Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Direksiyon sınavından sonra

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    bekotr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2015
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Xtreme Max 150, Snappy 100
    Bu gün direksiyon sınavı oldum sıkıntım olmadı zaten motorum vardı zaten sınava girdiğim motor 100lük mondial ölmüş depo darbeli falan elcikler pert her neyse bu sınavdan geçmişim kurstan aradılar bundan ne kadar süre sonra dosyalarımı alabilirim adamı bu gün sürekli sık boğaz ettim zaten bende size sorayım dedim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    18 Kasım 2014
    Motosikleti
    BMW F650GS 2007
    Ben c.tesi girdiğim sınavın sonucunu p.tesi öğrenmiştim, perşembeden sonra belgelerini alabilirsin demişlerdi, sertifikanın hazırlanması 3-5 gün arasında oynayabilir, salı falan ara kursu gün verirler

  3. #3
    lac1vert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Z300
    Merhaba. Ehliyetini yeni almış biri olarak Cumartesi günü sınava girdik. Kurs dosyanızı Cuma günü alabilirsiniz demişti. Cuma günü aradığımda dosyanız çoktan hazır gibi enterasan bir cevap aldım (öncesinde Cuma gününden önce hazır olmaz gibi bir tavıraları vardı). Dosyayı aldıktan sonra iem de randevu bulamadığımdan sonraki hafta Cuma gününü bekledim. Cuma günü randevuyu (Pazartesi için) aldım. Emniyet ise yaklaşık olarak 1 haftada ehliyeti teslim etti. Sonuç olarak dosyanın hazır olması (yüksek ihtimal) 3-5 gün arası sürüyor. Aceleniz varsa şimdiden dosya sonrası bir tarihe iem den randevu almanızı tavsiye ederim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)