Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kuba cr1 - Mondial 125 mh drift(kararsız kaldım)

REKLAM ALANI
    malumbiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Drift almakta karar verdim. bugün izmirde bir bayide 3.300 tl fiyat aldım 2015 model biraz daha indirim yapıp alacağım önümüzdeki hafta cevaplarınız için teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    Kubaya bulaşma firma.olarakta servis olarakta berbatlar işlerini hiç güzel yapmıyorlar zaten motorları da ne sağlam.nede rahat ancak karen başka bir şey yok ikisini de alma pişman ettirirler git ikinci el ybr veya cb125e bak kafana göre uzun yıllar boyunca kullan rahat et Japondan şaşma

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı hayko5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kubaya bulaşma firma.olarakta servis olarakta berbatlar işlerini hiç güzel yapmıyorlar zaten motorları da ne sağlam.nede rahat ancak karen başka bir şey yok ikisini de alma pişman ettirirler git ikinci el ybr veya cb125e bak kafana göre uzun yıllar boyunca kullan rahat et Japondan şaşma
    drift aldık 1 haftaya teslim edilcek kazasız belasız inşallah

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı malumbiri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    drift aldık 1 haftaya teslim edilcek kazasız belasız inşallah
    Keşke sıfır almasaydınız, izmirde düşük km'li driftler var, forumda drift başlığı altında izmirli arkadaşlar var, onlar sana 2. el motor bulurlardı, ben 1,5 aydır 2300 liraya satamıyorum. Kısa bir süre içinde sıkılacaksın ve büyütmek istediğin zaman maddi zararın olacak. Kapora falan vermediysen, bence 2. el düşün. Çıkarabileceği en baba masraf 250 lira bile yok zaten bu motorun.

Her halükarda hayırlı olsun, izmir sıcak diye montu, eldiveni ihmal etme. Ekipmanın rahat ve kaliteli olursa, ömür boyu ekipmansız binmezsin zaten.

Aklına takılan soruları mesaj yolu ile sorabilirsin.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    ilk motor sonuçta formda yardımcı olacak izmirliler vardır mutlaka ikinci el almak daha mantıklı. sıfır ikinci el arası zarardansa ikinci el hurda arası zarar daha mantıklı.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke sıfır almasaydınız, izmirde düşük km'li driftler var, forumda drift başlığı altında izmirli arkadaşlar var, onlar sana 2. el motor bulurlardı, ben 1,5 aydır 2300 liraya satamıyorum. Kısa bir süre içinde sıkılacaksın ve büyütmek istediğin zaman maddi zararın olacak. Kapora falan vermediysen, bence 2. el düşün. Çıkarabileceği en baba masraf 250 lira bile yok zaten bu motorun.

Her halükarda hayırlı olsun, izmir sıcak diye montu, eldiveni ihmal etme. Ekipmanın rahat ve kaliteli olursa, ömür boyu ekipmansız binmezsin zaten.

Aklına takılan soruları mesaj yolu ile sorabilirsin.
    Alıntı Oldjack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk motor sonuçta formda yardımcı olacak izmirliler vardır mutlaka ikinci el almak daha mantıklı. sıfır ikinci el arası zarardansa ikinci el hurda arası zarar daha mantıklı.
    Cevaplarınız için teşekkürler kazasız belasız inşallah ama ilk motorum olduğu için sıfır almak istedim. Ödemesi yapıldı. Apaçi tiplerden değilim zaten cumartesi günü kahramanlara gittik 20.00 civarında heryer kapalıydı geç kaldık biraz ekipmanları alamadım. Bugün öğleden sonra heryer açık mıdır motor gelmeden önce tüm ekipmanlarımı almam lazım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)