Hadi hayirli olsun
Hadi hayirli olsun
Helal olsun. Yorulmuşsunuz falan ama, sağ salim gelmişsiniz ya... önemli olan o..
NOT: Ankara - Bolu arasını otobandan yapmamışsınız. Eğer otobandan yapsaydınız hem tünelden geçecek, hem yolunuz kısalacak, hem de o bozuk yollarla karşılaşmayacaktınız. Ama tüm bunlara karşılık riskiniz bir tık daha artacaktı.
Abim helal sana ya
Sana helal olsun diyorum,başka birşey diyemiyorum Atilla kardeşim.
Motosikletin hayırlı olsun,güle güle bin inşallah.
Yazınızı çok büyük keyif alarak okudum, hayırlı ve kazasız sürüşler diliyorum. Selametle.
Motorun hayırlı olsun allah kazasız belasiz sürmeyi nasip etsin.
Uzun yol, uzun yol ah ahhh maceradır uzun yol yorar, ağlatır, keyif verir, eglencelidir, insanin kendinle yalniz kalmasidir. Torunlarına anlatacagin hikayedir.
bu makina bu maceraları hak edecek kadar güzel.. Allah kaza bela vermesin.
tekerin düz bassın
güzel bir deneyim olmuş
Atilla dostum, sende R-125 yok muydu zaten? Yeni bir tane mi aldın?
sağ selamet eve gitmen önemli olan hadi tekrar hayırlı olsun tekerin düz bassın.
Güle güle kullanın 2 Mayısta Eskişehir-Kayseri gitme planım var soğuk diyince ürkmedim değil. Umarım o tarihe havalar ısınır
Öncelikle hayırlı olsun,güle güle zevkle ve keyifle bin inşallah.Başlıkta hala yaşıyorum deyince korktum Uzun yol Can'dır her ne kadar motorla gidemesem de :D yalnız çektiğin sıkıntılara rağmen eminim tekrar gidersin bilmediğin yerlerden geçmek bir şeyler öğrenmek yeni lezzetler tatmak farklı oluyor benim çok hoşuma gider Allah izin verirse bende bu tür yolculuklara çıkmak istiyorum kısmetse
arkadaşlar herkese çokteşekkür ederim bu yorumlar için. yorumlar hiç bitmese dedim o kadar güzeldi yorumlarınız
hayırlı olsun motorun hocam valla merak ettik dün
Büyük bir keyifle son satırına kadar okudum. O kadar sıcak ve samimi anlatmışsınız ki kendim yaşamış kadar da oldum Yeni motorunuz hayırlı olsun Allah kaza be la göstermesin. İnşallah bu gibi hikayelerinizin devamını bekleriz artık uzun yolun tadını aldınız
Hayırlı olsun kazasız belasız gelmişsin
Yazınızı büyüüük bir keyifle okudum ve birazda kendimi gördüm sizde YZF almaya niyetli birisiyim bende, acaba uzun yolda size hiç sıkıntı verdi mi? Eğer daha önce kullanmışsanız CBR ile kıyasınız beni çok mutlu eder. Rabbim kaza bela göstermesin inşallah, motorunuzda hayırlı olsun.
senınle tanısmak benım içinde güzel kardeşim...dediğim gibi anlayan için burası sadece zaman geçirilecek bir forum değil tüm türkiyede dost arkadaş kardeş diyebileceğimiz kadar büyük bir aileyiz..inşallah nohutu beğenmişssindir.sağsalim sorunsuz ulaşmana sevindim.inşallah o taraflara geldiğimde yine seni görmeye gelicem muhabbete kaldıgımız yerden devam etmek için. : ))böylesi uzun yola cıkacak arkadaşlar hiç bir zaman dakika dakika planladıgınız gibi gitmez elbet 3-5 aksilik çıkar ve süre uzar ona göre kendinizi ayarlayın.ama cesaretın den dolayı tekrar tebrik ederim seni.
Kazasiz belasız geldiğin için tebrik ederim... böyle yazıları okumak insana zevk veriyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)