çok acayip fark var, düşündüğün gibi değil yani, oturup üstüne gazı çevirmek gerekiyor.
ZX10 harbiden dehşet. 1000'liklerin paşası, ama diğerleri fiyat/performans bakımından çok mantıksız R1 çok teknolojik,S1000RR 'da hızlı ve kaliteli, Ducati 1299 adı yeter, MV Agusta sexi İtalyan kızı. ama gereksiz pahalılar kur düşükken ZX10 50 bin tl ye nakit alınıyordu bu kalitede ve en hızlı 1000'liği 50 bin tl ye alabiliyorken paramız var diye gidip 15-20 bin tl yerine göre 30 bin tl daha fazla bayılıp aynı yada, çok az farkla kaliteli ve daha yavaş bir motosiklet almak gerçekten ,yukarıda bir arkadaşın belirttiği ego tatmini olayına girer işte. Suzukiyi bu klasman dışında tutuyorum Distribitör, servis, parça sorununu yıllardır aşamamış bir marka, geçmiştede sahibi oldum hem GSXR600 Hem GSX600F parça ve işçilik kaliteleri diğer japonlardan zayıf. İkinci eli zaten berbat, birde üstüne pahalı fiyatları eklenince listeme girmeden çıktı benim için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Aklımdan geçenleri ne kadar güzel bir dille anlatmışşsınız ağzınıza sağlık, bırakıcam inşallah bu son
Eşimde istemiyor ikinci çocukta yolda şimdi iyice kıllnıyor bu işe oda, hoş vücutta bırak beni diyor 100 kilo bir adam olduk çıktık