Konuyu netlestireyim çarşamba devir teslimi yapacağım. Anneme yapsam daha uygun çıkar mi bilgisi olan ?
Devlet bizi ne hallere sokuyor. Yazıklar olsun.
Konuyu netlestireyim çarşamba devir teslimi yapacağım. Anneme yapsam daha uygun çıkar mi bilgisi olan ?
Devlet bizi ne hallere sokuyor. Yazıklar olsun.
Öyle bir şey yok benim bildiğim. Zaten kusurlu olan kimse masraflar onun sigortasına kalıyor eğer bu dediğin doğruysa sigorta şirketleri hiçbir kazada hiçbirşekilde ücret ödemezler o zamanda sigorta yaptırmanın ne espirisi kalır.Vallahi plakayı söker gezerim yine yaptırmam öyle birşey varsa.
Yeni aldigim sifir motosiklet icin en uygun fiyat axa 445 tl oldu.
Yas 32
Samsun
2015 honda msx 125
Yilbasinda arabama 560 liraya kasko yaptirip, 5 ay sonra trafik sigortasina 445 lira verince icim acidi. Bu memleketin insani bu kadar mi zengin diye dusundum. Yaziklar olsun diyorum.
Bu zamlar böyle devam edecekse bende plakayı söküp öyle devam edicem 1050 de bana cıkardılar kasko yapıyoruz sanki kasko da 2000 tl istiyor
Sigortacıyım bende, trafik-kasko yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum.
Üstad
Ne lazımsa özelden soule göndereyim bi bak fiyata. Uygun olursa senden yapariz
Yeni satış ise noter'den alınan gecici belgenin görüntüsünü mail yada whatsapptan yollamanız yeterli.
Yenileme ise Tc no, Plaka no ,ruhsat belge seri no bilgisi gerekli.
Alemdaroğlu Sigorta Acentemiz Pendik Çarşı'da Doğu Mah. Namık Kemal Cad. No:12 - Pendik - İstanbul
Acente Tel : 0(216) 390 73 98 - 0(216) 390 27 29
mail: goksel@alemdarsigorta.com
Acil teklif almak için 0532 374 02 22.. her zaman yardımcı olurum.
Yarin rahatsız edeceğim.
İyi aksamlar.
Hocam merhaba yaşim 28 10 senedir b ehliyetim var motor ehliyetini daha almadim haziran basinda motorumu alicam sonrada kursa yazilacam motor kuba superlight 200 tahmini bana nekadar bir sigorta cikar bide anadoludaki kaza riski dusuk illerden plaka cikartirsam daha dusuk olurmu neler yapmaliyim
Saray giderleri bunlar büyütülecek bişey yok, kendi insanını düzdükçe ihya olan başka bi yönetim göremeyiz.
Haram zıkkım olsun hükümete giden her kuruş. Devlete gitse içimiz yanmaz endişe etmeyin.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Bende sigortacıyım kadıköy tarafında teklif almak isteyen olursa beklerim en iyi teklifi araştırırz...
Arabam için 2 kat fazla sigorta öderken motosikletim için 3 kat fazla ödedim, Özellikle motosikletlerde fahiş bir artış var. Sanki birileri motosiklet kullanıcı ve sektörünü kasıtlı hedef almış gibi. Ben hakkımı Helal etmiyorum zıkkım zehir olsun. Seneye bu fiyattan yaptırmamaya kararlıyım.
Sigortacı olarak burayada özet bilgi geçiyim.
Hasarsızlık kademesi-Ruhsat sahibi yaşı ve bağlı olduğu ikametgahı Sigorta risk primini etkileyen faktörlerdir.
O yüzden aynı marka motoru kullanan X kişiye çıkan risk primi Y kişi ile aynı olmaz.
Piyasada trafik branşında sigorta kesen tüm şirketlerde risk primi birbirinden farklıdır.
Trafikte hasarsızlık kademeleri 4-5-6-7 dir.
4. basamak %0 indirim
7.basamak trafikteki son indirim kademesi olup %20 dir.
Ayrıca ruhsat sahibinn son satmış olduğu aracın hasarsızlık kademesi doğrudan egm ve tramer eşleşmesi sonucu yeni aldığı motorlu aracın hasarsızlık kademesi olur. buda hasarsızlık durumuna göre indirim yada artırım şeklinde kademe olarak çıkıp risk primine yansır.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Ergo dan yaptırdım. Motor babamın üstüne. Babam 53 yaşında. Kütahyada ikamet ediyorum. Daha önceden 1 ciddi kazası var arabayla. Genelde sigorta bitimine yakın benim telefonum verildiği için beni arıyorlar. Aradılar gelin konuşalım dediler. 105 liraya hallettik. Aksigortadan Chevrolet Captiva ya da 850 liraya yaptırdık.
@gks
İlginiz alakanız için tesekkur ederim. Taksit imkanını ayarlasaydık sizden kesecektim. Hayırlısı.
Vespa 150 'lik 2005 modele 1090TL sigorta çıktı motor ne kadar ki? Sigorta bu kadar çıkıyor mantıklı mı sizce?
Arkadaşlar , ziraat sigortadan teklif alın , tahminimce en uygun prim ziraatte , ben yeni yaptırdım ,
Neredeyse Diğer tüm firmalardan teklif aldım , en uygun fiyat 400 küsür çıktı. Ziraatten 270 küsüre yaptırdım. Yaş 32 , Şehir bursa ,
bilginiz olsun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)