yaş 33 CBR250 demirsigorta 389 TL
Tabiiki istanbul
yaş 33 CBR250 demirsigorta 389 TL
Tabiiki istanbul
Ankara plaka 81TL ergo dan yaptırdım.
Katılmıyorum, Ankara için fiyatlara bir bakın en düşük 28TL'ye yapan firma var ama ortalaması 184TL. Aynı firmada İstanbul için fiyatlara bakalım:
en az 37TL ortalama:234TL
bunun anlamı açık:
https://www.youtube.com/watch?v=in4KrB-wxOs
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
Bakmayın fiyatlara ya, çok iyi kazık atıyorlarmış sevgili sigorta şirketleri.
40TL,60TL,70TL...
yas=41
plaka=06
yamaha mt07
101.79TL
ergo sigorta
2014 Nisan trafiğe çıkışlı KTM Duke 390 100tl 9 taksit =)
Bir hata yüzünden 450 liraya yaptırdım 2005 fazer yaş 30 neyse kısmet diyelim.
Hadi buyur burdan yak.. Sompo japan sigortadan 230 liraya yaptırmış bulundum. Şimdi Demir Sigortaya telefon açtım 150 lira dedi. Hemde gecikme şeklinde bir fiyat bu. Oldumu şimdi
Bir garip yolcu
selam arkadaşım ben 15 gün önce araştırdım bi abim dediki tc ye göre fiyat çıkıyormuş mesela 20 yasındaki birinin sigortası yüksek çıkıyormuş 50 yaşında birisi sigorta yaptırsa birazdaha uygun oluyormuş şimdi bu ne saçmalık dersiniz bende öyledemiştim ama sigorta şirketi şunu düşünüyor 20 yasında birinin motor kullanmasıyla 50 yaşındaki birinin kullanması farklı dır nede olsa gençtir kanı kaynıyor riski cok düşüncesi var sigorta şirketinin biraz düşünürsek haklılar
635 TL en uygun rakam çıkıyor. Yaş 25 İstanbul hala yaptırmadım Demir Sigortadan teklif bekliyorum. 450 TL falan artık uygun geliyor bana en düşük 635 TL olunca.
Bajaj Pulsar 200NS, Ankara, Demir sigorta 220 lira. Daha ucuz bişey bulamadım doğrusu, hiç kazam yok ama diğer motorumdaki hasarsızlık indirimini aktarmıyolar motoru satmadan, nasıl bir mantıksa ?
Yaş 32
Plaka 34
Motor yamaha bolt Xv950
Şair sigorta dan (ergo) 150tl az önce yaptırdım
Kasko içinde 1300 tl fiyat verdiler onu düşünüyorum yaptırsammı diye.
Arkadasim istanbulda sigortaci, kafasinin etini yedim yaptirdim kaskoyu duke390 a. Raiç bedel 18.700 gozukuyor. Çalınma durumunda %25 eksigini veriyor raiç bedelin. Pert,yangın,su basması,sel,teror olayları,deprem vs gibi durumlarda %100 karsiliyor. Muafiyetli kasko adi.. oyle farin vs kirildiginda karsilamiyor sadece yazdigim durumlari karsiliyor. E zaten bize de bunlar lazim.. ozellikle pert ve calinma..tahminim sizin motora 500-600 tl ye yapilir.
Normalde 30.000tl alti motorlara yapmiyorlar kasko ama arkadasim oldugu icin 390 a yapti.. fena rahat etti kafam.
Sair sigorta vasıtası ile Ergo sigortadan 2013 mondial drifte 45 tl ye sigorta yaptırdım. 2 gün önce.
Sigorta. Net 117 fiyat vermişti. Aramaktan usanmayın romali kardeşlerim.
ybr 125 2012
Samsun plakalı
yaş 32
ilk sene 91 verdim geçen sene 63 verdim 2 gün önce 158 tl ye yaptırdım
Aynı duruma ben de düştüm. Martda mevcut motorumun sigortasını yeniledim 145tl ye demir sigortadan, şimdi yeni motor aldım, diğeri de duruyo hala , 221tl çıktı yine demir sigortada. Mantığı anlamak mümkün değil, ben de baya sinirlendim tartıştım sigortacıyla ama yapacak bişey yok.
Yaş: 34 Fazer için şimdilik en ucuzu Ergo'dan 332 lira teklif aldım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)