Dikkat!! Ucuza motosiklet trafik sigortası içerir
Reklamlar
-
Arkadaşlar herkese selam, motosiklet trafik sigortaları çok pahalı çıkıyor ve her sene 10larca konu açılıyor ucuz motosiklet trafik sigortası nerde yaptırabilirm vs. zaman zaman gördükçe yazdım forumlarda.
Umarım dostlarımızın cebinden az para çıkmasını sağlar.
Aşağıda vereceğim linkte sigorta şirketlerinin son 1 ayda yaptıkları maksimum, minimum ve ortalama trafik sigorta fiyatları yer almaktadır, burada ortalama fiyatlara bakarak şirketleri seçip fiyat almanızı öneririm. Resmi bir sitedir.
http://sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/...ilendirme.aspx
Açılmazsa aşağıdaki yazıyı ctrl ve c tuşuna aynı anda basarak kopyalayın ardından ctrl ve p tuşuna aynı anda basarak browserın adres barına yapıştırın.
http://sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/Sayfalar/TrafikSigortasiPrimBilgilendirme.aspx
Reklamlar
-
Hiçbir motosiklet marka ve modeli yok ? onu geçtim araç sorgulaması bile çalışmıyor(peugeout seçiyorum ama modeller yok). siz denediniz mi yoksa bir yerden kopyala yapıştır mı yaptınız ?
-
veri bulunamadı diyor ya vallahı 200 250 tl ye filan bir sigorta bulamadım ya alayı 450 tl diyor :'( abilerim yardım edın motor plakasız geziyor '( istanbul dışıına götüremiyorum kişi başına düşen ev gelirinden dolayı yoksa erzincana götürücem şerefsizim ama yok :'( istanbul dışına gidemiyorum :'(
-
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
veri bulunamadı diyor ya vallahı 200 250 tl ye filan bir sigorta bulamadım ya alayı 450 tl diyor :'( abilerim yardım edın motor plakasız geziyor '( istanbul dışıına götüremiyorum kişi başına düşen ev gelirinden dolayı yoksa erzincana götürücem şerefsizim ama yok :'( istanbul dışına gidemiyorum :'(
Groupama' ya bak umut her zaman motorlar için en iyi fiyatı groupama' dan alıyorsun, herhangi bi acentelerini ara yardımcı olsunlar sana olmazsa fiyat alamazsan hafta içi bana bi mesaj at benim kaskoyu yaptırdığım acentenin numarasını atayım sana onlar yardımcı olur tahminimce ama o motor senin üstüneyse ucuza sigortayı unut o yaşta herkes seni patlamaya hazır bomba görüyor.
Ben linklerden ortalama fiyat çıkardım ama ortalama yerine cc olarak yada tip olarak kategorize etse iyi olurmuş.
-
Bune adlı üyeden alıntı
Groupama' ya bak umut her zaman motorlar için en iyi fiyatı groupama' dan alıyorsun, herhangi bi acentelerini ara yardımcı olsunlar sana olmazsa fiyat alamazsan hafta içi bana bi mesaj at benim kaskoyu yaptırdığım acentenin numarasını atayım sana onlar yardımcı olur tahminimce ama o motor senin üstüneyse ucuza sigortayı unut o yaşta herkes seni patlamaya hazır bomba görüyor.
Ben linklerden ortalama fiyat çıkardım ama ortalama yerine cc olarak yada tip olarak kategorize etse iyi olurmuş.
aman abi :D grupouma mı ne bana bır fıyat cıkardı 3490 tl mi ne :D :D
600 rr kaskosu okadar tutar :D
-
en ucuzu axa çıkarıyor sanırım. dün arabamın bakımını yaptırmak için özel bir servise gittim,öylesine oraya sorayım dedim bakalım ne fiyat söyleyecek. adamın dediği şu; "abi biz güneş sigorta acentesiyiz,motosiklet çok fiyat cıkarır, motosiklet için axa 'a sor istersen,en uygun axa yapar" ded.. ben de zaten axa'da yaptırmıştım 384 tl'ye.
-
Arkadaşlar bana çıkarılan fiyatlar şöyle;
Anadolu 414 lira
Ak 3685 lira
Axa 257 lira
Alliaz 636 lira
Ray 409 lira
Güneş 719 lira
Genel 440 lira
Ergo 288 lira
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
Bu durumda axa en uygunu gibi ama daha araştırma yapacam. Geçen sene 180 liradan yaptırdığım sigorta bu sene uçmuş. Bana dediği bu sene tüm sigorta şirketleri primlere zam yapmış.
-
-
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
Dubai group yada güneş sigorta acentaları ile görüştün mü? 100-150 lira falan tutması lazım.
95 Turkish Liras - Allianz
Acentalar prim zammı adı altında iyi kerkiniyorlar, illaki birisi adam gibi fiyat söyeyecektir. Aramaya inan. Bana da 300- 400 den kapı açmışlardı.
-
iyi kazık yemişiz yahu, 100 küsür liraya yaptırmıştım, ucuz diyordum 50-60TL'ye yapmışlar!
Ankara'da 35TL yapan bile var!!!
-
DEMİR SİGORTA 199 verdi
en düşük 330 axa idi
-
İnazuma yı 53 tl ye yaptırdım. Ergo sigortadan.
-
Geçen hafta halk sigorta'dan 65 tl ye yaptırdım.
Sormakta fayda var.
Linteki siteyi denedim ancak herhangi bir sonuç bulunamadı diyor.
-
yaş kaç acaba, yaştan mı yüksek geliyor bize?
-
R6 - 2013 - 31 Yaş = 225 TL Axa Sigorta.
-
Kafa karışıklıgı olmasın bu fiyatlarda en büyük etken il faktörüdür.istanbul ile küçük bi ilin fiyatları çoook farklıdır.ikinci etkende araç sahibinin yaşı
-
Ben en uygun Demir Sigortadan fiyat aldım
Samsun yaş 30 ilk motorum
124 TL
-
valla aynen benimde yaş 24 ilk motorum il samsun demir sigorta 124 tl
-
hakanens adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bana çıkarılan fiyatlar şöyle;
Anadolu 414 lira
Ak 3685 lira
Axa 257 lira
Alliaz 636 lira
Ray 409 lira
Güneş 719 lira
Genel 440 lira
Ergo 288 lira
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
Bu durumda axa en uygunu gibi ama daha araştırma yapacam. Geçen sene 180 liradan yaptırdığım sigorta bu sene uçmuş. Bana dediği bu sene tüm sigorta şirketleri primlere zam yapmış.
Çok yüksek çıkmış,ziraatbankası şubesine gidip fiyat almanızı öneririm. Müşteri temsilcileri sigorta işine bakıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
skystar adlı üyeden alıntı
Geçen hafta halk sigorta'dan 65 tl ye yaptırdım.
Sormakta fayda var.
Linteki siteyi denedim ancak herhangi bir sonuç bulunamadı diyor.
İzmiri seçtim bende çıktı, boşlukları ve doğrulama kodunu yazdığımda altta çıkıyor. Mouse'la kaydırmanız yeterli.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bugün Demir Sigorta'dan yeniledim.
Plaka 41.
Fiyat: 84 Tl
Geçen yıl en ucuz 154 Tl'ye yaptırmıştım.
Trafik sigortasını yenilemeyi düşünenler için;
0262 414 14 14'den bilgi alabilirler.
*Not: Kurumla uzaktan/yakından hiçbir alakam yok. Gaye,amme hizmeti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)