2015 sıfır Kawasaki z250 sl , yaş 23 , şehir istanbul. Halk sigorta 227 tl yaptırdım ama çok yakın tanıdık vasıtası ile, yoksa en ucuz anadolu o da 640 tl civarı bi fiyat vermişti.
2015 sıfır Kawasaki z250 sl , yaş 23 , şehir istanbul. Halk sigorta 227 tl yaptırdım ama çok yakın tanıdık vasıtası ile, yoksa en ucuz anadolu o da 640 tl civarı bi fiyat vermişti.
Arkadaşlar daha önceki konulardada bahsediyordum hep kendim sigortacıyım diye pm den telefondan birçok kişi ulaşıyor en uygun fiyatıda her zaman buldum şehir fark etmeksizin ama fiyatı bulduktan ve soyledikten sonra bırakın hadi poliçe kestirmeyi teşekkür bile etmiyor bir çok kişi bu yüzden bundan sonra sadece en düşük fiyatları yazacağım kusuruma bakmasın kimse, ek olarak 800-1000 fiyat verenlere aldırmayın artık doyduklarından fazladan fazladan söylüyorlar..
En az kaza riski hangi il trafik sigortası için ?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
anadolu 255 kusur dedi ziraat bankasına gidip 118 tl'ye yaptırdım
Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
“Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12
https://trafik123.com/'dan bilgilerinizi girerek 3 adımda trafik sigortası poliçenizi satın alabilirsiniz.
Bilgilerinizi girerek, 8 farklı sigorta şirketinden en ucuz trafik sigortası teklifleri listeliyor site, fiyatları uygun bulursanız kredi kartına taksit ile alabiliyorsunuz. Sadece online olarak satın alma yapıyorsunuz, telefon ile kimseyi aramanızı gerek yok. PC, tablet, akıllı telefonda da çalışıyor site. Umarım faydalı olmuşumdur
slm. balıkesir,de ergo sigortadan 10 ağustosta yaptırdım.59,00 tl sigortacının ismi abdülkadir gürler 0.506.2415649
daha önceki yıllarda da internet üzerinden bir çok arkadaş faydalandı bilgilerinize.......
Demir Sigortayı öneren arkadaşlara teşekkür ederim.
Yaşım 27 , 2014 model Inazuma var bende.En uygun fiyat 460 liraya bulabilmiştik.Demir sigortadan 210 liraya yaptırdım.
Arkadaşlar Merhaba,
Yaşım 33 , istanbulda yaşıyorum. 4 eylülde Falcon Freedom 250 sahibi oldum.Sanırım sigorta yaptırmadan plaka ve ruhsat işlemleri yapılamıyormuş.Faturamla beraber 7 yerden teklif aldım, hepsi aynı fiyatları çıkarıyor, 545 tl anadolu sigorta en ucuz ...
Hepsi derki, 1 eylülde %100 zam geldi, ilk defa motor alıyorsunuz vs...
Yardımcı olabilecek biri varmı acaba? bu rakamları önceden bilseydim motoru almazdım gerçekten
Kurumların genelde oyunları bu işler fiyatları kendileri belirliyolar. Mt 07 yi alırken pazarlıkta sigortayıda onlara iteledim 60 tl ye yaptırmışlar allianz'dan
arkadaşlar iyigünler . Ben ilk motorum olarak mondial 125 kt modelini aldım . İng bankadan kredi çekerek imkanlarımı çok zorladım . Motorumu alırken her fiyatı hesaplayarak almıştım öğrenci olduğum için ama zorunlu trafik sigortasını 814 lira olduğunu hesaplamamıştım .Nasıl bir yol izlemek gerekir . Demir sigorta ve ziraat bankasını önerenler var sizlerin tavsiyesini mreak ediyorm.Bu arada yaşım 22 motorum 2006 model ankarada ikamet ediyorum 06 plaka . gelen teklif FİYATLARI;
Axa : 1.310
Hdı : 1.680
Ergo : Teminat vermiyor.
Allianz : 1.077
Sompo : 814
Ankara : 1.385
Halk : 1.125
Ak : 19.169
Genel : 1.787
93 doğumlu
Saygılarımla.
Doğa sigortadan fiyat al şu sıra uygun veriyor.. bide dubai star dan.
Teşekkürler arkadaslar. Dubai starla , doğa sigortadan fiyat alicam. Ergo sigorta teklif bile vermedi kardeşim.
Evet beyler geçen sene 100 küsür TL (ergo) idi bu sene "kazasızlık" tan ötürü 90 küsür TL'ye (ergo) yaptırdık.
Mekan Çankırı, plaka:18, motor Mondial 125znu.
250 lik motoruma en ucuz 420 tl cikti bu ne ya yokmu internetten daha ucuz bulabilcegim bir yer
Sigortam.net 300-400 liralık tekliflerle karşıma geldiğinde motoru 108 liraya sigortalamıştım. Mahallemin sigortacısı çok daha uygun teklif verdi, hem de ben daha sormadan telefonla arayıp hatırlattılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)