ilk tek teker denemem videolu apaçi kardeşlerin yardımı lazım !!!!!
Reklamlar
-
yaşım tek teker için müsait olmasada apaçilik ruhumda var. can sıkıntısına bi bakayım dedim. tenha bir yolda bir iki deneme yaptım . 2nci denememde 22 . saniyede 10 cm kadar yerden kestim ön tekeri
valla çok zevkli geldi ne yalan söylim ön hafifledi bir anda. ancak tecrübeli apaçi kardeşlere bir kaç sorum olucak.
motorum 200 kg 56 tork u 8000 devirde üretiyor 78 beygir.
lastikler çok iyi durumda michelin pilot road 4. ısındıda zaten
ancak patinaja niye geliyor onu anlamadım hızım aea nın videosundan esinlenerek uyguladım ama olmuyor tam anlamıyla başaramadım.
1.ci viteste 25 30 km hızlara çıkıp debriyajı sonuna kadar sıkıp iki defa ara gazı verip peşpeşe deviri 7000 devirlerde iken yani tam o devire çıktığı anda debriyajı pat diye bırakıyorum ama kalkmıyor. kollar serbest gidonu kendime çekmiyorum seleden geride oturuyorum. patinaja niye düşüyor ? deviri 10 11 000 devire getirip debriyajı bırakırsam motor kafama geçer diye açıkçası korkuyorum. ne yapmalı bunun ince bir hassas ayarı illaki vardır.
Reklamlar
-
-
-
-
Gaz kolunu çekmekten korkuyorsunuz sanki ))
-
beyefendi adlı üyeden alıntı
Gaz kolunu çekmekten korkuyorsunuz sanki
))
aynen korkuyorum
-
Ondan dolayı motosiklet gereken gücü bulamıyor abi zamanla ayarlarsın :D
-
-
barodi adlı üyeden alıntı
aynen korkuyorum
korkma , birsey olmaz
-
santo78 adlı üyeden alıntı
uyarın için saol ben bu sevdadan vazgeçtim bu videodan sonra
-
barodi adlı üyeden alıntı
uyarın için saol ben bu sevdadan vazgeçtim bu videodan sonra
Sadece saka icin koydum fazla takma. Ne kadardir bu motorunu kullaniyorsun bilmiyorum ama motor kullanirken bir noktaya geliyorsun artik motorunun neler yapabilecegini biliyorsun. O zaman sanki evdeki koltukta oturur gibi rahat oluyorsun ve korkun gidiyor. Motorunla senin aranda bu yakinlik ve iyi tanima olduktan sonra bence rahat rahat yapabilecegini dusunuyorum.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
baba alican honda msx 125'i takican guzel lastigi cekicen demiri yanlara butun gun zevkine tek teker , stopie , drift yapacan.
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Motoru düşürenlere değilde , düşen büyük cc'li motorlara içim acıdı resmen .
Teker yapabilme uğruna milyarlık motorları perte çıkartıyorlar resmen . Benim başıma gelse Allah korusun oturur ağlarım valla .
Teker ve stunt işini yapan kişi riski göze almış demektir . Çünkü bir insan çalışarak teker yapabilir zamanla ama usta bir tekerci olana kadar da kim bilir kaç kere düşer asfalta orasını bilemem .
Barodi sende sanırım motorunu düşürüp masraf açma peşindesin .
hazır full kasko varken diyodum masraftan korkum yok bana bişey olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
baba alican honda msx 125'i takican guzel lastigi cekicen demiri yanlara butun gun zevkine tek teker , stopie , drift yapacan.
msx bisiklet gibi hafif zaten altında kalsanda 200 kg kadar maddi ve manevi koymaz
-
son düşüşteki asvalt kalitesini gördünüz mü :(
amörtüsörler ne durumda? birde o yolun kenarında bulunan mantar bariyerler hiç güvenli görünmedi bana.
-
Oldjack adlı üyeden alıntı
amörtüsörler ne durumda? birde o yolun kenarında bulunan mantar bariyerler hiç güvenli görünmedi bana.
Arkadaslarla bir kere malezya'ya gitmistim asfalt kalitesi boyle cok iyidi, orda iki lafimdan biri yaa su asfalta bakin olmustu ne guzel falan , adamlarda motorla ilgisi olmayan kisilerdi beni manyak falan zannetmislerdi. Asfalt festisisti demislerdir heralde.
-
Oldjack adlı üyeden alıntı
yumuşak amortisorler
-
motorunun maksimum torku hangi devirlerde ise o devirlere debriyaj çekili iken gel. gazı kesmeden debriyajı sert bir şekilde bırak. totonun daha geriye gidecek payı var bu nedenle ağırlığını daha geriye verebilirsin. Motorunun gücünün tekere gelmesi için yeterli olacağonı düşünüyorum ama olmazsa kolların ile de gidonu debriyajı bırakır bırakmaz kendine doğru çekebilirsin. Arka frene basmaya hep hazırlıklı ol. tekerin fazla kalkmasını arka fren kontrolü ile engelliyebilirsin. Sanırım gidon amortisörün de yok eğer sert bir şekilde kontrolsüz kafayı indirirsen tank slapping e de gelebilirsin bu tür faktörleri hep göz önünde bulundur ve böyle bir durum olmaması için önlemlerini al.
Hep trafiğe kapalı alanlarda denemelerini yapmanı da temenni ediyorum.
-
arka lastiğin havasını 3-5 psı düşürüp lastikler ısındıktan sonra yapın teker çalışmanızı.
-
Arkadaslarla bir kere malezya'ya gitmistim asfalt kalitesi boyle cok iyidi, orda iki lafimdan biri yaa su asfalta bakin olmustu ne guzel falan , adamlarda motorla ilgisi olmayan kisilerdi beni manyak falan zannetmislerdi. Asfalt festisisti demislerdir heralde.
muay thai yapıyorum malezya, tayland yabancı değil kualalumpur da oturup ağlayacaktım, malezya diyip geçiyoruz. bir çok konuda bizden daha iyi gelmişti adamlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)