yamaha yzf r125 yan grenaj ve ayna kaplama
Reklamlar
-
iyi günler arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.
İlk defa motor aldım yzf r125 mat kırmızı renginde, motorumdan gayet memnunum.
değişiklik olarak yan grenajları piona black kaplama yaptırdım ve aynalarıda aynı renge boyattım fotoğrafları yarın sizlerle paylaşacağım, umaraım beğenirsiniz.
Herkese kazasız belasız sürüşler..
Reklamlar
-
-
başkan yzf zaten fabrika çıkışı ile üzerinde oynanmaya, modifiyeye hiç gerek duyulmayan bir motor (bence)
yanlar mat daha iyi değil miydi?
-
Manetler çok hoş durmuş. Sinyallerin üzerindeki ayna mı anlamadım ama orjinal aynaları güzeldi
-
-
emre xt125 adlı üyeden alıntı
başkan yzf zaten fabrika çıkışı ile üzerinde oynanmaya, modifiyeye hiç gerek duyulmayan bir motor (bence)
yanlar mat daha iyi değil miydi?
haklısın ama 1 aylık motor sürücüsüyüm ve acemiyim, allah korusun düşerim vs. falan diye grenajlar çizilmesin diye böyle birşey geldi aklıma
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
Fyz.01 adlı üyeden alıntı
Manetler çok hoş durmuş. Sinyallerin üzerindeki ayna mı anlamadım ama orjinal aynaları güzeldi
yok onlar sadece sticker türk bayrağımız eğer doğru anladıysam.Aynalar fotolarda motorun üstünde yoktu boyandığı için
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
manetler uzunmu kısamı
kısa manetler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)