Motoru/arabayı ehliyetmi sürüyor?
Evet!!!
Panter Emel başta olmak üzere yakında kapına dayanır bütün hayvan hakları savunucuları
nacizane tavsiyem abi her gördüğün hayvanda in motordan elinle ittir
bir sonrakinde havada uçan kuşa çarptım dersen müridin olurum
şaka bi yana geçmiş olsun tekrar
bugün markete gittim motoru bıraktım karınca yuvasının üstüüne bırakmışım tekeri :(((
lan barış ne adamsın ya :D dünden beri kahkaha atıyorum. göbek deliğini iyi yıka :D yönetimden arkadaşın hayvan hakları derneklerinden dava edilmemesi için konunun silinmesini talep ediyorum :D geçmiş olsun bu arada :D
cup motorla haşır neşir olmuş biri olarak frenleri birçok makinadan iyi olduğunu düşünüyorum frenleme konusunu bi gözden geçir derim
arka freni olduğu kadar ön frenide sürüşüne sokmalısın köy yeri de olsa bi dizlik dirseklik ucuz yollu temin et alçılanmaktan iyidir
Abi kahkaha attımya kusura bakma :D gecmiş olsun tavuk icinde koyun ıcınde karıncalar icinde, yorumlar hakkaten efsane
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Kamera alıcam ama cup için sabitleme yeri bulamadım bunları sizler ile paylaşmak istiyorum
seni bu pistlerdede görmek isteriz
Sanırım sırada at var.Bir sonraki kaza muhtemelen böyle bir şey olacak.;
umarım senin gidişat bu yönde olmaz geçmiş olsun..
bugün markete gideyim dedim benzin ibresi 1 kürdan kalınlığı kadar değildi yolda kaldım + lastiğim patladı yaa :(
motorsiklet için hayvan saldırmaları ya da aniden önünüze çıkmaları çok sıkıntılı bir durum benim videolarda da denk gelirseniz hep bir köpek saldırısı var...Bu konuda mezra kasaba köy gibi yerlerde çok dikkatli gitmek lazım açık alan görmedikçe gazı açmamak lazım
Kardeşim Ben Veteriner Hekimim senden bana baya iş çıkçak galiba istersen telefonumu özelden atarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)