ya gittim sıkıntı yaşadım zor durumdayım aciliyetim var gruptan yardım istediğimde eğer ankara'da veya ankara'da tanıdığınolan varsa o avantajla durumu kurtarabilirim. Veya canım sıkıldı cıktım saat 15.00 gruba yazıp yakında biri varsa anlık buluşmalarda yapabilme ihtimalimiz mevcut
çok güzel bi düşünce büyürse daha faydalı olur diye düşünüyorum tekirdag çerkezköyden muhammet istenci 0538 681 27 75
Selçuk / 0507 133 33 93 / Beyoğlu-Çatalca ekleyebilirsiniz benide
hoş fikir cnms
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)