o videoyu alıp polise gitseler motorcu suçlu olur tehditten (zaten)... arabanın aynasını kapatmak da aynı. sen hakim misin ki yargılayıp infaza veya karara bağlayıp bir de uyguluyorsun.
o videoyu alıp polise gitseler motorcu suçlu olur tehditten (zaten)... arabanın aynasını kapatmak da aynı. sen hakim misin ki yargılayıp infaza veya karara bağlayıp bir de uyguluyorsun.
ayrıca motosiklet te bir araç sayıldığı için bildiğim kadarıyla araçların arasından da şerit dışından da geçmek yasak (öyle değil mi yoksa). bunu kayda alıp neyi ispatlamaya çalışıyorlar anlamadım.
Yazılanlara acayip şaşırıyorum
Bu fişleme linc kampanyasıda ne oluyor
Arkadaşın yaptığını doğru bulmuyorum
Bize anlatılan dahilinde
Ama biraz abes kaçmaya başlamış konu
Haydi eyvallah
Bir teklif olarak; tüm forumdaşlara 'motosikleti' bölümüne eğer bir isim yazmak istiyorsa, plakasını da yazma zorunluluğu getirilsin.
motosikleti olmayan arkadaşlar üye olamasın aynen bu konu çok rahatsız etmeye başladı beni de.
ihtimalleri söylüyorum. bu olay hiç yaşanmamış olabilir. arkadaş plakayı yazıp fişlemiş.
eğer olay yaşandıysa bile ilk metin okuyucuyu yönlendirmektedir. adam 2 dk önce bi ayı tarafından düşürülmüştür. biri bi şey yapmıştır. yoksa hayat kızgın yaşanamayacak kadar uzun.
yeni genç asabi bir arkadaş kendi hatalarını görebilecek olgunlukta olmadan formda ve videolarda sürekli yaşanmasından dolayı motosiklet kesin haklı düşüncesi içine girmiştir.
haksız olduğnun farkında değildir.
keşke arkadaşı durdurup neden böyle davrandığını sakinleşmesini falan söyleseydiniz. giderken değil de durdurarak abi napıyosun nasılsın ruh halin yerinde mi ? deseydiniz.
Anılcan kardeşim sitede üyelerin çoğu gerçek ismini saklamış, yazmamış veya bir nedenden ötürü gizlemiş rumuz kullanmış plakalarını yazacaklarını hiç sanmıyorum.Ama önerin çok güzel!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
İyi siz motorcular durdurup kafasını gözünü dağıtmamışsınız =) Vay efendim sonra akyazıda motorcuları dövüyorlar =) akyazılılar haklı demiyorum ama toplumda bu kadar antipatik olunca gelende vurur gidende vurur.. Her türlü vururlar yani..
İyice ırkçılığa dönmüş bu dava. Araba kullananlarda insan be kardeşim! Sanki biz kullanmıyoruz. Bu ne şiddet ne celal!!!
Plaka yazılmaz, trafikte herkes tartşma yaşıyor yarın bi gün birisiyle kavga etsem adam gelip beni burdan eliyle koymuş gibi bulsa pek de iyi şeyler olmaz.
Anne kızlık soyadımızın tamamı söylemeden 1. ve 3. harflerini de yazalım mı?
ben b.düzünden e-5e bağlandım arkadaş da önümdeydi.o önde ben arkada gittik hep.aslında avcılarda trafik durana kadar bi problem yoktu.ensağdan gidiyoruz orda bir motosikletlik bir alan olur o yolda.ambarlı taraflarında farkettim öndeki her araca yanından geçerken azıcık zorlansın el kol harketi yapıyordu kornaya basıyordu. o geçtikten sonra geçen araç ben olduğumdan ben tedirgin oluyordum.
tam pelican mall ın orda bir servis aracına yumruk attı geçerken hatta baya korna bastı servis arkasından.ben geçmedim hemen servis sinirle bana bişey yapmasın diye.
daha sonra avcılar çekmece arasındaki düzlükte ki oraya kadar da hep agresifti bi aracın yan aynasına vurarak kapadı gitti.ben adamın yanına gidip özür dileyip açtım aynayı adam kaydırıyodu.
o andan sonra bayağı gaza basıp durmuş trafikte en sağda 70-80km hızdan bahsediyorum korna işaret yanına yanaştım
"arkadaşım biraz sakin senin yüzünden insnalar bize tepki gösteriyo ne yapıyorsun sen dedim"
bastı gaza gitti...sağa çektirip konuşulacak durumda değildi zaten
olay uydurma falan değil işim gücümün arasında da bu kadar şeyi uydurmakla uğraşmazdım..
amacım bu arkadaşı burda tanıyan vardır ya da kendı burdadır yeleği vardı çünkü durumun vehametini anlatısınlar ona..
abisi büyüğü varsa eksin kulağını diye
Trafikte adam gibi gitmeyenler, kendini saklama ihtiyacı görenlerin herhangi bir şey yazmasına gerek yok.
bakın ben size uydurdunuz demiyorum uslup'un bende verdiği izlenimi anlatmaya çalışıyorum. yani keşke burada olsa da neden öyle davrandığını yazsa bizde anlasak.ben motosiklet kullanıp zaten yeterince risk alan bir adamın, o kadar(yukarda anlatıldığı gibi) agrasif olmasını anlamlandıramıyorum. neden motor kullanıyoruz. herşeyden önce keyif aldığımız için. bir insan yolla sürüşle kendisiyle meşgul olması gereken zamanda neden alakasız bir servis şöförüyle meşgul olabilir ki ?
ihtimal olarka yazmışınız ya o ihtimali başkası da düşünnmesin diye yazdım ;)
bu arada ben de hakikaten çok merak ediyorum keşke yazsa..
hani en sağdan şerit üstü ve şerit dışından gidiyoruz ki benim bildiğim kurallara da aykırı..
yani öndeki yol vermek zorunda değil bir de iki tekeriz adam 4 teker neyin artistliği..
üzerinden motosiklet.net yeleği olduğundan illaki birileri bu arkadaşa ulaşır diye buraya yazdım..
bir arkadaşı ya da kendisi okur belki burda yazılanları oturur konuşur o arkadaşla
Adam önce döven sonra youtube'a koyan ekolden galiba kamerası da varmış müsait. Ben kamerayı gezdiğim yolları çekmek için aldım bunlar artislik yapıp instagram'da falan hava atmak için heralde.
Yetmez beyler annemizin kizlik soyadi. Bence kimlik,ehliyet,ruhsat fotokopisini noter onaylatip admine gondermemiz gerek .
Birde bırak o telefonu kırarım aynanı diyen vardı. Piskopat veya az cahil ilerisini düşünemeyen bir sürücü hafif sana tıklatsında gör aynaya vurmak ne demekmiş.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Hehe, ben de bi dede vardı onu hatırladım. Ybr'yle he araca küfredip el kol yapıp atarlanıyodu İşin garibi ben emniyet şeridine bile girme gereği durmamıştım çünkü yol akıyordu. Adam emniyetten gidip biraz sağa taşmış arabalara küfür kıyamet Gidemiyoda komediydi, Tam yosemite Sam Bi ara el ettim amca hayırdır gibi, el kol yaptı görmüyo musun adamları gibisinden. Easy Boy. Böyle yaşanmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)