Arkadaşlar kuba superlight 200 ve falcon freedom 250 arasında kararsız kaldım her şeyimi seçtim ayarladım artık son aşamadayım sizlerin de fikirlerini almak istiyorum 0 alacağım motoru lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Arkadaşlar kuba superlight 200 ve falcon freedom 250 arasında kararsız kaldım her şeyimi seçtim ayarladım artık son aşamadayım sizlerin de fikirlerini almak istiyorum 0 alacağım motoru lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Falcon Fredoom tip olarak güzel ama kalite olarak kötü yazılanlardan anladığım kadarıyla,,,
Kuba Superlight 200'ün 2014 sonrası titreşimi daha az balansör nedeniyle. Servis ve yedekparça sıkıntısı yok. Ama aksesuar vs gibi konularda çok zayıf, hep araştırıp yeni şeyler peşinde koşmak gerekiyor. O da ayrı bir keyif ya neyse
Diğer modeli bimiyorum, ama 1 aydır Superlight sahibiyim. Agresif olmayan, sakin bir GEZİ motoru. "Canım istedi, kızdım, içimden geldi gazladım gitti" diye bir performansı yok. Ama bunu aramayan için de çok ekonomik ve bir o kadar da havalı
Havasına diyecek hiçbir şey bulamıyorum gerçekten çok güzel bi motor görünüş olarak :D
Mutlaka okumuşsunuzdur başlıkları. Artıları ve eksileri çok kafa karıştıracak bir motor değil aslında. Bütçe durumunuzu bilemem ama alır almaz yapılması gerekn en önemli şey aynaları uzatmak. Mümkünse de lastikleri değişmek. Ben kışa kadar idare etmeye çalışacağım ama özellikle bugünkü gibi zemin az ıslakken çok tedirgin ediyor fabrika çıkışı lastikler.
küba sürüş sistemi tek kelimeyle müthiş.bundan dolayı tabiki küba
Falcon Freedom 250 diyecek birileri çıkar belki kafamı karıştırırsınız diyordum ama herkes küba'dan yana olmuş ilginç valla ilk defa herkes hemfikir :D
Falcon freedom 250 50 cc fazlası ve biraz daha kalıplı duruşu ile daha güzel görünüyor. Ancak piyasada kaç tane falcon motosiklet var, kaç tane servisi var, parça lazım olursa sonuç ne olur muamma. Onun yerine Kuba SL 200 daha güvenilirdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)