Drift almakta karar verdim. bugün izmirde bir bayide 3.300 tl fiyat aldım 2015 model biraz daha indirim yapıp alacağım önümüzdeki hafta cevaplarınız için teşekkürler.
Drift almakta karar verdim. bugün izmirde bir bayide 3.300 tl fiyat aldım 2015 model biraz daha indirim yapıp alacağım önümüzdeki hafta cevaplarınız için teşekkürler.
Kubaya bulaşma firma.olarakta servis olarakta berbatlar işlerini hiç güzel yapmıyorlar zaten motorları da ne sağlam.nede rahat ancak karen başka bir şey yok ikisini de alma pişman ettirirler git ikinci el ybr veya cb125e bak kafana göre uzun yıllar boyunca kullan rahat et Japondan şaşma
Keşke sıfır almasaydınız, izmirde düşük km'li driftler var, forumda drift başlığı altında izmirli arkadaşlar var, onlar sana 2. el motor bulurlardı, ben 1,5 aydır 2300 liraya satamıyorum. Kısa bir süre içinde sıkılacaksın ve büyütmek istediğin zaman maddi zararın olacak. Kapora falan vermediysen, bence 2. el düşün. Çıkarabileceği en baba masraf 250 lira bile yok zaten bu motorun.
Her halükarda hayırlı olsun, izmir sıcak diye montu, eldiveni ihmal etme. Ekipmanın rahat ve kaliteli olursa, ömür boyu ekipmansız binmezsin zaten.
Aklına takılan soruları mesaj yolu ile sorabilirsin.
ilk motor sonuçta formda yardımcı olacak izmirliler vardır mutlaka ikinci el almak daha mantıklı. sıfır ikinci el arası zarardansa ikinci el hurda arası zarar daha mantıklı.
Cevaplarınız için teşekkürler kazasız belasız inşallah ama ilk motorum olduğu için sıfır almak istedim. Ödemesi yapıldı. Apaçi tiplerden değilim zaten cumartesi günü kahramanlara gittik 20.00 civarında heryer kapalıydı geç kaldık biraz ekipmanları alamadım. Bugün öğleden sonra heryer açık mıdır motor gelmeden önce tüm ekipmanlarımı almam lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)