şu yüksek hacim takıntısı nedir anlamıyorum 900cclik motorumda oldu en son tdm850 im vardı silverwingim vardı regalimde oldu virago250 oldu ..
şu an tekrar 250 lik motor bakınıyorum.. nedir bu yüksek hacim ego takıntısı anlamıyorum..
ben istanbuldayım şehir içinde 60-70 i zor görüyorum yoğun trafikden ötürü... uzun yola çıkdım mı her yer kamera hız algılıyıcıları sabit gezici radarlar.. onu bırakk yollar çift şerit ama bakımsızlıkdan rezalet durumda daha yeni arabayla hemde izmire ve kastamonuna gittim bütün yollar asfalt kırıkları mıcırlaryolun bazı yerleri çökmüş geçilmiyordu.. arabada bile zor zar ilerledik o sıra aklımdan geçdi şimdi burda altımda motor olsa ne halt yerdim diye.. doğru düzgün basamıyorsun gidemiyorsun zaten uzun yoldada.. yüksek hacim alsan hakkını veremiyorsun peki niye alıyorsun tamamen ego tatmini..
hakkını verene lafım yok.. halbuki küçük hacim alsan hem trafikde çok daha kıvrak manevra alanı çok daha geniş mtv si düşük,yakıtı düşük kaldıki basdınmı emin olki 600 lük motola istanbulda maksimum gidebiliceğin hızla aynı hızda gidiyorsun..
bende tdm varken kuryelerin ufak scooterların alayı beni geçiyordu e5 de çünkü benim motor mübarek tek şeridi kaplıyordu manevra açım dardı adamlar aralardan derelerden sızıyor gidiyordu ben araba gibi onlarla bekliyordum.. onu bırakakın trafikde bile en fazla 60-70 ile gide bilirsan 150cc likmotorda yanında aynı hızda gidiyor..
XJ6 F ?
Daha 2 hafta evvel çok sevdiğim bir arkadaşım CBF 150 den XJ6'ya tüm uyarılamıza rağmen , (tabi ki laf dinlemeyip) geçti. Motoru Milas'tan İzmir'e getiriken Milas çıkışında devirdi ve sürüklendi(10m)(kendisi sürüklendiğini kabul etmiyor). Kendisi çok şanslıydı çünkü kaza 15 km/h hızla gerçekleşti ve kamyonun altına girmekten kurtuldu.Senin de XJ6 almak istemen manidar geldi bu yüzden...
Ben anlamadım ki 70 küsür beygir olunca çok kolay kontrol edilebileceğini falan mı düşünüyorsunuz ? Bu neyin kafası ?
OnlySound , başlıktaki ilk mesajına ya da başlığın kendisine bir montaj yap bari
O değilde aklıma avrupadaki beyinden beygir kısıtlaması geldi.
Beyine ECU attırıp kısıtlamalar yapılamıyor mu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)