Aydında motosiklet kazası
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, motosikletimi çarşamba günü satacağım için bugün biraz turlayayım dedim. Aydın çevre yolunda yeni emniyetin o tarafta kuşadasına doğru ilerliyordum, birden benim gittiğim yönün ters tarafında yani refüjün diğer tarafında koşan kalabalığı gördüm ve hemen kavşaktan geriye dönüp olay yerine doğru gittim. Ne yazık ki tırın önünde yerde bir motosiklet vardı. Daha kaskımı çıkarmadan hemen adamın yanına koştum, kalkmaya çalışıyordu izin vermedim ve çevredekilerde yerden kalkmaması için sürekli temkinliydi, ambulans aranmış ben gelirken, ben motosikleti kaldırdım. Adamın sakin olması için "çok iyisiniz sadece bacağınızda kırık vardır hemen geçer 1 ayda ama ayağa kalkmayın" tarzında şeyler söyledim ama adam şoktaydı ve ayağa kalkmaya çalışıyordu.
ek olarak olayın nasıl geliştiğini merak edenler için, muhtemelen turuncu yanarken motosikletli karşıya geçmeye çalışıyor, o sırada tır çarpıyor. tabi bu tahminim, çünkü olaya uzaktan bakınca motorun olduğu yer, tırın olduğu yer bunu anlatıyor. fotoğraflar paylaşayım;
* adamın kafasında o polis kaskı denilen dandik kasklardan vardı ve uçmuş resmen, keşke onunda fotoğrafını çekseydim vizörü falan paramparçaydı o kaskın. dediğim gibi kaza anında kafada durmayıp uçmuş, özellikle "siz mi çıkardınız kaskı?" diye sordum.
Reklamlar
-
Fotoğraflar fazla olmuş kardeş.
Abiye geçmiş olsun. Umarım iyidir.
-
Korumanın önemi bir kez daha anlaşılıyor. Geçmiş olsun.
-
abiye geçmiş olsun umarım durumu iyidir
-
-
Şu devlet KORUMA ekipmanlarından vergiyi ÖTV'yi kaldırsa çok güzel olacak!
Bu tip insanlar zaten 1500 lira motorum var 500 liraya kask mı alınır diyerek motora binmemiş olur.
Koruma ekipmanları Özel tüketim değil zorunluluktur.. Bu konu hakkında bir kampanya başlatmak lazım.
-
Abinin ağzından kan geliyor, bilinci yerinde miydi? Yoksa yanak içi ufak bir kanama falan mıydı?
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Abinin ağzından kan geliyor, bilinci yerinde miydi? Yoksa yanak içi ufak bir kanama falan mıydı?
ufak bir kanama diye düşünüyorum çünkü sürekli gelen bir kan yoktu. muhtemelen dişi çarptı yanağına falan ordan geldi kan. bilinci yerinde değildi galiba konuşamıyordu ama kalkmaya çalışıyordu.
-
Morphin adlı üyeden alıntı
Şu devlet KORUMA ekipmanlarından vergiyi ÖTV'yi kaldırsa çok güzel olacak!
Bu tip insanlar zaten 1500 lira motorum var 500 liraya kask mı alınır diyerek motora binmemiş olur.
Koruma ekipmanları Özel tüketim değil zorunluluktur.. Bu konu hakkında bir kampanya başlatmak lazım.
Çok mantıklı ama adamlar outdoor ayakkabıya bile extra vergi koyarken gerçekleşeceğini zannetmiyorum , malum dış borç çok büyük.
-
Allah'ım sen koru yarabbim ya tüylerim diken diken oldu inşallah ciddi birşeyi yoktur
-
Geçmiş olsun. Motorun durumuna göre ucuz atlatılmış sanırım.
Bir de "Turuncu yanarken" demişsiniz orayı anlayamadım.
-
oznkrçm adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Motorun durumuna göre ucuz atlatılmış sanırım.
Bir de "Turuncu yanarken" demişsiniz orayı anlayamadım.
Saridir o turuncu dedigi.
-
Fotoğraflar da kan var, orayı bulanıklaştırırsan iyi olur.
-
abicim Anadoluda hiç bu işleri ciddiye almıyorlar ona yanarım...işi ciddiye alanları da uzaylımısın manyakmısın diye hep dalgaya alırlar...
Allah şifa versin...
-
Umarım durumu iyidir.
Bu arada herkese ibret olsun şu ..mu ekipmanlarını giyinin.. Başka ne diyebilirim ki
-
mete_han adlı üyeden alıntı
abicim Anadoluda hiç bu işleri ciddiye almıyorlar ona yanarım...işi ciddiye alanları da uzaylımısın manyakmısın diye hep dalgaya alırlar...
Allah şifa versin...
Vallaha bırak uzaylıyı, robot z....ş bunu deseler kask, eldiven, montsuz yola çıkmam. Kısa bir gelecekte dizliğe de uyum sağlayacağım
Ayrıca benim kaza planım var, baktım duramayacağım ben motordan ayrılırım arkadaş. Geçen az daha yeni sarayın orada provasını yapmak zorunda kalıyordum, artık kesseler montsuz yola çıkmam. Baktım duramayacağım, fukara sümüğü gibi asfalta yapışmak ilk planım benim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)