Evet arkadaşlar olay bugün Pendik köprüsünden E-5 e inerken gerçekleşti tam E-5'e bağlanıyordum gelen arabayı gördüm o kadar hızlı değildi çıktım önüne belkide hata yaptım belki hızını hesaplayamadım kafamı çevirdiğimde adamın tamponu arka tekere neredeyse değecek gibiydi, biraz sinirlendim kendi hatam olduğunu düşündüm gazı açtım uzaklaşmak için adamda açtı, arkamda artçım vardı, döndüm adamın suratına baktım bi kaç el kol hareketi yaptı aldırmadım devam ettim olay buradan sonra gerçekleşiyor 5-6 kilometre sonra sol şeritten giderken bir araba arka tekerime değecek kadar yakınlaştı ilk başta anlayamadım iyice geliyordu artçım omzuma dokundu fren yaptım araba yanıma geldi baktım aynı herif önüme geçip frene bastı orta şeride kaçtım oda orta şeride geldi ve tekrar fren yaptı yanından geçtim gittim bu sefer gazı açıp kurtulmaya çalışıyorum fakat adamın altında mercedes var 2. viteste önüme geçiyor aynı şeyleri yapıyor en sonunda trafik yavaşladı yanına gittim o sinirle 'AÇ ULAN CAMI' diye bağırdım bu yaptığım yanlıştı tabi ki belkide adam üstümüze sürüp ezebilirdi ama adam açmadı salak salak kafa sallamaya sırıtmaya başladı bende sinirlendim açtım gazı makas ata ata uzaklaştım mecburen, sinir bozucu bir deneyimdi size anlatmak istedim olayın kafanızda canlanması adına şu videoyu forumda 500 kez paylaşılmasına rağmen tekrar paylaşıyorum neredeyse aynısı oldu bunun...