Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Çok oluyonuz ama...

REKLAM ALANI
    akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Görülen lüzum üzerine silinmiştir....
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

viper 1 le eskişehir
    abi düşünmen yeterli.Saol.

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Çoook haklısın bu siteyi kapatmalı,yaz tatili vermeli,şalteri indirmeliyiz site bindiği dalı kesmektedir
    Ne bu yahu bu kadar insan online,gidin gezin tozun .
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Ben memnunun walla.

Benim motor zaten mort. Bu site sayesinde moralim sağlam kalıyor.

Ama nereye kadaar bilmeem
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Akira kardeş yaranı deştim özür dilerim

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    hakkaten abi doğru diyorsun bir tatile soksalarda bizde başından kalkabilsek buraya üye olduğumdan beri doğru dürüst başından kalkmadım bilgisayarın günde ortalama 4 saat size yemin ederim Baştan sona 52 sayfa okudğum forum oldu yaw
    Okan ACAR

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Carcharoth kardeş aynen yengende öyle söylüyor 6 aydır gözlük kullanıyorum senin gözün açıldı diyor yeter artık sabah 07:00-gece 02:00 başlıyacağım senin forumuna diye şu an sofraya çağırıyor.geldiiiim geldiiiim!!!!

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı
    Akira kardeş yaranı deştim özür dilerim
    Estağfurullah abi dostlar sağolsun

Zaten bir alsam motorumu, hiçbir masrafdan kaçınmadan hackletecem bu siteyi. Şöyle 15 gün gezip tozayım aklım burada kalmadan
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı Akira adlı üyeden alıntı
    Estağfurullah abi dostlar sağolsun

Zaten bir alsam motorumu, hiçbir masrafdan kaçınmadan hackletecem bu siteyi. Şöyle 15 gün gezip tozayım aklım burada kalmadan
    İşte şöyle yaaa EEEEELLLLLLLEEEEERRRRR Havayaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhahahahohahoh

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.

Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider

Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin.

Rüzgarın kemanını çaldığı,damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıpta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun.

Bin damla umut serpilsin yüreğine bin umut dolsun günlerine. Binbir hayalin gerçek olsun.

Ben dostun kokusunu uzak diyarlardan alırım ve onun gülüşünü nerde olsa tanırım. Ne mesafaler mesafedir dostunla ne de ayrılıklar hüzünlü

Baharın güneşi bahtına doğsun acılar kederler gönlünden uzak olsun. Tüm güzellikler ve mutluluklar senin olsun.

O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın dost eli elini hiç bırakmasın ne olur.

Yürek umutlara gebe olduğundan beri dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi yüreğimiz dar ağacındayken bile ölüme koşup dostumuzu sevmeyi bildik.

Gün gelir buslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin.

Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye.

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    ya siz nediyorsunuz yaa .öğlen bi oturdum valla daha yemek yemicektim kalmasam ,yemeği yedim aha gene oturdum. .iki yıldır site deyim son dönemde çok yoğun takib ediorum valla rüyalrıma girer oldu artık aha da bunun la ilgili bi başlık bile açtım iilgilenenlere http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14518

arkadaşlar bu site adamı yer bitiri bağımlılık da değil hastalık valla..
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

sahin23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fjs 400 silverwing
    motorun üstünde yalnızız motordan indikten sonra beraber olalım

N_O_S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hadi tatil herkese :D :D
    YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
    HONDA FAN ..!

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Haklısınız arkadaşlar buradan başka bi site bana tat vermiyor..Arkadaşların çoğu arıyorlar sağolsunlar..Buradaki dostluk başka..Yer sarı Gök kırmızı....

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    bu forumlar harbiden bağımlılık yaratıyor çook tehlikeli çooo k

muritu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    off kararsızlık ve parasızlık :(
    Alıntı ozaktasi adlı üyeden alıntı
    Haklısınız arkadaşlar buradan başka bi site bana tat vermiyor..Arkadaşların çoğu arıyorlar sağolsunlar..Buradaki dostluk başka..Yer sarı Gök kırmızı....
    balık baştan kokarmış abicim buradaki koku da dostluk ve sevgi kokusudur. ee tabii biz imama uyduğumuza göre imamların -önce dost olamsı gerek ve şunu söyleyebilirim ki başta skull olmak üzere tüm moderatörler gerçekten çok cana yakın ve dost canlısı insanlar işte baş nereden giderse gövde de arkadasından gelir dimi abicim..

bide sana bişey söylicem,iyisin hoşsunda hatta artiz gibisinde abicim sigarayla poz olmuyor yaa, bak bu kadar örnek olmaktan bahsediliyor sitede rica etsem sigaraszı güzel yüzünü gösteren bi resimle değiştirsen artı kdiyorum. yeterince gençlere kötü örnek oldun zaten.rica ediyorum senden,hoş bişey değil sonuçta sigara.
    ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
    kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    HAklısınız walla abiler kardeşler. Üye olalı pek fazla olmadı. Ötle pek te fazla mesaj da yazmıyorum ama sigara gibi bişey. İnsan bırakamıyor.
    Geçtiğimiz günlerde doğum günümdü pek öyle özel günleri de sevmem ama saol sun "hedowich" kardeşim nasıl öğrendi ise özel den doğum günümü kutlayan bir mesaj atmış harbiden çok mutlu oldum, duygulandım. Sıkıntılar sevinçler paylaşılıyor ve herşeyden önemlisi samimi bir ortam. Yeterli değil mi? İyiki motorsiklet almaya karar vermişim de arama motorundan tesadüfen bulmuşum(geçen sene). Hepinize saygılar sevgiler.

akalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.

Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler bağrına taş basarsın acılar bir gün diner giden gitsin aldırma yangınlarda söner sakın bakma arkana krallar önde gider

Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin.

Rüzgarın kemanını çaldığı,damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıpta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun.

Bin damla umut serpilsin yüreğine bin umut dolsun günlerine. Binbir hayalin gerçek olsun.

Ben dostun kokusunu uzak diyarlardan alırım ve onun gülüşünü nerde olsa tanırım. Ne mesafaler mesafedir dostunla ne de ayrılıklar hüzünlü

Baharın güneşi bahtına doğsun acılar kederler gönlünden uzak olsun. Tüm güzellikler ve mutluluklar senin olsun.

O masum yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın gözlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın dost eli elini hiç bırakmasın ne olur.

Yürek umutlara gebe olduğundan beri dostluklar ayrılıklara yenik düşmedi yüreğimiz dar ağacındayken bile ölüme koşup dostumuzu sevmeyi bildik.

Gün gelir buslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hiç bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin.

Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gökyüzü sevincini yeryüzüyle paylaşırken ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye.

Gardaşıma bak be resmen döktürmüş ha desene biz bu yazının altında kaldık.
    Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    muruti ....kardeş cigarasız resim ahanda burda..Senimi kıracaz...akalteke abim valla bizlerde sizlerden ayrılamıyoruz..Kızlar MSN den arıyo cevap veremiyoruz...

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sahin23 adlı üyeden alıntı
    motorun üstünde yalnızız motordan indikten sonra beraber olalım

yaww degidtir su avatarı baktıkça tuhaf oluyom

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler