Direksiyon sınavından sonra
Reklamlar
-
Bu gün direksiyon sınavı oldum sıkıntım olmadı zaten motorum vardı zaten sınava girdiğim motor 100lük mondial ölmüş depo darbeli falan elcikler pert her neyse bu sınavdan geçmişim kurstan aradılar bundan ne kadar süre sonra dosyalarımı alabilirim adamı bu gün sürekli sık boğaz ettim zaten bende size sorayım dedim.
Reklamlar
-
Ben c.tesi girdiğim sınavın sonucunu p.tesi öğrenmiştim, perşembeden sonra belgelerini alabilirsin demişlerdi, sertifikanın hazırlanması 3-5 gün arasında oynayabilir, salı falan ara kursu gün verirler
-
Merhaba. Ehliyetini yeni almış biri olarak Cumartesi günü sınava girdik. Kurs dosyanızı Cuma günü alabilirsiniz demişti. Cuma günü aradığımda dosyanız çoktan hazır gibi enterasan bir cevap aldım (öncesinde Cuma gününden önce hazır olmaz gibi bir tavıraları vardı). Dosyayı aldıktan sonra iem de randevu bulamadığımdan sonraki hafta Cuma gününü bekledim. Cuma günü randevuyu (Pazartesi için) aldım. Emniyet ise yaklaşık olarak 1 haftada ehliyeti teslim etti. Sonuç olarak dosyanın hazır olması (yüksek ihtimal) 3-5 gün arası sürüyor. Aceleniz varsa şimdiden dosya sonrası bir tarihe iem den randevu almanızı tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)