Şehirler arası hafta sonraları yolculuk yapmam gerekiyor beni yolda bırakmayacak, az yakıt tüketecek 200cc veya üzeri bir motosiklet ihtiyacım var, öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Şehirler arası hafta sonraları yolculuk yapmam gerekiyor beni yolda bırakmayacak, az yakıt tüketecek 200cc veya üzeri bir motosiklet ihtiyacım var, öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Tanıma cuk diye oturacak motosiklet NC750X
+ ları - leri konuşulur tabi
Arkadaşlar Fiyatıda uydun olursa daha iyi olur NC750x Baya bir yüksek geldi.
nc700x ler 2-3 yaşında 20 bin tl ye el değiştiriliyor Vergi yıllık 600 tl... Ekonomi??? Eeee kısmen ekonomik tabi
diğer yandan benzin 5 tl ye geri tırmanıyor
GS650, ama temiz, 2004 model üstü ve çift bujili olmak kaydıyla. 3.5 litre ortalama yakıtı. Kolay kolay da sorun çıkarmaz. Ancak paraya kıyıp mümkünse ilk olmadı en fazla 2. elden arayın. (15.000 ve üstü tutar) Eskileri ise salla gitsin, masrafdan kurtulamazsın.
Peki piyasaya yeni çıkan Hindistan Malı Bajaj Pulsar 200cc var fiyatı çok uygun gözüküyor, 3 buji'si varmış çokta az yakıyormuş, birde Apache var dediler ama oda 150cc. Bende Honda Cbf 150 Var Satıp değiştireceğim ama bir türlü karar veremedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2006-honda-silverwing-600-209484994/detay
Pulsar kullanıcısıyım, öyle sorun falan çıkarmaz.Uzun yolda 120-130la stabil gidebilirsiniz yakıtıda aşağı yukarı 3 litre civarı olur.Ancak tek sıkıntı selesi olabilir, ufak modifikasyonla onuda halledersiniz, tadından yenmez.
1 Lt Kaç Km Yapıyor peki?
arkadaşlar motorun 1km yaktığı benzin miktarını yada 1litre ile kaç km yaptığını nasıl öğrenebiliriz ?
Hiç hesaplamadım ama uzun yolda 90-100ü geçmeden giderseniz tahminim 1lt/40km civarı olur.
Baya iyiymiş gerçekten, Fiyatları yükselmiş sanırım bu dolar kuru bizi bitirdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Birde bunları RS- NS modelleri var fiyat farkıda var arada Adamlar yapmış bir denemek lazım.
Uzun yol demişsin şehirler arası demişsin mecburen demişsin. Bütün bunları toplayınca min. 250 cc motor alman gerek.
Seni her koşulda yolda ezdirmeyecek bir motor almalısın.
250 altı seni yorar ve de üzer.
Çin malı olmayan 250 cc lerden başlamanı tavsiye ederim.
10.000 tl civarı bütcen varsa 500 cc lerde olabilir. Kawasaki 500 cc ler 6 vitesdir ve oldukca ekonomiktir.
Kawasaki'nin fiyatları uçmuş yalnız, Bu arada çin değil hindistan malı Pulsar 200cc
nc700 derim. jazz motoru normalde az yakıyodu arabada. hele motora yaısı kesilip konulursa 3 l yakar heralde :D
Bugün gittim gördüm Pulsar 200cc Gerçekten görünüş bakımından güzel, yakın ise 1 Lt benzin ile 40*50 km yapıyor. Hız ise 160 Km kadar çıktığını söyledi bir tek kişilik bir motor gibi ama tasarımı güzel, kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa sevinirim.
canım arkadaşım kullanan arkadaşlar 281 sayfadır ve yaklaşık 2 senedir bajaj pulsar 200 ns kullanıcıları başlığı altında her şeyi ama her şeyi paylaşıyor zaten. bir oraya baksan.
Paşamın ayağına gelsin bilgi, yormayalım....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)