26 yaşın altına kolu bacağı sokuyolar.
yaş 38, plaka 34 yıllardır zorunlu trafik yaptırıyorum aynı plakaya ama en ucuzu 157 TL Koç Allianz verdi, diğerleri 180 ortalamaydı genelde, 600 veren de vardı!!!
2006 model mondial 150 zat 54 plaka 31 yaşç
eureko sigorta geçen sene 88 e yapmıştı bu sene 378 istedi.
ergodan 71 tlyte yaptırdım
2015 0km suzuki inazuma f. Istanbul. Yas 33 en uygun fiyat ergo sigortadan 333tl cikti. Bu arada ak sigorta 6 bin kusur papel fiyat verdi. :-D
2013 CBF 150
Yaş 39
Halk sigorta 178 TL.
Arkadasın dedigi gibi 26yaşın altina resmen tecavüz ediyorlar.2006model fz6 icin en uygun 600tl cıktı.yolda lüks araba görünce yandan bi cizik atsammi diye düsünmeye başladim bile...
Geçen sene 257tl
Kaza bela yok şükür
Bu yıl sigortam.net 436 verdi
Var mı tavsiye
Mayıs 20 itibari ile Duke 390 motosikletime, ERGO dan 90 TL ye sigorta yaptırdım.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
veri bulunamadı diyip duruyor, bu basamak olayı nedir anlamadım, hepsini denedim ama yine de veri bulunamadı?
Arkadaşım, gördüğüm kadarıyla Halk sigorta ve Ziraat Sigorta diğerlerine kıyasla daha uygun fiyat veriyor. Halk Bankası ve Ziraat Bankasına bir uğra istersen.
ilk sayfada verilen linkten tarama yaparsan Çanakkale'de son 30 gün içinde kaç tl'ye zorunlu trafik sigortası yaptıklarını görebilirsin, böylece fiyatlar hakkında en azından bir fikrin olur:
http://sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/Sayfalar/TrafikSigortasiPrimBilgilendirme.aspx
Sitede tarama yapınca Çanakkale'de en uygun fiyat verenler: Halk, Ziraat, Işık, Ergo, Allianz...
HDI ve Groupama'nın asgari fiyatları iyi amma ortalama fiyatları yüksek... Demek ki bir kaç kişiye ucuz fiyata sigorta yapmışlar
şarkıya devam:
Yakalarsam Tık Tık Remix V2
https://www.youtube.com/watch?v=qrAxNp1NDa4
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
Bulunuyor kardeşim, bir kez daha dene (Sadece il, araç türü ve işleten tipi'ni doldurman yeterli)
Balıkesir için en ucuz ort. fiyat verenler: Ergo, Halk, Allianz, Işık...
Bu gün sitede nicki zell olan arkadaşa motosikleti devrettim. Daha önceden tanıştığımız için beraber sigorta araştırdık.
Ergo 1250 TL
anadolu 1450 TL
demir : 460 Tl
Axa : 550 TL
derken son anda burada gördüğümüz ziraat bankasına uğradık.
310 Tl Fiyat verdi. yarın yaptıracağız bakalım.
Ağustos ayında benimde sigorta doluyor.Geçen sene çok firma gezdim ilk araç dediler,Yaşın genç dediler (26),İstanbul plaka dediler...
En uygun axa sigorta yaptı oda 400 küsür lira.Ergo 1200 gibi birşey demişti yuh dedim ve çıkmıştım o ofisten.
Bu sene daha fazla araştırma yapmam lazım kimi demir sigorta falan ucuz dedi istanbul'da varmı acentesi acaba?
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
izmirde en uygun neresi acaba yaptıran varmı
yaş 34
motor pulsar
Kendilerine, “Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın“ denildiğinde
“Bizler sadece düzeltenleriz“ derler.
Oysa onlardır asıl bozguncu; farkında bile değiller. 2.12
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)