bayana motor önerirmisiniz ? :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hakanens adlı üyeden alıntı
İnazuma 250 ya da 250F çok yakışacaktır sana. Üzerine cuk oturacaktır
Hiç denk gelmedim Ankara da bayan motorcuya ama cesur olman güzel birşey. Kazasız belasız sürüşler.
denk gelmemişsin demek ki..çok var yoksa
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
Başlagıç scooter olmalı, Lastik nedir, gidon nedir, viraj fren nedir gaz nedir yol nedir trafik nedir? 19 yaşında bir başlangıç için scooter uygundur.
Hor görmek olarak nitelendirmeyin lütfen. Gaz fren debriyaj vites, bunlar tecrübesiz birisi için zor kombinler. Yol deneyimi sürüş deneyimi yok iken vitesli motora oturmak günümüz şartlarında ciddi risk. Hem sizin için hem karşınızdakiler için. ( Nacizane )
-
ben bayana sepetli bisiklet öneririm
-
jrbatu adlı üyeden alıntı
kawa 250sl.
tam minyon tiplerin motoru.
Bayanlarda 1.70 boy ülkemiz şartlarında minyon değil uzun boylu sınıfına giriyor
-
nedense bu konu bana troll gibi geldi
-
Lifan Pony 100 alın tam kız motoru Benzer olarak Honda MSX125 de olabilir paranız çoksa.
-
Devam devam... Durmak yok. 47 cevap, 3 sayfa. 10 a tamamlayalım. Vallahi bayanlar acayip derecede popüler şu aralar.
Tecrübesiz kişiler için alınacak motorlar bellidir. Gidilir, bakılır, üzerine falan oturulur, beğenilirse alınır. Sonuçta ekstra bir yetenek istemeyen, biraz eğitimle kullanılacak bir araçtır motor. Ama nedense konu bayan olunca bi değişik ilgileniyoruz.
Homofobik biri olarak algılanmak istemem ama bu konuya gösterilen alakanın, gerçekten daha önemli konulara da erkek-kadın ayırmadan gösterilmesini isterim şahsen...
Bu arada al bi ybr kullan, öğren, sat.
-
RAMİREZ adlı üyeden alıntı
Devam devam... Durmak yok. 47 cevap, 3 sayfa. 10 a tamamlayalım. Vallahi bayanlar acayip derecede popüler şu aralar.
Tecrübesiz kişiler için alınacak motorlar bellidir. Gidilir, bakılır, üzerine falan oturulur, beğenilirse alınır. Sonuçta ekstra bir yetenek istemeyen, biraz eğitimle kullanılacak bir araçtır motor. Ama nedense konu bayan olunca bi değişik ilgileniyoruz.
Homofobik biri olarak algılanmak istemem ama bu konuya gösterilen alakanın, gerçekten daha önemli konulara da erkek-kadın ayırmadan gösterilmesini isterim şahsen...
Bu arada al bi ybr kullan, öğren, sat.
Katılıyorum... Motora heves eden herkesin motorcu tanıdığı varıdır yakınında. Başlangıç için ne alsan olur
-
Gelmiş yine scooter kiz motoru, sepetli bisiklet al diyenler utanmasalar 3 tekerlekli bisiklete bin diyecekler
Erkek olunca noluyorsa ..
Kardeş sende 170 boyun var hadi boy sorunu minyonluk olsa anlayacagimda bayana motor onerin nedir ya -.-
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Gelmiş yine scooter kiz motoru, sepetli bisiklet al diyenler utanmasalar 3 tekerlekli bisiklete bin diyecekler
Erkek olunca noluyorsa ..
Kardeş sende 170 boyun var hadi boy sorunu minyonluk olsa anlayacagimda bayana motor onerin nedir ya -.-
Kızma hemen. Hesap trol diye bu laflar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Benim ilk motorum Fazer 1 idi sonraki R1 şimdiki Honda VFR 1200 F. Demem o ki hangisini kullanabiliyorsan ve hoşuna gidiyorsa onu al.
-
-
-
Hepsi çöp. Ktm duke 125 200 abs li abssiz civarlarında bak.
-
Ktm duke 200
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler