hocam ehliyeti ciddi ciddi kasaptan aldık galiba
tavuk-koyun-? bidahaki kurban dana falan olmaz inşallah küçükten büyüğe gidiyosun
şaka maka geçmiş olsun. bir daha başınıza gelmez umarım
hocam ehliyeti ciddi ciddi kasaptan aldık galiba
tavuk-koyun-? bidahaki kurban dana falan olmaz inşallah küçükten büyüğe gidiyosun
şaka maka geçmiş olsun. bir daha başınıza gelmez umarım
Geçmiş olsun kardeşim,şansızlık mı desem dikkatsizlik mi ama bildiğim yada emin olduğum tek bir şey var oda yakında köyün muhtarı 'Hayvan Katili' Aranıyor diye çevre kahvehanelere posterini Asacağı :D :D :D Başına Ödül bile koyarlar bu gidişte :D WanTed :D
Bu da sana bir ders olsun. Ehliyetini alana kadar bırak bu işi. Allah muhafaza ya bir çocuğa çarpsa idin?
sen hayvanlara ben arabalara yapacak birşey yok en son bir arabaya çarptım arkadan sağdan sıkıştırılırken önümle ilgilenemedim fazla 1dk eve erken gitmek isteyen sürücü de önüme atladı sıkışık yerde en son ozamandan beri aynalara bile zor bakıyorum
Hayvanlar aleminde çarpmadığın aslan ile gergedan kaldı. Ha gayret
Birşey olmaz. Git çobanı bul konuş. Sorunu aranızda halledin. Sonuçta bir koyundur. İnsana zarar gelmesin.
cupların freni tutmaz zaten bende dün arabanın arkasına dokundurdum hafiften merak etme bunlar olağan şeylerdir köylerde falan motor sürmek gerçekten zordur
abi çok güldüm sabah sabah nazar etmiştir biri, sadaka ver birilerine fakir fukara doyur biraz
Yok bu kasapta bırakanlardan adam ehliyetim yok diyor daha almamış bu kafayla ehliyete -50 puanla başlıycak gibi.
Şaka maka dostum büyük geçmiş olsun dikkatli ol bak tavuk koyun derken çıtayı yükseltiyorsun farketmedim sanma, bir günde inek çıkıcak karşına bak o devrilmez de senin motorla.
Bence sen yürümede ne kadar karınca börtü böcek var hepsini ezer geçersin
Dinazorlara yürü
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Erkeksen file çarpsana hadiii !!
Bak hayvanlarla çok didişme, onların intikamı daha feci olabiliyor
Dostum öncelikle geçmiş olsun. kesin çoban ballandırmıştır koyununu şöyle iyiydi böyle iyiydi şimdi heba oldu bak senin yüzünden bu buda olacak. 3 liralık koyun için sende 10 lirada isteyebilir.
ikincisi bence motorunu bir servise sok adam gibi frenlerine baksınlar iyice ayarlasınlar çünkü 20 ile duramıyorsa sıkıntılı zaten sende frenlerin zayıf olduğunu söylemişsin. Allah korusun ileride daha büyük tehlikeler yaşayabilir/yaşatabilirsin.
üçüncüsü ise ehliyetini al. tutki yine bir kaza oldu ve sen %100 suçsuzsun karşı taraf suçlu ehliyetin olmadığı için otomatik olarak sen suçlu sayılırsın.
önce geçmiş olsun.
yazılanları okumadım. naçizane kabul edersen söyleceklerim var:
Önüne bir şey çıktığında ona değil dönüşlerde yaptığımız gibi gitmek (kaçmak) istediğimiz yöne bakman gerek.
haa; ben yıldım arkdaş bu manyak trafik ve 3 yaşındaki zekasıyla araba sürenlerden, gitmek istiyorum dersen güle güle
sen de haklısın.
Allah tan Panter Emel motorcu degil De bunlari gormuyor
Umarim hayvancagizda birsey yoktur. Gecmis olsun.
Kusra bakma konuyu görünce istemsizce güldüm
Aman ha tavuk - koyun büyüterek gidiyorsun.Bir sonraki kurban inek olabilir sonra hastaneden mesaj yazarsın.Hele hele dombay falan denk gelirse allah korusun.Biraz yabanidir eziverir adamı
Köy yerinde boş alan çoktur git oralarda antrenman yap frenaj çalış kontra çalış kaçış manevrası çalış.
Frenler zayıf ise git balataları değiştir.Adam gibi yumuşak balata taktır.
Ehliyetsiz de trafiğe çıkma hödüğün biri bu sefer sana çarpar ama yine de sen suçlu olursun...
Kazasız belasız.
Haydi rastgele...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)